Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:16:28 GMT

معرفی 20 پژوهشگر و فناوری در 27 آذر

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۱۰۰۳

معرفی 20 پژوهشگر و فناوری در 27 آذر

مدیرکل دفتر امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از معرفی 20 پژوهشگر و فناور برتر در روز 27 آذرماه جاری خبر داد.

دکتر محسن شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران در روز 27 آذرماه برگزار خواهد شد، افزود: این جشنواره هر ساله در هفته پژوهش و فناوری با هدف ترویج فرهنگ پژوهش و معرفی توانمندی‌ها، ایجاد ارتباط میان محققان کشور و تقدیر از پژوهشگران برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فرآیند انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر در این جشنواره، اظهار کرد: بر اساس آیین‌نامه افراد منتخب طی دو مرحله مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. در مرحله اول دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فناوری عده‌ای از پژوهشگران و فناوران را بر اساس شاخص‌های اعلام شده در این آیین‌نامه به دبیرخانه جشنواره معرفی می‌کنند.

شریفی ادامه داد: در مرحله دوم از سوی دبیرخانه جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران افراد معرفی شده در 6 کارگروه تخصصی "علوم پایه"، "کشاورزی و منابع طبیعی"، "علوم انسانی و هنر"، "فنی و مهندسی"، "پزشکی" و "دامپزشکی" مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

مدیرکل امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه در این دوره علاوه بر معرفی پژوهشگران و فناوران برتر، پژوهشگران برتر با رویکرد مهارت افزایی نیز مورد تقدیر قرار خواهند گرفت، یادآور شد: در این بخش پژوهشگران علاوه بر دارا بودن طرح‌های پژوهشی و مقالات علمی باید دارای اقداماتی در راستای مهارت‌افزایی باشند.

به گفته وی،‌ به دلیل اینکه این بخش در سال اول است که اجرایی می‌شود و پرونده‌های ارسالی تکمیل نشد، در این بخش برگزیده‌ای انتخاب نشده است.

شریفی با بیان اینکه در این دوره ار جشنواره تعداد 286 پرونده به دبیرخانه ارسال شده است، خاطر نشان کرد: این پرونده‌ها از سوی دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فناوری ارسال شده بود که از این تعداد 46 پرونده مربوط به دستگاه‌های اجرایی و مابقی مربوط به دانشگاه‌ها و مراکز علمی بوده است.

وی اضافه کرد: پس از انجام داوری‌ها در نهایت 20 نفر به عنوان برگزیدگان نهایی این دوره از جشنواره برگزیده شدند که 3 نفر در حوزه علوم انسانی و هنر، 3 نفر در گروه کشاورزی و منابع طبیعی، 3 نفر در گروه فنی و مهندسی، 3 نفر در علوم پایه، 3 نفر در پزشکی و یک نفر در گروه دامپزشکی به عنوان پژوهشگران  برتر انتخاب شدند.

شریفی با تاکید بر اینکه در بخش فناوران نیز 4 نفر به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب شدند، اضافه کرد: حضور پژوهشگران در سطح بین‌المللی و مشارکت در تولید علم که با شاخص  مقاله سنجیده می‌شود، مشارکت در حل مشکلات جامعه و رفع نیازهای کشور که با داشتن طرح پژوهشی برون سازمانی ارزیابی می‌شوند، کیفیت دستاورد پژوهشی که با چاپ مقاله در مجلات معتبر علمی با رتبه بالا و تعداد ارجاعات سنجیده می‌شود و داشتن کتاب، آثار هنری و ثبت اختراع از جمله شاخص‌های انتخاب پژوهشگران برتر بوده است.

مدیر کل دفتر امور پژوهشی وزارت علوم سابقه فرد متقاضی در حوزه‌های فناوری و داشتن طرح‌های فناورانه منجر به تجاری‌سازی را از شاخص‌های انتخاب فناوران برتر ذکر کرد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۱۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد

آفتاب‌‌نیوز :

سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده‌ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال‌های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه‌ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محور‌های پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش‌ها روی آن‌ها کار می‌کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه‌ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می‌یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • معرفی نفرات برتر جشنواره کیش بهشت خانواده
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد
  • معرفی جوانان برتر همدان در جشنواره جوانان برتر ایران زمین
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • معرفی رایتل برای دومین بار به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور