Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تصویب قانون عدم به کارگیری بازنشستگان، حکومت‌های چند دهه‌ای در برخی از فدراسیون‌های ورزشی به پایان رسید و بهترین زمان برای اعتماد به مدیران جوان فراهم شده است. آفتاب‌‌نیوز : با تصویب قانون عدم بکارگیری بازنشستگان، گام موثری در استفاده از نیروهای جوان در پست های مدیریتی برداشته شده است. به دنبال اجرایی شدن این قانون، پدرخوانده‌های ورزش ایران که حکومت‌هایی چند دهه‌ای داشتند و هیچ قدرتی نمی‌توانست آن‌ها را برکنار کند بالاخره صندلی ریاست را رها کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این زمینه فراهم شده تا تفکرات جوانتر و مدرنتر همچون خون تازه در شریان های حیاتی ورزش ایران تزریق شود. حال باید دید موضع وزارت ورزش در بکارگیری مدیران جوان چگونه است.
احمد ناطق نوری از سال 1368 و همزمان با راه‌اندازی مجدد ورزش بوکس پس از انقلاب، ریاست این فدراسیون را بر عهده داشت و پس از حکومت 28 ساله، مردادماه سال جاری از سمت خود کنار رفت.
پس از ناطق نوری، مصطفی میرسلیم دومین رییسی بود که او نیز پس از 28 سال حضور در نجات غریق نتوانست برای دوره جدید انتخابات ثبت نام کند. نجات غریق نیز از سال 68 فعالیتش در ایران آغاز شده بود و میرسلیم از ابتدا بر مسند ریاست حضور داشت. ناطق نوری و میرسلیم به دلیل داشتن سن بیشتر از 70 سال نتوانستند بر اساس آئین نامه جدید انتخاب روسای فدراسیونها، کاندیدای ریاست شوند.
محمود مشحون سومین پدرخوانده بسکتبال ایران بود که پس از 14 سال ریاست در این فدراسیون از سمتش کناره‌گیری کرد تا قانون عدم‌ بکارگیری بازنشستگان اجرایی شود.
هر جند این اتفاقات اخیر در ورزش خوب بوده، اما هم‌چنان هستند افرادی که باید صندلی ریاست خود را طبق قانون رها کنند و راه را برای جوانان باز بگذارند. طبق قانون، افراد بازنشسته در صورت داشتن کارت ایثارگری می‌توانند در پست خود باقی بمانند. بهرام شفیع رئیس فدراسیون هاکی یکی دیگر از روسای بازنشسته است که با کارت ایثارگری مشغول است اما شائبه دو شغله بودن بهرام شفیع مطرح است و او در حالی که کارمند صدا و سیما است، بار دیگر  برای حضور در انتخابات هاکی هم ثبت نام کرده است.
وزارت ورزش و جوانان در ادامه برنامه‌هایش برای اجرای قانون باید موضع اجرایی خود را در قبال تمام افراد یکسان اعمال کند. حال باید دید آیا وزارت از مدیران جوان برای حضور در مجامع انتخاباتی حمایت خواهد کرد یا خیر؟ در واقع آیا پدرخوانده های ورزش ایران رفتند تا مدیران جوان جایگزین شوند؟
امید است که وزارت ورزش و جوانان و در راس آن معاونت قهرمانی این وزارتخانه تلاش کند تا با جایگزینی مدیران جوان ورزشی زمینه تحول مدیریتی در ورزش را رقم بزند.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار امروز در برنامه زنده پرسمان شبکه خاوران گفت: طی دو سه سال اخیر، روز‌های بهاری متفاوتی را در خراسان جنوبی تجربه می‌کنیم و بارش‌های مناسبی هم امسال داشتیم.


عباس زاده با بیان اینکه این بارش‌ها برای خراسان جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نوید بخش است، افزود: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱ و نیم میلی متر است که به دنبال همین بارش‌های اخیر (اسفندماه و فروردین ماه) حاصل شده است.


وی گفت: متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته ایم، اما هنوز به متوسط بارش‌ها در بلند مدت نرسیده ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی متر برسیم.


معاون استاندار با بیان اینکه نسبت به دوره بلند مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، افزود: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.


عباس زاده با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی سابقه خوانده بودند، گفت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه به هشدار‌های هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.


وی با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محور‌های مواصلاتی بوده، گفت: حجم سیلاب بالا بود لذا برخی راه‌ها بسته شد البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه‌ی محور‌ها را بازگشایی کردند، اما شانه‌ی جاده‌ها شسته شده و زیر آسفالت جاده‌ها خالی و ناایمن شده است و قطعاً ترمیم آن زمان بر است.


معاون استاندار از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و افزود: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.


عباس زاده با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، گفت: معادن اطراف حاجی آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.


وی با ذکر اینکه روستا‌های در مسیر سیل بازدید شده، افزود: خسارت به واحد‌های مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستا‌ها زیاد بود.


معاون استاندار گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روز‌های آینده جمع بندی و اعلام خواهند شد.


عباس زاده با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، افزود: از ساعت ۵ صبح دغدغه حضور بموقع دانش آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد، اما تعدادی دانش آموز گرفتار سیلاب شده بودند، هلیکوپتر هم جوابگوی حجم دانش آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.


وی با تأکید بر اینکه بلافاصه گزارش بازماندگان کنکور اطلاع رسانی شد، گفت: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد که ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد و برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی سابقه است و خوشحالیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.


عباس زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصد‌های علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان و یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.


وی افزود: خراسان جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سد‌ها و بند‌های خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.


عباس زاده با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحد‌های مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه گذار در شهر حاجی آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کردند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت دیدگان را واریز کنند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • گلزنی یک جوان دیگر در ترکیب هوادار
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • آخرین فرصت عربستانی‌ها به محمد صلاح
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس