Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان – ایرنا – معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: افزایش شهرنشینی، علاوه بر کاهش نیروی مولد روستایی، معضلاتی را برای شهرها و تازه واردان به این محیط ها دارد از همین رو، مدیران باید برنامه ریزی لازم را برای جلوگیری از کاهش جمعیت روستایی داشته باشند.

حسین امیدمقدم روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی 60 سال گذشته میزان شهرنشینی در استان زنجان از 12.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 به 67.3 رسیده و تعداد خانوارهای شهری بیش از 21.1 برابر شده است.وی یادآورشد: طی سال های 1335 تا 1395، تعداد خانوارهای استان از نزدیک 84 هزار خانوار با بعد 4.6، 322 هزار با بعد 3.3 رسیده است.
امیدمقدم اظهار کرد: پس از به اوج رسیدن تعداد افراد خانوار در سال 1375 با بعد 5.1 نفر در هر خانوار، روند کاهش این شاخص از سال 1385 آغاز شده است تا اینکه در سال 95 به 3.3 درصد رسیده است.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: میزان شهر نشینی در استان طی این 60 سال، 5.5 برابر شده است.
وی خاطر نشان کرد: شاخص تغییرات این نسبت در تمام دوره ها 55.1 درصد و تغییر آن در دورههای 1385 تا 1390 و 95 به ترتیب با 3.3 و 3.9 درصد کمتر از دوره های دیگر بوده است.
امیدمقدم ادامه داد: افزایش میزان شهر نشینی و کاهش بعد خانوارها هر کدام اخطارها و هشدارهای خاصی را به مسئولان و برنامه ریزان می دهد و باید از هم اکنون برای مدیریت آن برنامه ریزی داشت.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان گفت: در صورتی که بتوان علاوه بر خدمات زیر ساختی، امکانات توسعه ای را هم به روستاها منتقل ساخت، می توان تا حدودی از کاهش جمعیت روستایی جلوگیری کرد.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر کاهش بعد خانوار خبر از کاهش نرخ باروری و گرایش خانواده ها به کاهش تعداد فرزندان می دهد.
امیدمقدم خواستار برنامه ریزی مسئولان برای مدیریت هر دو بخش افزایش شهرنشینی و کاهش بعد خانوارها شد و گفت: ثمره این برنامه ریزی می تواند متوقف کردن کاهش نیروی مولد روستایی و تثبیت یا افزایش بعد خانوارها باشد.
جمعیت این استان در آخرین سرشماری انجام شده، یک میلیون و 57 هزار و 461 نفر شمارش شده است.
درصد رشد سالانه جمعیت در کشور بین سال های 90 تا 95، 1.24 و در استان زنجان 0.81 درصد است.
3001/8068
خبرنگار: مینا افشاری** انتشار: اسماعیل جهانبخش

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان تهران از برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان و تولیدات مشاغل خانگی و صنایع دستی خبر داد و گفت: آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت درباره شرکت‌های دانش بنیان و حمایت از آنها به تصویب رسیده است.

محمد آذرپناه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برنامه‌های پیش بینی شده درخصوص صادرات تولیدات دانش‌بنیان گفت: طی سال‌های گذشته بخش تعاون در استان تهران بیشتر درگیر مشکل مسکن بود. به ویژه واحدهایی که تامین زمین یا بحث انتخاباتشان دچار مشکل شده بودند و ما پیگیری مشکلات آنها را در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: در حوزه تولید و دانش‌بنیان برنامه‌های عملیاتی گسترده‌ای صورت گرفته که بخشی از حمایتها معطوف به حمایت‌های بازاری است و طی چند سال گذشته آیین نامه‌ها و بخشنامه‌های متعددی از سوی دولت در بحث شرکت‌های دانش بنیان به تصویب رسیده است.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران درعین حال اولویت صادرات در استان را صادرات دانش بنیان ذکر کرد و گفت: درکنار آن صادرات تولیدات دیگر از جمله صنایع دستی و مشاغل خانگی را نیز در دستور کار داریم.

به گفته آذرپناه عرضه محصولات صادرات محور با رویکرد تعاونی‌های دانش‌بنیان و تعاونی‌های صادراتی از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده است و تلاش شده با اختصاص غرفه‌های مختص کالاهای ایرانی در کشورهای هدف، صادرات محصولات از طریق اتاق های تعاون و بازرگانی انجام شود و به شکل مستقیم در فروشگاه‌های زنجیره ای کشورهای مورد نظر عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت