Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های بنادر کشور، گفت: ظرفیت صادرات محصولات از طریق بنادر شمالی بیشتر شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهشهر، محمد راستاد امروز در آیین تکریم و معارفه مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد اظهار داشت: هم اکنون 20 واحد تولیدی در بندر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد با هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری فعال بوده و هزار و 800 نفر نیز در این واحدها اشتغال دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این بندر بیش از هزار هکتار زمین برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وجود دارد و سازمان بنادر و دریانوردی نیز از سرمایه‌گذاران حمایت خواهد کرد، افزود: 10 واحد جدید نیز با سرمایه‌گذاری بیش از هزار میلیارد ریال در دست اجرا در بندر امیرآباد است.

راستاد بهره‌گیری از زیرساخت‌ها را برای توسعه صادرات ضروری دانست و تصریح کرد: در این بندر 7.5 میلیون تن ظرفیت تخلیه و بارگیری وجود دارد که باید این ظرفیت برای صادرات بیشتر بکار گرفته شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مردم جهت اشتغال از انتظار به حقی برخوردار هستند، تأکید کرد: این توقع باید با توسعه صادرات و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی محقق شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه براساس برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور، رونق صنعت گردشگری دریایی به ویژه در بنادر شمالی کشور از برنامه‌های جدی در بنادر است، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی آمادگی دارد جهت تقویت کارکرد گردشگری در بنادر ایران و خرید ناوگان مسافری دریایی تسهیلات ارزان قیمت در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

رشد نرخ اقتصادی و افزایش ثروت ملی در بنادر شمال

نماینده شهرستان‌های بهشهر،نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: توسعه اقتصاد محور باید در دستور کار کارگزاران نظام در تمام سطوح قرار گیرد تا شاهد رشد نرخ اقتصادی و افزایش ثروت ملی باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید به کشور نخست منطقه از لحاظ اقتصادی تبدیل شویم، افزود بازاریابی تولیدات کشور در سطح بین المللی و نگاه صادرات محور می‌تواند ما را به این جایگاه واقعی برساند.

علی محمد شاعری، وجود مناطقی همچون منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد با دارا بودن ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های لازم را یکی از عوامل تاثیرگذار در کسب این مهم برشمرد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، تولیدات کشاورزی را یکی از ظرفیت‌های مهم مازندران دانست و بر نظارت تمام سازمان‌های مرتبط جهت تسهیل صادرات تأکید کرد.

در پایان این مراسم با قدردانی از خدمات علی خدمتگزار مدیر سابق بندر و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد، سیاوش رضوانی که پیش‌تر مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران بود به عنوان مدیر جدید بندر امیرآباد معرفی شد.

انتهای پیام/

 

 

 

R41358/P1486/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد