Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبود فضای ورزشی سرپوشیده و دبیر تربیت بدنی دو مشکل عمده دانش آموزان شهرستان سامان این مکشلات موجب شده شور و هیجان در بین دانش آموزان شهرستان کمتر باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سامان ما، شرایط اقلیمی شهرستان سامان باعث شده تا از اواسط پاییز و درماه آبان با سردی هوا  امکان پرداختن به فعالیت های ورزشی در هوای آزاد امکان پذیر نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

از سوی دیگر کمبود فضاهای سرپوشیده ورزشی در اکثر واحدهای آموزشی  نیز باعث شده تا در زمان برودت هوا در عمل زنگ ورزش مدارس به زنگ تفریح یا کلاس های تقویتی  تبدیل شود.

زنگ ورزش درمدارس شهرستان درماه های گرم سال تحصیلی با تمامی کاستی ها و کمبود امکانات ورزشی، فرصتی را برای فعالیت ورزشی دانش آموزان فراهم می ساخت اما درماه های سرد سال که سهم بیشتری ازسال تحصیلی را دارد، نداشتن فضای سرپوشیده، زنگ ورزش را از برنامه آموزشی حذف می کند.
 


مشکل دیگری که در کنار نبود فضای مناسب ورزشی در مدارس خودنمایی می کند، کمبود مربی و معلم ورزش در برخی مدارس  است، که باعث شده ساعات ورزش بین معلمان دیگر رشته های تقسیم شود و از این ساعت برای جبران درس های دیگر استفاده شود.

در حال حاضر عمده مشکل در حوزه تربتی بدنی شهرستان سامان نبود دبیر تربیت بدنی است و اکثر مدارس آموزگار تربیت بدنی هستند و یکی دیگر از مشکلات شهرستان سامان دیدمنفی اکثر مدیران نسبت به تربیت بدنی است.

 

 

 

کارشناس تربیت بدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش شهرستان سامان در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه تنها یک دبیر اختصاصی متوسطه اول و دوم در شهرستان وجود دارد ، اظهار داشت: مابقی نیرو های تربیت بدنی آموزگارند و 15 نفر آموزگار مشغول تدریس درس تربیت بدنی در مدارس شهرستان سامان هستند.


 

 


مهدی احمدزاده با بیان اینکه در شهرستان سامان کمبود نیروی تخصصی تربیت بدنی مشهود است، بیان داشت: 76 ساعت نیروی تربیت بدنی غیر تخصصی تدریس رشته تربیت بدنی را در شهرستان انجام می دهند.





احمدزاده با بیان اینکه سال جاری درخواست 14 نفر نیروی تربیت بدنی برای شهرستان سامان از ادره کل داده شده که تنها 6 نیرو  به این شهرستان اختصاص داده شده ، عنوان کرد: با توجه بر اینکه تعداد دانش آموزان این شهرستان بیش از 6 هزار نفر است این شهرستان با کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه ورزش و تربیت بدنی مواجعه است.



انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل املای دانش‌آموزان با طرح بازی و ورزش معلم سمنانی

ایسنا/سمنان یک آموزگار سمنانی در کنار ورزش و بازی با اجرای مهارت‌های حرکتی، دانش‌آموزان را به درس املا علاقه‌مند کرد.

مهدیه‌سادات کیا درباره تلفیق درس املا با ساعت ورزش براساس تجربه‌ خود با عنوان املای قوی با بازی و ورزش به خبرنگار ایسنا توضیح داد و گفت: این طرح در راستای پویش استانی «معلمانه»، فرهنگیان و عوامل آموزشی و تربیتی که به ثبت تجربه‌های شیرین و خلاق و کاربردی خود می‌پردازند، ثبت شده است. 

وی با بیان اینکه سال‌های زیادی است که در دوره ابتدایی به‌عنوان آموزگار تربیت‌ بدنی فعالیت می‌کنم، درباره چگونگی ثبت این طرح  اظهار کرد: یک‌ روز در دفتر مدرسه با آموزگاران نشسته بودیم که متوجه شدم دانش‌آموزان در درس املا خیلی مشکل دارند و روش‌های مختلفی هم برای بهبود عملکرد آن‌ها اجرا شده و راه حل‌های بسیاری هم مانند املای سفره‌ای، املای طنز، املای کتابخانه‌ای و ... در پیش گرفته شده است، اما خروجی و نتیجه مثبتی حاصل نشده بود. 

