Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف گفت: توسعه هر کشور وابسته به توسعه علم و فناوری است بنابراین وقف در بخش علم و فناوری هم از اولویت‌ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف  درآیین پایانی جشنواره وقف چشمه همیشه جاری  در بخش خوشنویسی با بیان این درباره آمار وقف‌های ثبت شده در کشور اظهار کرد: ۲۸ هزار و ۷۱۳ وقف جدید با نیات مختلف در کشور بعد از انقلاب اسلامی به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از اول انقلاب تا پایان سال ۸۸ ، ۱۳ هزار و ۹۶ وقف در کشور به ثبت رسید اما از سال ۸۹ تا پایان نیمه نخست امسال ۱۵ هزار و ۶۱۷ وقف جدید داشتیم، تصریح کرد: مقایسه آمارهای ثبت وقف در سال‌های اخیر نشانگر این است که اگر در راستای وقف کار تبلیغی و ترویجی خوبی انجام گیرد، مردم استقبال می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف افزود: بیشتر موقوفات ثبت شده در کشور در بخش‌های مختلف از جمله برای عزاداری‌ و تعزیه داری اهل بیت عصمت وطهارت و برگزاری مراسم میلاد ائمه اطهار است.

حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به فعال شدن  ۶۰۰ انجمن یاوران وقف در کشور طی سه سال اخیر تاکید کرد: این انجمن‌ها ظرفیتهای خوب مردمی برای تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف هستند.

وی استفاده از ظرفیت هنر در ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف را موثر دانست و گفت: در این راستا جشنواره ملی خوشنویسی وقف چشمه همیشه جاری برگزار شد که از ۲۰۰ اثر دریافتی، به ۱۳ اثر برتر در این مراسم جوایزی اهدا   می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف نیاز جامعه در حوزه وقف در استان‌های مختلف را متفاوت دانست و تصریح کرد: وقف در امر ازدواج جوانان از نیازهای جامعه به شمار می‌رود که نیازمند توجه واقفان به‌عنوان اولویت‌های وقف است.

حجت‌الاسلام شرفخانی افزود: توسعه هر کشور وابسته به توسعه علم و فناوری است بنابراین وقف در بخش علم و فناوری هم از اولویت‌ها است.

وی با تاکید بر شکل گیری نهضت وقف قرآنی از سوی جامعه قرآنی عنوان کرد: نسبت به قرآن، موقوفات در کشور کم است بنابراین بایستی پویش تبلیغات وقف قرآنی با استفاده از ظرفیت رسانه، بهره‌گیری از تبلیغات شهری و استفاده از ظرفیت فعالان قرآنی فعال شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف یادآور شد: اجرای امینانه نیات واقفان را مهمترین تشویق مردم برای اقدام به وقف دانست و افزود: اگر مردم آثار و برکات وقف را مشاهده کنند برای انجام وقف ترغیب می‌شوند.

حجت‌الاسلام شرفخانی با اشاره به اجرای طرح ملی حافظان قرآن کریم در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم تصریح کرد: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.

وی توجه به قرآن و فعالیت‌های قرآنی را در کاهش آسیب‌های اجتماعی موثر دانست و گفت: برخورداری از خانواده و جامعه قرآنی در کاهش آسیب‌ها نقش مهمی دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با تاکید بر اینکه بودجه‌های قرآنی برای انجام فعالیت‌ها در این بخش باید مورد توجه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: اگر به این مهم توجه شود، یقینا با انجام برنامه‌های بیشتر قرآنی آسیب‌های جامعه نیز کاهش می‌یابد.

حجت‌الاسلام شرفخانی افزود: در سال جاری ۶۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی مجلس شورای اسلامی در بخش مساجد و بقاع متبرکه مصوب شد که تا به امروز مبلغی دریافت نشده است.

گفتنی است  پیش از ظهدرامروز مراسم اختتامیه جشنواره ملی خوشنویسی؛ وقف چشمه همیشه جاری برگزار شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۷۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت‌: آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن دارای سختی های خاص خود است و به طور معمول حدود ۱۲ درصد شرکت کنندگان مورد تائید برای دریافت مدرک قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حجت‌الاسلام محمد قمی دربرگزاری نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در مشهد با اشاره به افزایش 25 درصدی شرکت کنندگان این آزمون نسبت به دوره های گذشته اظهارداشت: حدود 12 هزارو 500 نفر از سراسر کشور در  نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کرده اند که نزدیک به دو سوم از آنان بانو هستند.

وی افزود : با توجه به اینکه حدود چند میلون نفر از جمعیت کشورمان حدود 200 آیه از آیات مهم و مورد تاکید بزرگان دین را از قران کریم حفظ می‌کنند موضوعی مهم است که این افراد می‌خواهند زندگی خود را با قرآن مانوس کنند و در مسائل اجتماعی سیاسی و ارتباط خود با دیگران از آیات، ترجمه و تفسیر قرآن بهره ببرند و در صحبت ها وزندگی خود نیز به آیات خدا بسنده کنند

قمی درخصوص حفظ نیز خاطر نشان کرد : حفظ ترتیبی توسط علاقه‌مندان بسیاری و با توجه به معنا، ترجمه و تفسیر انجام می‌شود ولی برخی افراد نیز می‌خواهند تازه در این مسیر قدم بگذارند و تشنه و مشتاق بهره گیری از قرآن کریم هستند درهمین راستا با توصیه بزرگان، گروهی آیات و فرازهایی از قرآن که مورد توجه و نیاز جامعه امروز است را برای به کارگیری مفاهیم آن در زندگی خود حفظ می‌کنند.

وی همچنین نکات قابل توجه در این آزمون را حضور نزدیک به 500 نفر با سن بالای 50 سال و 50 نفر زیر 11 سال دانست و تاکید داشت : بیشتر شرکت کنندگان با شوق وصف ناپذیری به همراه اعتماد به نفس با توجه به معنا، تدبر، ترجمه و تفسیر قرآن کریم در این آزمون شرکت کردند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حضور علاقه مندان به حفظ قرآن در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با استقبال خوبی همراه بوده است که نشان از گسترش فضای قرآنی در کشور دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صاحبقرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت:‌ در مجموع هزارو 618 نفر از خراسان رضوی در نوزدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم شرکت کردند و این داوطلبان پس از موفقیت در آزمون کتبی، در آزمون شفاهی نیز که توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند تا در نهایت به داوطلبان واجد شرایط مدرک تخصصی اعطا شود.

وی این آزمون را بزرگترین رویداد قرآنی کشور دانست وتصریح کرد : مرحله اول آن و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر انس با قرآن و در سه مقطع 10، 20 و 30 جزء قرآن کریم برگزار می‌شود.

صاحبقرانی تصریح کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام می‌شود و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک هم‌تراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک هزینه تحصیلی نیز برخوردار شوند.

گفتنی است: امسال این آزمون در هفت حوزه تربت جام، نیشابور، کاشمر، سبزوار و مشهد در دو حوزه بانوان و آقایان در خواف در حال برگزاری است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • ۱۲ درصد شرکت‌کنندگان قرآنی مدرک دریافت می‌کنند
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان