Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: ضعف مديريتي دولت، محصولات برنج و چاي را به ورطه نابودي کشانده است. اسدلله عباسي در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنيم در رشت، اظهار داشت: عدم عملکرد صحيح دولت در بخش کشاورزي، برنج و چاي که جزء محصولات استراتژيک خطه شمال هستند را به‌سمت نابودي و اضمحلال کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي گفت: بنده طرح سئوال از وزير جهاد کشاورزي در مورد وضعيت چاي و برنج را در اولويت قرار داده‌ام و از وي به‌عنوان عالي‌ترين مقام در راس وزارتخانه مي‌خواهم پاسخ‌هاي روشني در اين مورد ارائه دهد.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس وضعيت صنعت چاي را نگران کننده خواند و عنوان کرد: اوضاع چايکاران شمالي که بعضاً تنها از همين راه زندگي و امرار معاش مي‌کنند بسيار ناخوشايند است و تاخير و اطاله در پرداخت معوقات براي کشاورزان به يک عادت آزار دهنده برايشان تبديل شده است.
عباسي ضعف‌هاي مديريتي در بحث چاي را تاسف آور دانست و افزود: معمولاً کشاورزان چايکار شمالي در اين وقت از سال بايد کارهاي مربوط به بهزراعي باغات چاي خود را انجام دهند اما وجود اين ندانم‌کاري‌ها باعث از بين رفتن انگيزه کار و تلاش در بين کشاورزان شده است.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي ابراز داشت: اهمال‌کاري از سوي دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط و مسئولان مجموعه وزارت جهاد کشاورزي در خصوص چاي باعث شده کشاورزان مانند گذشته رغبتي به حضور در مزارع و باغات خود نداشته باشند.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس به مشکلات برنج کاران اشاره کرد و گفت: در بحث برنج، متاسفانه مشکلات ريشه اي تر از اين ها است به طوري که کشاورزان قبل از اينکه نگران فروش و افت قيمت محصول خود باشند نگران تامين آب مورد نياز براي کشت سال آتي هستند.
وي با اشاره به اينکه چنين شرايطي به هيچ عنوان شايسته مردم نيست بيان داشت: غفلت‌هاي بسيار زيادي در بخش‌هاي مختلف کشاورزي و به‌ويژه در خطه شمال در مورد برنج و چاي در کشور در حال وقوع است که بسيار ناراحت‌کننده بوده و بايد اين رويه‌ها هرچه سريعتر اصلاح شوند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي عنوان کرد: درخواست نمايندگان از وزير جهاد کشاورزي اين است براي درک صحيح و واقعي تر از وضعيت کشاورزان شمالي، سفري به اين منطقه داشته باشد و براي اطلاع از اوضاع آنان تنها به اخبار رسانه‌ها و مکاتبات بسنده نکند.
عباسي در مورد واردات بي‌رويه برنج به کشور خاطرنشان کرد: از دلايل مهمي که در واردات بي‌رويه برنج به کشور مطرح است عدم هماهنگي بين وزارتخانه‌هاي جهاد کشاورزي و صنعت، معدن و تجارت در مورد سياست‌گذاري‌ها و تنظيم بازار بوده که تاکنون به شکلي ناهمگون پيش رفته است.
عضو هيئت رئيسه مجلس در مورد واردات ديگر محصولات کشاورزي افزود: عدم هماهنگي بين وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها موجب شده در ساير محصولاتي که خود توليد‌کننده آن هستيم شاهد سيل واردات بي‌حساب و کتاب باشيم که البته در مورد سلامت آن‌ها نيز شبهات فراواني وجود دارد.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس شوراي اسلامي ابراز داشت: بسياري از محصولاتي که بدون ضابطه خاصي وارد کشور مي‌شوند بدون قرنطينه وارد بازار مصرف شده که بعضاً هم استاندارد نيستند و از لحاظ سنوات توليد به‌نوعي سلامت مردم را به خطر مي‌اندازند.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس خاطرنشان کرد: چاي وارداتي و اسانس زده‌اي که هم اکنون وارد کشور مي‌شود به‌هيچ عنوان سالم نيست زيرا به‌صورت فله‌اي و ناسالم به کشور آمده و سپس در بسته‌بندي‌هاي شيک و گول‌زننده وارد بازار مصرف شده‌اند.
نماينده مردم رودسر و املش در مجلس ضمن هشدار به مردم افزود: انتظار از وزارتخانه‌هايي همچون وزارت بهداشت و درمان اين است که به‌صورت جدي به اين موضوع که با سلامت و جان مردم در ارتباط است ورود کرده و مانع از عرضه کالاهاي غير استاندارد در کشور شوند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، چند روز قبل وزیر ارتباطات خبر از مطرح شدن رفع فیلتر گوگل پلی مطرح کرد، در این خصوص جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها  به خبرنگار جماران گفت: رئیس شورای فضای مجازی، شورای عالی امنیت ملی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس‌جمهور است؛ این‌ها بازی را بلد نیستند و فکر می‌کنند مردم نیز نمی‌فهمند و این بازی را راه انداختند که ما نقشی نداریم. رئیس جمهور می‌تواند تنها با یک خط فیلتر را بردارد، اما این کار را نمی‌کند؛ زیرا نمی‌خواهند.

وی افزود: کاری به دیدگاه زارع پور وزیر ارتباطات ندارم؛ ایشان فرد خوبی است، اما من اگر یک روز در یک دولتی وزیر باشم وقتی ببینم حرفم خریدار ندارد استعفا می‌دهم و بیرون می‌آیم؛ چرا کاسه کوزه‌ها را سر دیگران بشکنم؟! ایشان اگر نمی‌تواند به مردم بگوید. این تصمیم کاملا در اختیار هیات دولت است و فرافکنی نکنند.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس، با اشاره به جریان افتادن طرح صیانت، گفت: طرح صیانت علنا از دستور کار خارج شد، ولی زمزمه‌هایی شنیدم که برخی در تلاش هستند در هفته آخر مجلس این طرح را بیاورند و امیدوارم این اتفاق نیفتد. چون معامله کردن با جریان خاص بر سر منافع مردم  قطعا به ضرر مردم است. مدت‌ها امنیت روانی مردم به خطر افتاده است. تکرار مسیرهای غلط پر هزینه‌ها خواهد بود. 

رشیدی در خصوص اینکه آیا باز هم در برابر صیانت خواهد ایستاد؟ افزود: تلاش خود را می کنم رو به روی دولت بایستیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این معاملات می تواند بر سر آینده هیأت رئیسه مجلس باشد؟ گفت: بله احتمالا همین است.

دیگر خبرها

  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد