Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:28:21 GMT

۲۰۴ هزار نفر در کشور بیمه بیکاری می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۶۰۵۹

۲۰۴ هزار نفر در کشور بیمه بیکاری می‌گیرند

قائم مقام دبیرکل خانه کارگر کشور گفت: ۲۰۴ هزار نفر در کشور بیمه بیکاری می گیرند که با توجه به این رقم سنگین باید در حوزه تامین اجتماعی برخی از قوانین اصلاحاتی صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، حسن صادقی در همایش دبیران اجرایی خانه های کارگر سراسر کشور در سالن اجتماعات تامین اجتماعی قم عنوان کرد: امروز تامین اجتماعی با چالش های متعددی مواجه است که باید با اصلاحات حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قائم مقام دبیرکل خانه کارگر کشور افزود: بخشی از قوانین حمایتی است؛ تعهدات حاکمیتی به سازمان تامین اجتماعی در قالب ۳۷ ماده واحده تصویب شده در ۱۶ سال گذشته منتج به بار مالی سنگینی شده بدون اینکه آورده ای داشته باشد.

وی تصریح کرد: چالش بعدی مطالبات از دولت است، در این راستا دولت ۱۴۶ هزار میلیارد در سالهای پس از انقلاب اسلامی به دلیل عدم تعهدات قانونی به تامین اجتماعی بدهکار است از این رو سازمان تامین اجتماعی هر ساله ۱۲۰۰ میلیارد تومان با کسری مواجه شود.

وی خاطرنشان کرد: اصلاحات در حوزه بیمه شدگان باید مورد توجه قرار گیرد و سازمان در این مسیر حرکت کند و قوانین زودهنگام همانند قوانین کاهش دهنده سن بازنشستگی که خود بحرانی شده است بازنگری گردد؛ مجلس و جامعه کارگری به عنوان شرکای تامین اجتماعی در جهت اصلاحات قوانین تامین اجتماعی و حوزه مطالبات گام بردارند.

او ادامه داد: ازطرفی ۱۷ هزار میلیارد تومان پولی که از کارگرها کسر کرده اند سهم کارگر و کارفرما به تامین اجتماعی پرداخت نکرده اند.

قائم مقام دبیرکل خانه کارگر کشور اظهار کرد: اگر واقعا مجلس و دولت و نظام به این موضوع اساسی توجه نکنند در آینده نگرانی هایی خواهیم داشت و مشکلات عدیده ای برای نظام اجرایی کشور از ناحیه بازنشستگان تامین اجتماعی و اعضا که ۷۵ درصد از جمعیت را تشکیل می دهد ایجاد خواهد شد.

وی افزود: در لایحه بودجه سال ۹۷، دولت هیچ مبلغی برای بدهی در سهم دولت در نظر نگرفته است و در حالی که بودجه جاری تامین اجتماعی ۲۳ هزار میلیارد تومان است که باید به تامین اجتماعی پرداخت شود؛ در بودجه ۱۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که محقق نشده است.

صادقی بیان کرد: در سال ۹۶ نیز مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد مطالبه داشته ایم که آن نیز تحقق نیافته است هر ماه نیز ۲۵ هزار نفر به بارنشستگان کشور اضافه می شود و برخی از قوانین بازنشستگی نیز فلج کننده است. همچنین ۳۷ صنف زیر نظر دولت است که یا باید حذف و یا ساماندهی گردد تا بتوان بخشی از مشکلات را رفع کرد.

قائم مقام دبیرکل خانه کارگر کشور عنوان کرد: وظیفه خانه کارگر این است که درون را تقویت کند تا در بیرون اثر گذار باشد اما در این میان تشکیلات خانه کارگری نیاز به پوست اندازی دارد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است

مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام گفت: ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف و بازاریان در راستای بیمه جامعه هدف اصناف، دوسویه بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، علی اشرف تابانی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت‌_ در نشست اعضای کمیته برنامه‌ریزی دوره‌های یادگیری (دیتا) که با هیئت رئیسه اتاق اصناف استان ایلام برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط سازمان تأمین اجتماعی با اصناف و بازاریان در راستای بیمه جامعه هدف اصناف دوسویه بوده است.

وی با بیان اینکه انتظار سازمان تأمین اجتماعی از اصناف پرداخت به موقع حق بیمه اعضا و کارکنان است، افزود: اصناف با برنامه‌ریزی منسجم و آموزش زیر مجموعه‌های خود می‌تواند به خیلی از مشکلات حوزه غلبه کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان ایلام با اشاره به آموزش جامعه هدف سازمان تأمین اجتماعی برای بهبود وضعیت مزایا، حق و حقوق آینده کاری خود، خاطرنشان کرد: پرداخت به موقع حق بیمه صنوف می‌تواند در رفع مشکلات در حوزه بیمه‌ای راهگشا باشد.

اشرف تابانی با اشاره به جایگاه آموزش و آگاهی‌بخشی نسبت به جامعه هدف، گفت: در طرح فراگیر کسی که ارتباط کار فرمایی ندارد می‌تواند نسبت به بیمه خود اقدام کند.

وی با بیان اینکه نرخ و مبالغ و تعهدات تأمین اجتماعی در طرح بیمه اصناف مشخص شده است، ادامه داد: در راستای سیاست‌های کلی نظام و شعار رهبر انقلاب اسلامی و حمایت از تولید، تأمین اجتماعی نسبت به برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی اقدام می‌کند.

کد خبر 748837

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید