Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@00:23:47 GMT

رد شدن رمان نویسنده برنده نوبل از سوی ۱۹ ناشر!

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۸۵۵۴

رد شدن رمان نویسنده برنده نوبل از سوی ۱۹ ناشر!

یک نویسنده بخشی از رمان «کلود سیمون» برنده نوبل ادبیات ۱۹۸۵ را برای ناشران مختلف فرستاده و واکنش‌های جالبی دریافت کرده است.

به گزارش ایسنا، «پاکستان نیوز» نوشت: «کلود سیمون» نویسنده و منتقدای فرانسوی بود که در سال ۱۹۸۵ موفق به دریافت جایزه نوبل ادبیات شد. حالا پس از گذشت ۱۲ سال از درگذشت او، «سرژ وول» نویسنده‌ و از طرفداران کارهای «سیمون»، ۵۰ صفحه از رمان «قصر»  این نویسنده برنده نوبل را به ۱۹ ناشر عرضه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رمان در سال ۱۹۶۲ نوشته شده و موضوع آن جنگ‌های داخلی اسپانیاست. جالب است که براساس گفته «وول»، ۱۲ ناشر این کتاب را رد کرده‌ و بقیه حتی به خود زحمت پاسخ دادن هم نداده‌اند!

یکی از ناشران درباره کتاب «روستایی» سیمون گفته است: جملات بی‌نهایت طولانی کاملا خواننده را زده می‌کند... این کتاب پی‌رنگی واقعی و شخصیت‌هایی شکل‌گرفته ندارد.

«سیمون» که یکی از پدران «رمان نو» نام گرفته،‌ با نثر پیچیده و جملاتی که گاه تا چند صفحه ادامه داشت، شناخته می‌شد.

«وول» ۷۰ ساله بر این عقیده است که رد شدن کتاب «سیمون» در حال حاضر، نشان‌دهنده رویکرد ضدفکر صنعت نشر امروز است که آثار ادبی را که خواندن‌شان آسان نیست و رکورد فروش را نمی‌شکنند، رد می‌کند. ما در دوران کتاب‌های یک‌بار مصرف زندگی می‌کنیم.

این نویسنده در ادامه به نقل قولی از «مارسل پروست» اشاره کرد که گفته: «باید مشهور باشی تا کتابت را چاپ کنند.»

«وول» نامی از ناشران نبرده اما گفته است: چهار سال پیش از این‌که نوبل ادبیات به «سیمون» اعطا شود، تعدادی از بزرگ‌ترین ناشران فرانسوی این کتاب را رد کردند.

«قصر» یکی از جنجالی‌ترین رمان‌های «سیمون» است که منتقدان آن را هجمه‌ای به «جورج اورول» ـ نویسنده «مزرعه حیوانات» و «۱۹۸۴» ـ و حمایتی از کاتالونیا می‌دانستند. کاتالون‌ها هم همچون «سیمون» در جنگ‌های داخلی اسپانیا، حامی جمهوری‌خواهان بودند.

«طناب محکم»، «تقلب»،‌ «باد»، «علف»، «پرستش بهار»، «جاده فلاندر» و «تراموا» از دیگر کارهای این نویسنده فرانسوی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غوغای دروازه‌بان اشتوتگارت در اینترنت

به گزارش "ورزش سه"، لوتار ماتئوس دروازه‌بان سابق تیم ملی آلمان در استدیوی پخش اسکای به هیجان آمده از واکنش نوبل، امتیاز را به او داد.

این دروازه‌بان ۲۷ ساله دیشب تمام تلاشش را برای شکست بایرلورکوزن بعد از ۴۵ بازی بدون باخت انجام داد اما حتی این دبل سیو که همه را انگشت به دهان کرد نیز مانع این اتفاق نشد چراکه لورکوزن در دقیقه ۶+۹۰ روی ضربه آندریچ هافبک ملی‌پوش تیمش بازی را به تساوی دو-دو رساند آن هم در شرایطی که ضربه ارسالی کاشته فلورین ویرتز مقابل پای آندریچ افتاد و او بدون سختگیری مدافعان توپ را به زیر طاق دروازه نوبل زد‌.

ویدئو: 331243

در تصاویر پس از مسابقه نوبل با چهره‌ای ترش شده در حال شماتت خودش دیده می‌شود. این دروازه‌بان زردپوش در این سیو استثنایی ابتدا ضربه امینه عدلی را مهار کرد و سپس شوت یوناس هافمن را با رفلکسی باورنکردنی به کرنر فرستاد.

او در این لحظات تسخیر ناپذیر به نظر می‌رسید اما در نهایت این لورکوزن بود که با خواستن و خواستن و خواستن سد نوبل را شکست.

دیگر خبرها

  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • «مگره و مردان محترم» در کتابفروشی‌ها دیده شدند
  • غوغای دروازه‌بان اشتوتگارت در اینترنت
  • ادعای دختر پوراحمد درباره مرگ پدرش: نرفته بود که خودکشی کند | می‌دانست چه بلایی می‌خواهد سرش بیاید
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟
  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • ادعای دختر کیومرث پوراحمد: پدرم نرفته بود شمال که خودکشی کند
  • برگزاری جشن تولد برای مجموعه کتاب‌های پیامبران اولوالعزم در نمایشگاه کتاب