این معلم با بیان اینکه چند بار پیش آمده بود که برای کمک به همکاران، بازی‌هایی را با هدف افزایش دقت و تمرکز یا تقویت سرعت دست بچه‌ها طرح ‌کرده بودم، افزود: به ذهنم رسید بازی‌های تقویت املا را به دوستانم پیشنهاد دهم و در صورت رضایت و موافقت، این طرح را اجرا کنیم.  

معلم آموزشگاه ولایت استان سمنان اظهار کرد: ابتدا به وضعیت موجود پرداختیم و نتیجه گرفتیم ‌که درس املا، تنوع لازم را برای دانش‌آموزان ناآرام و بیش‌فعال ندارد و دانش‌آموزانی که هوش بالایی دارند به‌دلیل تکراری بودن روش‌های املا، نتیجه خوبی در این درس نگرفته‌اند و دانش‌آموزان هنگام نوشتن املا دچار اضطراب و استرس شدیدی می‌شوند و باعث می‌شود تلاش آن‌ها به درستی به ثمر ننشیند.  همچنین دانش‌آموزانی که سرعت لازم را برای نوشتن نداشتند، کندی حرکات‌شان باعث رنجش آموزگار و هم‌کلاسی‌ها و البته خجالت خود دانش‌آموزان می‌شد.

وی ادامه داد: بنا بر این شواهد، دانش‌آموزان را به دو گروه مساوی تقسیم کردم و از درس مورد نظر کلمات دارای ارزش املایی را با کمک آموزگاران انتخاب کردم. بعد با کمک دو قوطی یا کیسه، کلمات هر گروه را که کاملاً مشابه و به شکل درست و بدون اشتباه در برگه‌ای جدا نوشته شده بود، داخل قوطی قرار دادم و برای شروع بازی یک مسیر طراحی کردم که در آن ایستگاهی برای هر گروه در نظر گرفته شده بود. در ایستگاه هر گروه، یک صندلی قرار دادم و روی هر صندلی یک برگ کاغذ و خودکار یا مداد برای نوشتن کلمات گذاشتم. 

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان به‌صورت صف یک‌ نفره پشت خط قرار گرفتند، اظهار کرد: شیوه انجام بازی را برای دانش آموزان توضیح دادم و توپی را به نفر اول هر گروه دادم و از او خواستم کلمه اول داخل قوطی را با شروع سوت بازی نگاه کند و به یاد بسپارد و هم‌زمان با شروع سوت داور در مسیر مشخص‌شده حرکت کند و بعد از پرش از موانع و پشت سرگذاشتن آن‌ها وقتی به صندلی رسید، توپ را زیر صندلی قرار دهد و سپس کلمه‌ای را که دیده به درستی روی برگه روی صندلی بنویسد و بدون این‌که توپ را بردارد به حالت لی‌لی به صف گروه خود برگردد و در انتهای صف جا بگیرد و نفر دوم به محض رسیدن نفر اول و گذشتن او از خط، کلمه بعدی را از داخل قوطی ببیند و به ذهن بسپارد و از موانع بگذرد و کلمه را روی برگه بالای صندلی بنویسد و توپ را که نفر اول زیر صندلی قرار داده بود بردارد و به سمت گروهش برگردد و در انتهای صف جا بگیرد و همین‌طور نفرات بعدی، کلمه‌ها را انتخاب کنند و به مسیر خود ادامه دهند. 

این معلم مدارس استان سمنان بیان کرد: در این بازی هر بازیکن ممکن است با توجه به نوبت خود با توپ یا بدون توپ حرکت کند؛ ولی تمام بازیکنان، کلمه‌ای را انتخاب می‌کنند و روی برگه بالای صندلی می‌نویسند. وقتی کلمات درون قوطی‌ها تمام می‌شود، بازیکنی که نوبت او است، حرکت ایستگاه را انجام می‌دهد و این‌بار با برگه روی صندلی به جمع هم‌گروهی‌های خود می‌پیوندد. هر گروه باید برگه را بررسی و با کمک تیم خود اشتباه‌های املایی را تصحیح کند. تیمی که برگه تصحیح‌شده را زودتر به داور تحویل دهد برنده بازی می‌شود. 

وی به اهمیت درس ورزش اشاره و اضافه کرد: از تلفیق تربیت بدنی با هر درس می‌توان آن درس را در محیطی متفاوت با قالبی شادتر آموزش داد. چه‌ بسا بسیاری از دانش‌آموزان دارای مشکلات یادگیری با انگیزه بازی بهتر بیاموزند. 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • خاموشی صدایی ماندگار
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • حل مشکل املای دانش‌آموزان با طرح بازی و ورزش معلم سمنانی
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد