Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور ترکیه در آغاز نشست اضطراری سران سازمان همکاری اسلامی بر لزوم حمایت از فلسطین و تعلق ابدی «بیت المقدس» به اسلام، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی، نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در استانبول را آغاز کرد.

وی در این سخنان ضمن محکوم کردن تلاش واشنگتن برای انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس گفت: کشورهای منطقه با رعایت اخلاق، باید با این اقدام مخالفت کرده و حقانیت فلسطینی ها را به دنیا نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه باید از فلسطین که توسط صهیونیست ها اشغال شده باید حمایت کنند. ما به عنوان نماینده کشورهای اسلامی اعلام می کنیم که هیچگاه در مورد فلسطین کوتاه نخواهیم آمد.

اردوغان در ادامه تاکید کرد: اقدامات صهیونیستها در به شهادت رساندن فلسطینی های معترض را محکوم می کنیم، جوانان فلسطینی تنها برای حفظ بیت المقدس تلاش می کنند اما اسرائیل آنها را به شهادت می رساند.

رئیس جمهور ترکیه یادآور شد: ما از مسلمانان و قبله اول آنان حمایت می کنیم. ما به دنبال این هستیم که مسلمانان با آرامش در مسجدالاقصی سر به سجده بگذارند.

وی گفت: بیت المقدس خط قرمز ماست و این شهر برای همیشه برای فلسطینی ها خواهد ماند.

گفتنی است به دنبال برگزاری نشست کارشناسان کشورهای اسلامی در روز سه شنبه، پیش از ظهر امروز وزیران خارجه این کشورها نشست برگزار کردند و اکنون نیز سران ۱۶ کشور اسلامی از جمله ایران، افغانستان، آذربایجان، اندونزی، بنگلادش، کویت، قطر، لبنان، لیبی، سومالی، اردن و یمن برای بررسی آخرین تحولات فلسطین تشکیل جلسه داده اند.

همچنین نخست وزیران مالزی، جیبوتی و پاکستان و رؤسای مجلس قزاقستان و ازبکستان  و نیز «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا (به عنوان رئیس دولت مهمان) در این اجلاس شرکت دارند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت

دکتر نور محمد خالد اندیشمند اهل نیجریه در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه بیت المقدس همواره یک موضوع محوری در جهان اسلام بوده است، افزود: بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمانان به اشغال اسرائیلی درآمده است و به همین دلیل اتفاقات خونینی در سرزمین فلسطین رقم خورده است. این امر نتیجه جداسازی هایی است که میان کشورهای مسلمان اتفاق افتاد و برخی از این کشورها ناآگاهانه در دام کشورهای غربی افتادند.

دکتر نور محمد خالد ادامه داد: هدف اولیه تفرقه افکنی میان کشورهای مسلمان، پیشبرد اهدافی بود که غرب برای تحقق امیال سیاسی و مادی خود در میان کشورهای مسلمان جستجو می کرد. اشغال فلسطین یکی از این اهداف بود که اسرائیل با حمایت متحدان غربی اش ان را به دست اورد و در حالی که کشورهای مسلمان مشغول اختلافات داخلی میان خود بودند، این هدف را توسعه داد. اختلافاتی هم که با وجود اوج گیری جنگ در منطقه میان اسرائیل و مردم فلسطین همچنان پابرجاست.

او در ادامه افزود: یعنی در این شرایط انتظار می رفت که دولت های مسلمان علاوه بر موضع گیری سیاسی در حمایت از مردم فلسطین اقدام عملی هم انجام دهند اما همچنان فاصله خود را با یکدیگر حفظ کرده اند. بنابراین ضروری است که تمام مسلمانان جهان با هوشیاری و با تکیه بر اصول مشترکی که دارند انسجام خود را بیش از پیش حفظ و دشمنان اسلام را ناامید و ناکام سازند.‏

دکتر نور محمد خالد به نقش متفکران و نخبگان کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی متفکران دینی نقش مهمی دارند و درصورتی که از قالب مرزهای مجازی و طبیعی فراتر روند  که به جای اندیشه ملی، اندیشه امت را برجسته سازند، می توانند ظرفیت های بالقوه برای وحدت میان مسلمانان را بالفعل سازند. در حال حاضر امروز وحدت اسلامی هنگامی جنبه عملی به خود خواهد گرفت که منشور مهم امت اسلامی به عنوان یک اصل مهم و بنیادین قرآنی و تنها مفهوم غالب اسلامی مورد توافق و تعهد فقها، اندیشمندان ودولتمردان کشورهای مسلمان قرار گیرد. وحدت مذاهب اسلامی یک هدف متعالی و حیاتی در به همپیوستگی امت اسلامی می باشد که پرداختن به آن بیش از گذشته حائز اهمیت است.
 

دیگر خبرها

  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • روسیه: رزمایش ناتو برای تقابل با ماست؛ ادعای حمله ترکیبی دروغ است
  • دفاع رئیس جمهور کلمبیا از قطع روابط با رژیم صهیونیستی
  • اعلام حمایت کارمندان دولت بایدن از خیزش دانشجویان حامی فلسطین
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • انتقاد اردوغان از بی‌تفاوتی غرب نسبت به نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها