Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: ضعف مديريتي دولت، محصولات برنج و چاي را به ورطه نابودي کشانده است. اسدلله عباسي در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنيم در رشت، اظهار داشت: عدم عملکرد صحيح دولت در بخش کشاورزي، برنج و چاي که جزء محصولات استراتژيک خطه شمال هستند را به‌سمت نابودي و اضمحلال کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: بنده طرح سئوال از وزير جهاد کشاورزي در مورد وضعيت چاي و برنج را در اولويت قرار داده‌ام و از وي به‌عنوان عالي‌ترين مقام در راس وزارتخانه مي‌خواهم پاسخ‌هاي روشني در اين مورد ارائه دهد.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس وضعيت صنعت چاي را نگران کننده خواند و عنوان کرد: اوضاع چايکاران شمالي که بعضاً تنها از همين راه زندگي و امرار معاش مي‌کنند بسيار ناخوشايند است و تاخير و اطاله در پرداخت معوقات براي کشاورزان به يک عادت آزار دهنده برايشان تبديل شده است.
عباسي ضعف‌هاي مديريتي در بحث چاي را تاسف آور دانست و افزود: معمولاً کشاورزان چايکار شمالي در اين وقت از سال بايد کارهاي مربوط به بهزراعي باغات چاي خود را انجام دهند اما وجود اين ندانم‌کاري‌ها باعث از بين رفتن انگيزه کار و تلاش در بين کشاورزان شده است.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي ابراز داشت: اهمال‌کاري از سوي دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط و مسئولان مجموعه وزارت جهاد کشاورزي در خصوص چاي باعث شده کشاورزان مانند گذشته رغبتي به حضور در مزارع و باغات خود نداشته باشند.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس به مشکلات برنج کاران اشاره کرد و گفت: در بحث برنج، متاسفانه مشکلات ريشه اي تر از اين ها است به طوري که کشاورزان قبل از اينکه نگران فروش و افت قيمت محصول خود باشند نگران تامين آب مورد نياز براي کشت سال آتي هستند.
وي با اشاره به اينکه چنين شرايطي به هيچ عنوان شايسته مردم نيست بيان داشت: غفلت‌هاي بسيار زيادي در بخش‌هاي مختلف کشاورزي و به‌ويژه در خطه شمال در مورد برنج و چاي در کشور در حال وقوع است که بسيار ناراحت‌کننده بوده و بايد اين رويه‌ها هرچه سريعتر اصلاح شوند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد: درخواست نمايندگان از وزير جهاد کشاورزي اين است براي درک صحيح و واقعي تر از وضعيت کشاورزان شمالي، سفري به اين منطقه داشته باشد و براي اطلاع از اوضاع آنان تنها به اخبار رسانه‌ها و مکاتبات بسنده نکند.
عباسي در مورد واردات بي‌رويه برنج به کشور خاطرنشان کرد: از دلايل مهمي که در واردات بي‌رويه برنج به کشور مطرح است عدم هماهنگي بين وزارتخانه‌هاي جهاد کشاورزي و صنعت، معدن و تجارت در مورد سياست‌گذاري‌ها و تنظيم بازار بوده که تاکنون به شکلي ناهمگون پيش رفته است.
عضو هيئت رئيسه مجلس در مورد واردات ديگر محصولات کشاورزي افزود: عدم هماهنگي بين وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها موجب شده در ساير محصولاتي که خود توليد‌کننده آن هستيم شاهد سيل واردات بي‌حساب و کتاب باشيم که البته در مورد سلامت آن‌ها نيز شبهات فراواني وجود دارد.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي ابراز داشت: بسياري از محصولاتي که بدون ضابطه خاصي وارد کشور مي‌شوند بدون قرنطينه وارد بازار مصرف شده که بعضاً هم استاندارد نيستند و از لحاظ سنوات توليد به‌نوعي سلامت مردم را به خطر مي‌اندازند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خاطرنشان کرد: چاي وارداتي و اسانس زده‌اي که هم اکنون وارد کشور مي‌شود به‌هيچ عنوان سالم نيست زيرا به‌صورت فله‌اي و ناسالم به کشور آمده و سپس در بسته‌بندي‌هاي شيک و گول‌زننده وارد بازار مصرف شده‌اند.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس ضمن هشدار به مردم افزود: انتظار از وزارتخانه‌هايي همچون وزارت بهداشت و درمان اين است که به‌صورت جدي به اين موضوع که با سلامت و جان مردم در ارتباط است ورود کرده و مانع از عرضه کالاهاي غير استاندارد در کشور شوند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد