Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@12:56:50 GMT

8 ساعت بی سابقه با رئیس قوه قضائیه

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۰۹۹۴

8 ساعت بی سابقه با رئیس قوه قضائیه

پاسخ‌های شفاف و مفصل رئیس قوه قضائیه به پرسش‌های صریح دانشجویان در جلسه‌ای منحصر به‌فرد

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، جلسه‌ای پرنشاط اما جدی، جلسه‌ای که در نوع خود بی‌سابقه بوده است، سه‌شنبه صبح جمعی از دانشجویان در کاخ قوه قضائیه میهمان آیت‌الله آملی لاریجانی بودند، اعضای اتحادیه‌های دانشجویی کشور یعنی بسیج دانشجویی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، دفتر تحکیم وحدت، جامعه اسلامی دانشجویان و جنبش عدالت‌خواه دانشجویی در جلسه‌ای که شاید خودشان هم فکر نمی‌کردند آنقدر به درازا بکشد از دغدغه‌های خود در حوزه عدالت با آیت‌الله آملی لاریجانی سخن گفتند و پاسخ‌های قابل تامل و بعضا جدیدی را شنیدند آن‌گونه که دانشجویان حاضر در جلسه به «فرهیختگان» گفته‌اند در این جلسه بیش از 30 سوال و شبهه جدی در خصوص دستگاه قضا در حوزه‌های گوناگون اعم از قضایی، کیفری و حوزه پیشگیری از جرم همراه با مصادیق شفاف مطرح شده است و رئیس قوه قضائیه با حوصله و با دقت فراوان به سوالات پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آملی لاریجانی پیش از این نیز در نشست یک اتحادیه دانشجویی در شهریورماه سال 91 حضور یافته بود؛ اما امسال که به نظر می‌رسد سوالات اذهان عمومی و به‌خصوص تشکل‌های دانشجویی معطوف عملکرد قوه قضائیه بوده‌‌ است، ترجیح داد هم معاون خود محسنی‌اژه‌ای را روانه دانشگاه صنعتی شریف سازد و هم اینکه خود در یک جلسه مفصل از نزدیک به سوالات و احیانا انتقادهای تند و تیز دانشجویان پاسخ دهد. سنت مطالبه حضور مسئولان در دانشگاه‌ها سنت حسنه‌ای است که گاهی مورد توجه قرار گرفته است که ‌این با همراهی قوه قضائیه همراه بود. اهمیت این جلسه اما آنجایی است که با گسترش فضای رسانه‌ای متکثر به‌خصوص در عرصه شبکه‌های اجتماعی، ‌تصویر ساخته‌شده از عملکردها متفاوت جلوه می‌کند.

محمد امین سلیمی عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در خصوص این جلسه می‌گوید: «جلسه امروز با رئیس دستگاه قضا 8 ساعت طول کشید. خندیدیم، تندشدیم، نقدکردیم و پیشنهاد دادیم جایی قانع شدیم و جایی نشدیم.» یکی دیگر از دانشجویان حاضر در این جلسه به «فرهیختگان» می گوید:‌ «ذهنیتی که از قوه قضائیه در این سال‌ها و به‌خصوص در چندماه اخیر توسط رسانه‌ها ساخته شده این است که این قوه آنچنان که باید عملکرد مثبتی نداشته است و درواقع حس عمومی جامعه این نیست که عملکرد قوه قضائیه روبه‌رشد بوده است؛ اما با توضیحاتی که مسئولان در این یکی دو روز ارائه دادند، می‌توان گفت که برخلاف تصویر ساخته‌شده، ‌این قوه گام‌های روبه‌جلو و بعضا مثال‌زدنی و بی‌سابقه برداشته است.» همین گزاره اهمیت جلسات دانشجویی را دوچندان می‌کند؛ چراکه طبیعتا رئیس قوه قضائیه این فرصت را ندارد که به‌صورت مداوم با قشرهای مردمی جلسات پرسش و پاسخ برگزار کند، اما ارتباط با رسانه‌ها و طبقات واسط یعنی همین گروه‌های دانشجویی می‌تواند شکاف یا خلأ موجود را پر کند.

این مساله در جلسه روز گذشته نیز توسط دانشجویان مطرح شد و آن‌طور که دانشجویان می‌گویند مورد قبول و توجه رئیس قوه قضائیه نیز قرار گرفت که ارتباطات این قوه با افکارعمومی اقناع‌کننده نیست و ضعف رسانه‌ای نیز مشهود است. گلرومفرد از سخنرانان این جلسه در خصوص این دیدار به «فرهیختگان» می گوید: «در حقیقت ضعف عملکرد رسانه‌ای قوه قضائیه موضوعی بود که اکثر دانشجویان به آن اشاره داشتند، اینکه خدمات رسانه‌ای نمی‌شود و به شبهات مطرح‌شده علیه قوه قضائیه به‌صورت مستدل و به‌موقع پاسخ داده نمی‌شود. البته آیت‌الله آملی‌لاریجانی مسائل مطرح‌شده دراین‌باره را تلویحا پذیرفت.» گلرو مفرد ادامه می‌دهد: «در این جلسه دانشجویان سوالات خود را مطرح کردند و آیت‌الله آملی لاریجانی نیز در فضایی بسیار صمیمانه و دوستانه به سوالات به‌طور مفصل و دقیق پاسخ دادند و اگر دانشجویان قانع نمی‌شدند، بحث درباره آن موضوع ادامه پیدا می‌کرد. اهمیت قوه قضائیه و تفاوت آن با یک وزارتخانه و همچنین ارتباط مستقیم آن با کارآمدی نظام، پرونده کاسپین و مالباختگان مالی، پرونده بورسیه‌ها، موضوع پیشگیری از جرائم و نظارت بر ضابطان ازجمله مباحثی بود که در جلسه روز گذشته مطرح شد.»

همه آنهایی که ناظر دو جلسه هشت‌ساعته آملی‌لاریجانی به‌عنوان رئیس قوه‌ قضائیه و جلسه چهارساعته محسنی‌اژه‌ای به‌عنوان سخنگوی قوه قضائیه بوده‌اند، ‌بر این مساله اذعان دارند که برخلاف برخی جلساتی که وجه فرمایشی یا نمایشی بودن آن غالب است، اما این جلسات جدی، ‌صریح، ‌انتقادی و همراه با جواب‌های اقناعی بوده است. یکی از دانشجویان می‌گوید:‌ «جلسه پرنشاط و کاملا جدی بود تا جایی که آملی‌لاریجانی حداقل 10 سوال و نکته از سخنان هریک از دانشجویان را یادداشت کرد و برای هر موضوع پنج استدلال و توضیح داشت. تا لحظه تنظیم این خبر، درمورد جزئیات پاسخ‌های رئیس قوه قضائیه متن رسمی منتشر نشده، اما خبرگزاری «میزان» بخشی از سخنان آغاز جلسه رئیس قوه قضائیه را انتشار داده است.

آیت‌الله آملی‌لاریجانی در ابتدای این نشست نشاط جوانی، فرصت تفکر و صدق لسان را سه ویژگی برجسته دوران دانشجویی دانست و تصریح کرد: «دانشجویان از حیث نشاط و عدم اشتغالات، در بهترین دوران عمر قرار دارند و باید از این دوران بیشترین بهره را ببرند. یکی از مهم‌ترین وظایف دانشجویان، تلاش علمی است که امروز به‌مثابه جهاد فی‌سبیل‌الله است.» رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه اقتدار نظام و کشور به تلاش علمی دانشجویان وابسته است، افزود: «دانشجویان و همه کسانی که در عرصه علمی تلاش می‌کنند، پیشران‌های اقتدار جامعه هستند و امروز انجام کار علمی با استاندارد‌های اصیل، برای کشور واجب است.» آیت‌الله آملی‌لاریجانی با اشاره به نقل‌قولی از مرحوم شیخ‌انصاری مبنی‌بر دشوارتر بودن اجتهاد از جهاد، ادامه داد: «غرب در دوره‌ای تز بی‌طرفی را مطرح و از آن دفاع می‌کرد، اما امروز این سخن که میان حقایق و ارزش‌ها فاصله‌ای پرناشدنی وجود دارد، در مباحث علم‌شناسی مورد نقادی قرار می‌گیرد. ما هم برای آنکه بتوانیم به علوم وجهه ارزشی دهیم باید تلاش زیادی داشته باشیم و مبانی را اصلاح کنیم.» رئیس قوه قضائیه در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه دانشجویان به اخلاق و تقوی تصریح کرد: «لحظاتی که از دوران جوانی می‌گذرد دیگر قابل بازگشت نیست و انسان زمانی به خود می‌آید که می‌بیند بسیاری از فرصت‌ها از دست رفته است. بنده بنا به‌مناسبتی محضر مرحوم آیت‌اللهالعظمی بهجت حضور یافتم که ایشان در آن جمع فرمودند طوری زندگی کنید که هنگام مرگ حسرت نداشته باشید. این سخن را شخصیتی می‌گوید که مدام در سیر و سلوک بود و هیچ دلبستگی‌ای به دنیا نداشت.» آیت‌الله آملی‌لاریجانی با اشاره به این روایت پیامبراسلام(ص) که «اشراف امتی حمله القرآن و اصحاب اللیل» خاطرنشان کرد: «همین مضمون دوکلمه‌ای را اگر کسی درست اخذ کند سعادتمند است، یعنی رفاقت با قرآن و شب‌زنده‌داری متعبدانه. انسان باید در محضر قرآن باشد و با آن انس گیرد زیرا قرآن تجلی حق‌تعالی است و زمانی ارزش موانست با قرآن برای انسان ملموس می‌شود که حضور و سلطنت مطلق حق‌تعالی را در زندگی خود احساس کند.»

رئیس قوه قضائیه با اشاره به شب‌زنده‌داری به‌عنوان یکی دیگر از توصیه‌های قرآن و سنت پیامبراکرم(ص) تصریح کرد: «این امر در اوصاف متقین از قول امیرالمومنین علی(ع) نیز ذکر شده است، بر این اساس همه دانشجویان باید دو بال علم و تقوی را ابزاری برای تعالی و پیشرفت خود بدانند و با تلاش علمی و اخلاق کمک کنند که کشور و نظام به بالاترین قله‌های پیشرفت دست یابد.»

منبع: فرهیختگان

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات بی سابقه دانشگاه های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت اسرائیل+ فیلم و عکس/ اعتراضات به کانادا و اروپا رسید

 

بین الملل تابناک: حملات وحشیانه و گسترده نظامیان ارتش اسرائیل علیه مردم بی‌دفاع غزه منجر به شهادت و مجروح شدن هزاران فلسطینی بی گناه شده است و این جنایات کم سابقه به گونه ای بوده است که زمینه را برای اعتراضات گسترده در آمریکا و اروپا به ویژه در دانشگاه های آن ها ایجاد کرده است.

 

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ اسرائیل در غزه در سراسر آمریکا ادامه دارد و در جریان دخالت پلیس، ۵۵۰ نفر نیز بازداشت شده‌اند. 

براساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان حداقل ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

 دانشجویان از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌هایی که به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه کمک می‌کنند، قطع کنند.

به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، برخی از دانشگاه‌ها از پلیس خواسته‌اند تا اعتراضات را پایان دهد که این مساله، به درگیری و دستگیری دانشجویان منجر شده است.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی مراسم اصلی فارغ التحصیلی دانشجویان را که برای ۱۰ مه است، لغو کرد پس از آنکه ۹۳ نفر در پردیس لس آنجلس روز جمعه دستگیر شدند.

در کالج امرسون بوستون نیز ۱۰۸ نفر دستگیر شدند.

یکی از دانشجویان گفت: «همه جا پلیس حضور دارد.»

در پردیس دانشگاه اموری آتلانتا، ۲۸ نفر بازداشت شدند و شاخه محلی گروه فعال «صدای یهودی برای صلح» گفت که پلیس از گاز اشک آور و شوکر علیه معترضان استفاده کرد.

در دانشگاه ایندیانا در بلومینگتون پلیس با سپر و باتوم به صفوف معترضان هجوم برد و ۳۳ نفر را دستگیر کرد.

در «سیتی کالج» نیویورک، افسران پلیس از اعتراضات عقب نشینی کردند و صدها دانشجو که در محوطه چمن پردیس «هارلم» جمع شده بودند، به اعتراضات خود ادامه دادند.

در دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا در هومبولت، دانشجویان از روز دوشنبه در ساختمان پردیس هستند و کارکنان در تلاش برای مذاکره هستند.

در دانشگاه کانکتیکات یک معترض دستگیر شد و افسران پلیس چادرها را برچیدند، در حالی که اعتراضات در دانشگاه استنفورد و پردیس نیوجرسی دانشگاه پرینستون ادامه دارد.

دانشگاه هاروارد از جمله دانشگاه‌هایی است که علیه معترضانی که چادر برپا کرده‌اند، اقدامی انجام نداده است.

در دانشگاه کلمبیا در نیویورک، جایی که جنبش اعتراضی آغاز شد، مقامات دانشگاه همچنان در بن بست با دانشجویان قرار دارند.

پلیس هفته گذشته چادرها را برچید و بیش از ۱۰۰ نفر را دستگیر کرد، اما دانشجویان دوباره چادرها را در منطقه‌ای که چند هفته دیگر مراسم فارغ التحصیلی برگزار می‌شود، برپا کرده‌اند. مقام‌های دانشگاه به دانشجویان تا امروز به آنها فرصت داده‌اند تا این مکان را ترک کنند.

تظاهرات ضد اسرائیلی به کدامیک از دانشگاههای آمریکا سرایت کرده است؟

دانشگاه کلمبیا

حمله پلیس به دانشجویان و بازدداشت آنها در دانشگاه کلمبیا آمریکا اعتراضات ضد اسرائیلی را در آمریکا دوباره شعله ور ساخت.

دانشگاه کلمبیا یک دانشگاه خصوصی در شهر نیویورک است و درگیری میان دانشجویان و پلیس پس از آن صورت گرفت که برخی مقام‌های این دانشگاه از پلیس خواستند، کمپ اعتراضی دانشجویان علیه اسرائیل را جمع کند.

قبل از این درگیری‌ها، دانشجویان این دانشگاه از مسئولان دانشگاه خواستند تا روابط خود را با شرکت‌ها و موسسات اسرائیلی قطع کنند.

این گروه از دانشجویان اوایل روز چهارشنبه گذشته اقدام به برپایی چادرهایی در یکی از محوطه‌های چمن‌های دانشگاه نموده و پس از آن در همبستگی با فلسطین فریادها اعتراض بلند و کرده شعار ما حماس هستیم را می‌دادند.

با ادامه تنش در کلمبیا و ترس برخی از دانشجویان از پا گذاشتن در محوطه دانشگاه و دستگیری توسط پلیس، مسئولان این دانشگاه اعلام کردند که دانشگاه تا پایان ترم به یادگیری ترکیبی روی خواهد آورد، به این معنی که برخی از کلاس‌ها آنلاین خواهند شد.

اگرچه، کلمبیا جدیدترین دانشگاهی است که شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی در آمریکاست اما این دانشگاه، پیشتر نیز سوابق اعتراض داشته است؛ به ویژه در سال ۱۹۶۸ زمانی که صدها دانشجو خشمگین از نژادپرستی و جنگ ویتنام، پنج ساختمان دانشگاه را اشغال کردند.

دانشگاه ییل

دانشگاه ییل یک دانشگاه خصوصی درشهر نیوهیون، ایالت کانکتیکات آمریکاست که طبق گزارش‌های رسانه‌ای، پلیس این شهر بامداد روز دوشنبه تعداد ۶۰ نفر از جمله ۴۷ دانشجو را دستگیر کرده است.

بازداشت‌ دانشجویان در بیش از یک هفته اخیر، پس از آن صورت گرفت که گروهی از دانشجویان فارغ التحصیل اعتصاب غذا کردند تا از یکی از مدارس و کالج‌هاش مشهور وابسته به دانشگاه یعنی «آیوی لیگ» بخواهند که از همکاری با شرکت‌های مسلح وابسته به اسرائیل صرف نظر کند.

گروه دانشجویی اعتصاب کنندگان «گرسنگی برای فلسطین» با ارسال نامه‌ای به «سالوی» مدیر دانشگاه، «ییل» را به "همدستی نسل کشی" در غزه متهم کرده و از او خواسته است که آشکارا به سرمایه گذاری دانشگاه در شرکت‌های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل پایان دهد.

دانشگاه نیویورک

پلیس نیویورک در گزارشی اعلام کرد که تعداد ۱۳۳ معترض علیه اسرائیل را در اواخر روز دوشنبه پس از تظاهراتی در دانشگاه نیویورک در میدان مقابل دانشکده بازرگانی این دانشگاه، بازداشت شدند.

سخنگوی دانشگاه نیویورک به رسانه‌ها گفت این تظاهرات بدون اطلاع قبلی یا کسب مجوز از مراجع مرتبط برگزار شده است.

ماساچوست

ایالت ماساچوست، در شرق آمریکا به دلیل وجود موسسات آکادمیک و دانشگاهی شهرت گرفته اما بوستون مرکز این ایالت نیز در یک هفته اخیر شاهد برپایی چندین اردوگاه اعتراضی ضد جنگ ظالمانه اسرائیل علیه فلسطین بوده است.

دانشجویان کالج «امرسون» چادرهایی را در نزدیکی ساختمان‌های دانشگاهی در مرکز شهر بوستون برپا کردند. گروهی از دانشجویان دانشگاه تافتس نیز در این شهر یک کمپ چادری در پردیس «مدفورد» راه اندازی کردند.

هر دو گروه به این موضوع اعتراض دارند که کالج‌های آنها با سازمان‌های طرفدار اسرائیل و پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط با تلاش‌های ضد فلسطینی ارتباط مالی دارند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ای تاکنون بیش از ۱۲ کمپ و چادر توسط دانشجویان معترض در محوطه چمن دانشگاه در موسسه فناوری ماساچوست در کمبریج برپا شده است. دانشجویان خشمگین اعلام کردند که این کالج، از بودجه مستقیم در وزارت دفاع (جنگ) اسرائیل برخوردار است.

دانشگاه اموری

جنبش دانشجویان علیه اسرائیل در آمریکا خیلی زود همه گیر شد. دانشجویان این دانشگاه نیز با برپا کردن چادر و تجمعات اعتراضی خواستار آتش بس فوری در غزه و عدم ماشین جنگی تل‌آویو توسط واشنگتن و کاخ سفید شدند.

اما رسانه‌ها گزارش دادند نیروی پلیس ایالت جورجیا از تفنگ‌های شوکر در سرکوب و اعمال خشونت علیه این دانشجویان استفاده کردند و معترضان را در محوطه دانشگاه اموری Emory University در آتلانتای ایالت جورجیا دستگیر کردند.

دانشگاه هاروارد

تعدادی از دانشجویان دانشگاه هاروارد نیز یک روز پس از ممنوعیت فعالیت گروه «کمیته همبستگی فلسطین» و چند روز پس از محدود شدن دسترسی دانشگاه به چمنزار، در محوطه هاروارد چادر اعتراضی برپا کردند.

دانشگاه براون

دانشگاه براون از قدیمی ترین دانشگاههای آمریکا در شهر پراویدنس ایالت رود آیلند است که دانشجویان آن در جنبش کنونی فعالیت موثر داشته و بیش از یک دوجین کمپ یا چادر اعتراضی در پارک پردیس دانشگاه، برپا کردند و از مسئولان دانشگاه خواستند تا شرکت‌های سازنده سلاح برای اسرائیل را تامین مالی نکرده و با آن‌ها همکاری و فعالیت مشترک نداشته باشند.

دانشگاه میشیگان

دانشجویان معترض بیش از ۳۰ چادر در بخش مرکزی پردیس Ann Arbor دانشگاه میشیگان برپا کردند که پلیس در درگیری با دانشجویان تعداد زیادی از این خیمه‌ها را برچید و گروهی از دانشجویان را دستگیر کرد.

دانشگاه مینه سوتا

دانشگاه مینه‌سوتا در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه‌سوتا آمریکا نیز عرصه کارزار پلیس و دانشجویان معترض بود. طبق گزارش‌های منتشره روز سه‌شنبه ۹ نفر از دانشجویان و معترضان ضد جنگ در دانشگاه مینه‌سوتا توسط پلیس و پس از برهم زدن کمپ اعتراضی آن‌ها، دستگیر شدند.

دانشگاه تگزاس

در جنوب آمریکا، گروه بزرگی از دانشجویان دانشگاه تگزاس روز چهارشنبه در شهر آستین، بخشی از محوطه چمنزار را اختصاص به برپایی چادر اعتراض به جنگ اسرائیل علیه فلسطین دادند که با حمله پلیس تعدادی از دانشجویان دستگیر و چادر آنها برچیده شد.

دانشگاه تگزاس در دالاس نیز دو شب قبل شاهد اقدام مشابه دانشجویان خشمگین بود.

دانشگاه برکلی

در ساحل غربی آمریکا دانشجویان دانشگاه برکلی در کالیفرنیا خیمه زدند و از مسئولان این دانشگاه خواستند تا از ارائه کمک مالی غیرمستقیم به اسرائیل اجتناب کنند و در عین حال یک برنامه مطالعات فلسطینی در این دانشگاه راه‌اندازی کنند.

دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در لس‌آنجلس، برخی از معترضان قبل از اینکه توسط نیروهای پلیس محلی دستگیر شوند، اقدام به برپایی چادر فلسطین کردند که تعدادی از دانشجویان برای حمایت از این اقدام در اطراف این چادر تجمع کردند.

دانشگاه پلی تکنیک هومبولت

تعدادی از دانشجویان دانشگاه پلی تکنیک ایالتی کالیفرنیا در شهر هومبولت به همراه گروه دیگری از معترضان دوشنبه شب پس از اشغال یک ساختمان این دانشگاه، با برخورد پلیس روبه رو شدند و پس از آن بود که اعلام شد محوطه دانشگاه تا پنجشنبه ممنوع الورود است و برخی کلاس‌ها نیز از حضوری به آنلاین تغییر شکل داده شد.

سیاتل

صدها دانش‌آموز دبیرستانی و دانشجو در شهر سیاتل ایالت واشنگتن روز سه شنبه در اعتراض به تهاجم اسرائیل علیه غزه تظاهرات کردند.

سایر دانشگاههای آمریکا

تعداد زیاد دیگری از دانشگاههای آمریکا همچنان در حال پیوستن به خیزش عظیم دانشجویان این کشور علیه جنایات اسرائیل هستند، طبق گزارش‌های منتشره رسانه‌های مختلف تا صبح جمعه محوطه دانشگاه نورث وسترن در ایوانستون ایلینوی و همچنین دانشگاه جورج واشنگتن شاهد اردو زدن دانشجویان معترض بوده است.

دانشجویان جورج واشنگتن با انتشار تصاویر اردو زدن خود در محوطه این دانشگاه در شبکه ‌های مجازی اعلام کردند که قصد ندارند به این زودی چادرهای حمایت از فلسطین را جمع کنند.

دادستان جورجیا: دانشجویان را سرکوب کنید

 همزمان با ادامه اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از مردم غزه، «کریس کار»، دادستان کل جورجیا در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) از سرکوب دانشجویان معترض توسط نیروهای پلیس حمایت کرده است.

دادستان کل جورجیا در بیانیه خود در مورد اعتراضات گفت: «ما با افتخار در کنار هر دانشگاهی که برای محافظت از سلامت و ایمنی دانشجویان جورجیا اقدامات لازم را انجام دهد، خواهیم ایستاد.»

همچنین براساس گزارش منابع آمریکایی، رئیس بخش فلسفه دانشگاه اموری آمریکا در پی حمله پلیس این کشور به تحصن دانشجویان این دانشگاه در حمایت از غزه بازداشت شده است.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین و با هدف توقف جنگ در غزه با واکنش و سرکوب شدید نیروهای پلیس آمریکا روبرو شده است. در همین ارتباط نیز، سازمان عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای به سرکوب اعتراضات مسالمت‌آمیز دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از ملت فلسطین واکنش نشان داد.

سازمان عفو بین الملل: اعتراضات سرکوب می شود

سازمان عفو بین‌الملل با اشاره به اقدامات نیروهای امنیتی آمریکایی اعلام کرد: این اعتراضات با واکنش سرکوبگرانه شامل بازداشت و اخراج دانشجویان مواجه شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در حالی که تأمین تسلیحات برای اسرائیل از سوی واشنگتن ادامه دارد، حق اعتراض از اهمیت بالایی برخوردار است.

سازمان عفو بین‌الملل تاکید کرد: از دانشگاه‌های آمریکایی می‌خواهیم که از حقوق دانشجویان در تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن حمایت کنند.

 

دیگر خبرها

  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • وحدت مهم‌ترین رکن جامعه است
  • رئیس پلیس پایتخت به مجرمان هشدار داد
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • رئیس کل دادگستری قزوین منصوب شد
  • ببینید | هشدار رئیس قوه‌قضائیه به متجاوزان به بیت‌المال
  • اعتراضات بی سابقه دانشگاه های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت اسرائیل+ فیلم و عکس/ اعتراضات به کانادا و اروپا رسید