Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، براساس عملکرد مالیاتی دولت در سال گذشته ۲۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال درآمد از محل مالیات واردات خودرو کسب کرده است که این موضوع نشان از رشد ۵/۶۰ درصدی درآمدهای دولت از محل واردات خودرو نسبت به سال ۹۴ دارد.

 بر همین اساس نیز دولت بدون توجه به سیاست‌هایی که بر واردات خودرو اعمال کرده، در سال ۹۶ رقم بالایی را برای درآمد مالیاتی خود از این بخش در نظر گرفت؛ اما با سیاست‌هایی که در این حوزه اعمال کرده بعید می‌رسد که بتواند این میزان درآمد مالیاتی را محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کما اینکه طی سال‌های گذشته نیز شاهد عدم تحقق پیش‌بینی‌های درآمدی دولت از محل مالیات واردات خودرو نیز بوده‌ایم.

 حال در شرایطی که بیش از ۵ ماه می‌شود که ثبت سفارش واردات خودرو بسته است و مقامات دولتی نیز سیاست مشخصی را درباره واردات خودرو در نظر ندارند، در بودجه سال آینده بحث مالیات بر واردات با کاهش بیش از ۳۱ درصدی در نظر گرفته شده که به‌نظر می‌رسد این موضوع نشات گرفته از سیاست‌های دولت در این راستا است.

به گزارش دنیای اقتصاد، با وجود آنکه دولت دل در گرو درآمدهای ناشی از واردات خودرو دارد؛ اما طی سال‌های گذشته فاصله بسیاری میان درآمدهای پیش‌بینی شده و در نهایت درآمد محقق شده دولت وجود داشته که دلیل این موضوع را می‌توان تصمیم‌گیری‌های پراکنده وزارتخانه‌های مختلف عنوان کرد که موجب عدم انسجام در سیاست‌ها شده است. به‌رغم آنکه سهل‎الوصول بودن مالیات بر واردات خودرو، انگیزه اخذ آن را تقویت می‎کند؛ اما چون دولت نمی‌تواند یک سیاست مشخص در حوزه خودرو داشته باشد.

بنابراین نمی‌تواند برآورد واقع‌بینانه از درآمدهای خود از این محل داشته باشد. بر همین اساس هر سال درآمدهای خود از این محل را افزایشی در نظر می‌گیرد؛ اما در عمل تحقق این درآمد با چالش جدی مواجه می‌شود.

بنابراین در شرایط کنونی بهتر آن است که دولت سیاست‌گذاری خود در عرصه واردات خودرو را براساس برنامه‌ریزی‌های کلان کشور در نظر بگیرد و همسو با آن هدف‌گذاری مالیاتی خود را واقع‌‌بینانه کند و فقط به قصد بهبود تراز بودجه اقدام به درج درآمد نکند. موضوع مهم دیگر اینکه بهتر است دولت درآمد خود از این محل را براساس یک سیاست تجاری مشخص پی‌ریزی کند.

منبع:اقتصاد انلاین
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران

عباس علی‌آبادی، وزیر صمت دولت سیزدهم در حاشیه جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس و در جمع خبرنگاران گفت یکی از شروط اصلی که برای ارتقای ایمنی خودروها برای خودروسازان داخلی تعریف شده، افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران است.

وزیر صمت از افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران خبر داد

به گزارش گجت نیوز، وزیر صمت از تعیین شرایط جدید برای افزایش ایمنی خودروها توسط خودروسازان خبر داده و گفت از جمله مهم‌ترین شروط جدید، افزایش مدت گارانتی و انجام تست‌های ایمنی است.

وی اظهار کرد در مورد تست‌های ایمنی، مقرر شده که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، زیرساخت‌های لازم فراهم شود و یک نظارت دائمی در این حوزه برقرار باشد.

او در ادامه و در اشاره به مسئله واردات خودروهای دست دوم تاکید کرد که آیین‌نامه واردات این خودروها تصویب و در لایحه بودجه هم تعریف شده، اما باید دولت آن را ابلاغ کند. علی‌آبادی با اشاره به انجام فرآیند واردات خودرو برای جانبازان بالای ۷۰ درصد نیز گفت با تامین نیاز این دسته از جانبازان، فرآیند واردات خودرو برای جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد هم آغاز خواهد شد.

وزیر صمت در بخش دیگری از اظهاراتش، ضمن اشاره به فراهم بودن زیرساخت تامین نیاز بازار در حوزه حمل‌ونقل عمومی از داخل کشور، بیان کرد در حال حاضر ظرفیت تولید ۲۰۰۰ اتوبوس دیزلی و ۲۰۰ اتوبوس برقی فراهم شده، اما اگر سفارش‌ها بیشتر باشد نیز امکان تولید وجود دارد. او همچنین ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری، اصلی‌ترین المان‌های اتوبوس‌های برقی به مرحله داخلی‌سازی برسند.

وزیر صمت در ادامه با اشاره به تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۲ و اسقاط چهار خودرو فرسوده در ازای هر خودرو وارداتی، هدف‌گذاری امسال صمت برای تولید خودرو را رقم یک میلیون ۷۰۰ هزار دستگاه اعلام کرد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به تکلیف کمیسیون اصل نود به وزارت صمت برای عرضه خودروهای موجود به افرادی که خودرو اسقاط می‌کنند، گفت اولویت با عرضه خودرو برقی به متقاضیان تاکسی‌های فرسوده است. علی‌آبادی در پایان و در اشاره به مسئله پژو پارس نیز اظهار داشت مسئولیت قیمت‌گذاری با شورای رقابت است و وزارتخانه صرفا مجری است. او همچنین ابرازی امیدواری کرد که روند فروش خودرو از طریق سامانه، شتاب بیشتری بگیرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • بازخوانی سفر اردوغان به عراق/ اهداف ژئوپلیتیکی ترکیه به بهانه مناسبات ژئواکونومیک
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • واردات گوشت گرم به ۶۰۰ تن می‌رسد
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران