Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:ریاست شورای اسلامی شهر تهران،‌ری و تجریش بر لزوم تعامل با دولت به عنوان ضلع سوم در کنار شهر و مدیریت شهری در برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران تاکید کرد.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، محسن هاشمی در همایش چشم انداز شهر تهران در افق برنامه پنج ساله سوم گفت: شورای اسلامی شهر تهران در دوره چهارم برای تدوین برنامه پنج ساله سوم، مقرر کرده بود که شهرداری تهران این برنامه را تدوین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در شرایطی است که برنامه پنج ساله دوم، سال آینده به اتمام می‌رسد، لذا از ابتدای آذر ماه سال جاری اقدامات برای تدوین برنامه پنج ساله سوم آغاز شده که این همایش در حقیقت موقعیتی برای کلید خوردن این موضوع بوده است.
وی افزود: در تدوین این برنامه از نظرات کارشناسان و صاحب نظران بهره گرفته خواهد شد. شهرداری تهران حدود 40 مساله در شهر تهران را به عنوان اولویت احصاء کرده که از میان آنها موضوعاتی همچون آلودگی‌ هوا،‌ ترافیک تا مسائل فرهنگی با اولویت بیشتری دیده شده است.
هاشمی با اشاره به لزوم تامین منابع مالی از محل درآمدهای پایدار برای شهرداری تهران گفت: با بررسی‌های انجام شده این امید وجود دارد که در تهران راهکارهای زیادی برای تامین هزینه‌های شهرداری به صورت پایدار وجود د اشته باشد،‌ لذا در مورد این موضوع نگرانی برای شهروندان وجود ندارد. می‌توان از طریق هماهنگی و تعامل میان دولت و شهرداری،‌ به شکل‌های مختلف تامین منابع مالی از محل درآمدهای پایدار را ایجاد کرد.
وی ادامه داد: لازم است که در تدوین برنامه برای شهر تهران دقت ویژه‌ای به عمل آید، چرا که تهران به عنوان الگویی در امر تدبیر برای شهرها قرار خواهد گرفت،‌ لذا اگر تهران به درستی عمل شود این موضوع در سایر شهرها نیز بست پیدا خواهد کرد و اگر به گونه‌ای نادرست عمل شود در سایر شهرها نیز این موضوع الگوبرداری می‌شود و موجب یاس مردم خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران،‌ ری و تجریش با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت خرد جمعی و نظر کارشناسان و صاحب نظران برای تصمیم‌گیری ها گفت: باید نگاه واقع بینانه‌ای به مدیریت در شهر تهران داشته باشیم. باید به ماموریت‌هایی که برای شهرداری تهران معین شده است نگاه ویژه‌ای داشته باشیم. بسیاری از مسائل شهر باید از بعد حاکمیتی و دولت نیز مورد بررسی قرار گیرد. متاسفانه در برنامه‌های قبلی شهر تهران به ضلع سوم یعنی دولت توجه نشده بود و فقط شهر و شهرداری را مدنظر قرار داده بود. بی تردید ضلع سوم از مواردی است که توسط حاکمیت ایجاد می‌شود و باید علاوه بر در نظر گرفتن آن ها در تعامل با دولت آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.
هاشمی ادامه داد: باید موضوعات شهر را در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد. براساس گزارش‌های اعلام شده امروز صحبت از این است که 700 مدرسه در تهران با طوفان شدید تخریب می‌شوند،‌ چه برسد زلزله که جای خود دارد. در مسیر فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تا شهر تهران که از منظر مردم مشکلاتی همچون بوی نامطبوع وجود دارد و موجب نارضایتی شهروندان از مدیریت شهری شده است،‌ در حالی اتفاق می‌افتد که مجموعه فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و یا آموزش و پرورش در اختیار مدیریت شهری نیست، لذا همین موارد لزوم توجه به ضلع سوم یعنی حاکمیت را به روشنی نشان می‌دهد. در موضوع وقوع بلایای طبیعی همچون زلزله و ایجاد بحران و برنامه ریزی در این خصوص 86 ارگان در شهر تهران دخیل هستند. در مورد برق اضطراری،‌ بهداشت و درمان، ایستایی بیمارستان‌ها در بحران‌ها باید اقدامات جدی صورت بگیرد ولی آیا شهرداری تهران نسبت به این پدیده‌ها جز تذکر و نامه‌نگاری کار دیگری می‌تواند انجام دهد؟ باید در برنامه پنج ساله سوم برای مسائل شهری در قالب هماهنگی دولت مشکلات تهران را حل کنیم. برچسب ها: محسن هاشمی ، تهران ، مدارس فرسوده

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست

به گزارش همشهری آنلاین، لطف اله فروزنده در دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران در ۱۱ ماهه منتهی به بهمن ماه سال ۱۴۰۲، گفت: ما توانسته‌ایم بودجه را محقق کنیم و برای تحقق درآمدها نیز به لایحه توجه ویژه داشته‌ایم.

او با بیان اینکه ما عین بودجه که رقم ۱۱۳ هزار میلیاردی بود را ابلاغ کرده‌ایم، گفت: شهردار تهران به شهرداران مناطق ابلاغ کرد که سقف بودجه را حتی در رقمی بیشتر از بودجه مشخص شده،محقق کند. تمام رقم متمم صرف امور سرمایه‌ای شد و این چه اشکالی دارد؟ رقم ابلاغی مشخص است و بر اساس آن گزارش ارائه خواهیم کرد.

فروزنده با اعلام اینکه در تبصره ۱۳ به شهرداری اجازه داده شد تا بدهی با بانک‌ها را تسویه و گزارش آن در تفریغ بودجه ارائه کند، گفت: رقم بدهی ۱۷۹ هزار میلیارد تومان بوده و برای مثال بدهی ۱۶۰ هزار میلیاردی به یکی از بانک‌ها به ۱۵ هزار میلیارد تومان رسید که از طریق اعطای ملک و یا دیگر اقدامات، انجام شده است. با وجود همین رقم بدهی که به بانک شهر پرداخت کردیم، بازهم ۵۰ همت بدهکاریم.

تحقق بودجه و متمم آن جای افتخار دارد

او افزود: واریز برداشت ۲۰ هزار میلیارد تومانی برای ما افتخار است، تمام موارد کاملا شفافیت دارد. قبلا گزارش حسابرسی شرکت‌ها و سازمان‌ها قرائت نمی‌شد و با تلاشی که انجام دادیم گزارشات حسابرسی ارائه شد.

فروزنده با بیان اینکه این عملکرد به نوعی عملکرد شورا و شهرداری به شمار می‌رود، گفت: این افتخار است که بودجه و متمم محقق شود و در کنارش طرح‌های عمرانی اجرایی و حقوق‌ها نیز در روز بیست و ششم هر ماه پرداخت شود. ما پرداخت بدهی‌ها را بر اساس تبصره ۱۳ انجام دادیم، تسهیلات را نیز بر اساس مصوبه دریافت کردیم و اگر تسهیلاتی که اخذ شد برای خرید اتوبوس‌ها بوده است. این کار اشکالی دارد؟

شورا ناظر بر ما است

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: نگاه ما این است که شورا سیاست گذار و ناظر بر ماست. تقاضای ما این است که حرمت‌ها رعایت شود. تا کار مشترکی انجام ندهیم برنامه ها به نتیجه نمی رسد. یک فرد مسئله دار موضوعی در مورد قرارداد چین مطرح کرده و اگر سوالی داریم می توانیم جلسه برگزار کنیم. قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست. این خریدها از محل اموال بلوکه شده بوده که پیگیری کرده‌ایم.

او ادامه داد: دریافت مالیات بر ارزش افزوده و عوارض گمرکی را شهرداری پیگیری کرده که دریافت شده و هیچ کاری بدون پیگیری محقق نمی شود. افتخار ما این است که ۱۰۲ هزار میلیارد تومان سند تحقق بودجه را ثبت کرده‌ایم. تقاضا می‌کنیم به گونه‌ای صحبت کنیم که از افتخاری که نصیب مدیریت شهری شده است، سخن به میان آید.

کد خبر 849345 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شوراى شهر تهران شهردارى تهران اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه چین

دیگر خبرها

  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • هشدار سیل و طوفان و تگرگ به ۱۸ استان | تهران در خطر بارش‌های سیل‌آسا
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست