Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل آرامکو گفت: تا یک دهه آینده، هزینه های خود را در بخش های مختلف از جمله زیرساخت و حفاری به ۴۱۴ میلیارد دلار افزایش خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ترید عربیا، امین ناصر، مدیر عامل شرکت دولتی نفت آرامکو عربستان سعودی گفت: این شرکت قصد دارد در راستای حرکت به سمت تجارت جدید و توسعه تجارت، هزینه های خود را در یک دهه آینده به ۴۱۴ میلیارد دلار در حوزه های مختلف از جمله زیرساخت و حفاری افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میزان هزینه کرد آرامکو در مقایسه با پیش بینی قبلی این شرکت در سال گذشته میلادی که اعلام شده بود تا سال ۲۰۲۵ میلادی در حدود ۳۳۴ میلیارد دلار هزینه های خود را افزایش خواهد داد، بیشتر است.

ناصر، در حاشیه کنفرانس صنعت با هدف ارتقاء پایه صنعتی و زیرساخت سهم بیشتر تولیدات داخلی عربستان در جمع خبرنگاران گفت: اکنون در بخش های مختلفی وارد شده ایم و برنامه آرامکو شامل ۱۳۴ میلیارد دلار هزینه در بخش حفاری و خدمات چاه های نفت و گاز و ۷۸ میلیارد دلار برای حفظ پتانسیل تولید نفت است؛ ضمن اینکه در حال حاضر دپارتمانی برای انرژی های تجدید پذیر به منظور توسعه پروژهای خورشیدی و بادی ایجاد کرده ایم.

مدیر عامل آرامکو گفت: در ماه گذشته میلادی قرارداد اولیه ای را به منظور ساخت یک مجموعه ای به ارزش ۲۰ میلیارد دلار برای تبدیل نفت خام به مواد شیمیایی با شرکت صنایع پایه عربستان سعودی که یک تولید کننده محصولات پتروشیمی است، امضاء کردیم.

گفته می شود که این پروژه بعنوان بزرگ ترین پروژه تبدیل نفت خام به مواد شیمیایی در جهان و اولین مجموعه صنعتی با این رویکرد در عربستان سعودی است که در راستای تنوع بخشی به صادرات عربستان، به غیر از تمرکز بر روی صادرات نفت خام است.

پیش از این صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان در ماه اکتبر اعلام کرده بود که برای حمایت از شرکت های کوچک و متوسط، ۱.۰۷ میلیارد دلار اختصاص خواهد داد.

همچنین شرکت آرامکو روز گذشته ۱۳ یادداشت تفاهم به ارزش ۶.۳ میلیارد ریال سعودی با شرکت های خارجی و محلی برای توسعه پایه صنعتی و افزایش بیشتر سهم تولید کالاهای داخلی، به امضاء رساند که از جمله شرکت های خارجی طرف این قرارداد را می تواند سینوپک چین، شرکت دالما گالف دریلینگ و شرکت ملی فناوری پترولیوم نام برد.

بر پایه این گزارش قرار است به زودی آرامکو بخشی از سهام اولیه خود را در یکی از معتبرترین بورس های جهان عرضه کند که از آن، بعنوان بالاترین سهم یک شرکت در تاریخ بورس یاد می شود.
 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • آرامکو به دنبال استخدام آقای خاص