Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر-ایرنا- رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه 17 هزار نفر در کشور در اثر سوانح جاده ای جان خود را از دست می دهندکه به منظور کاهش بار جاده ها باید شبکه ریلی کشور توسعه یابد.

به گزارش ایرنا، محمدرضا رضایی کوچی روز پنجشنبه در حاشیه نشست پیگیری پروژه راه آهن شیراز- بوشهر در در استانداری بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: اکنون سهم حمل و نقل بار توسط شبکه ریلی کشور 11 درصد است که این ظرفیت براساس برنامه چشم اندازی پیش بینی شده 30 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآورشد: برای تحقق این مهم باید حرکت در جهت توسعه و اتصال شبکه ریلی کشور شتاب بیشتری به خود گیرد .
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت:باتوجه به وجود بنادر ظرفیت دار و پنج هزار و 500 کیلومتر نوار ساحلی برای استفاده حداکثری از این ظرفیت باید توسعه شبکه ریلی در این بخش بطور جد در دستور کار قرار گیرد.
رضایی کوچی افزود: در بودجه سال های گذشته ظرفیت شبکه ریلی کشور بخوبی دیده نشد ولی امسال با نگاه ویژه در بودجه سال 97 و پیش بینی استفاده از ظرفیت های صندوق توسعه ملی و فاینانس انتظار می رود طی سال های فرارو به دستاوردهای خوبی در این بخش دست پیدا کنیم.
وی در ارتباط با راه آهن بوشهر - شیراز اظهارداشت: این مسیر یکی از مسیرهای اصلی راه آهن کشور است و اتصال بوشهر بعنوان پایتخت انرژی کشور به شبکه ریلی سراسری تبدیل به یک ضرورت شده است.
وی گفت: مدت زیادی است که عملیات اجرایی پروژه راه آهن شیراز - بوشهر - عسلویه آغاز شده ولی با این روند تخصیص اعتبار اتمام آن زمان می برد.
رضایی کوچی ادامه داد: باتوجه به محدودیت اعتبارات دولتی باید از منابع غیر دولتی مانند فاینانس خارجی، بخش خصوصی و ظرفیت بانک ها استفاده شود.
وی یادآورشد: مهمترین دستگاه کمک دهنده در این راستا وزارت نفت است که می توانند به تحقق اتصال ریلی پایتخت کشور به قطب اقصادی کشور در عسلویه کمک کند.
رضایی کوچی افزود: زمان زیادی است که درگیر فاینانس این پروژه هستیم ولی چون 15 درصد سهم دولت تامین نشده فاینانس به نتیجه نرسیده است.
وی گفت: پیشنهاد شده از ظرفیت های پیش بین شده در بودجه 97 و صندوق توسعه ملی زمینه استفاده از فاینانس خارجی تحقق پیدا کند که برای این امر ورود وزارت نفت می تواند به تسریع اجرا این پروژه ملی کمک کند.
رضایی کوچی ادامه داد: اراده و عزم کمیسیون عمران مجلس این است که هر چه زودتر این پروژه ملی اجرا و کشور ازمنافع آن بهره مند شود.
7212/ 6045**خبرنگار: عبدالصمد شهریاری**انتشار دهنده:اکبر اقبال مجرد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان

تین نیوز

مسلم مخفی فرماندار همدان با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه آهن همدان گفت: در جلسه ای با مدیرکل راه آهن مسائل و دغدغه های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی برطرف شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مخفی با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس دهی است، اظهار کرد: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای همجوار کفایت نمی کند.

وی با اعلام این خبر که با پیگیری های مدیریت راه آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج ستاره به مسافران همدان خدمات می دهد، اضافه کرد: این اقدام حتماً افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت دارد، یادآور شد: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت بیان کرد: متأسفانه پروژه راه دسترسی به راه آهن همدان استاندارد لازم را ندارد البته برخی اقدامات ایمنی انجام شده است.

فرماندار همدان مطرح کرد: مجموعه عوامل راه آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند که امیدواریم با ایجاد زیرساخت های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری همدان، وی خاطرنشان کرد: راه آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال ساخت است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دو ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید