Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون مرزنشینان مجلس گفت: عوارض ۲۲۰ هزار تومانی خروج از کشور که دولت در لایحه بودجه ۹۷ در نظر گرفته همان اندک درآمد مرزنشینان از محل ورود و خروج به کشورهای همسایه را هم می‌بلعد.

جلیل رحیمی جهان آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: مهم‌ترین جوامعی که با بالا‌بردن عوارض ترانزیت و خروج از کشور به‌شدت دچار آسیب می‌شوند رانندگان ترانزیت و مرزنشینان هستند که با این روند مشکلات زیادی برای آنا به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عوارض خروج 220 هزار تومانی برای افزایش درآمد دولت در سال 97 در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین راه‌های ارتزاق مرزنشینان سفر به کشور همسایه و تجارت با تجار آن‌هاست و این عوارض سبب می‌شود همان اندک درآمد این افراد نیز از بین برود.

رئیس فراکسیون مرزنشینان مجلس ادامه داد: همچنین رانندگان ممکن است در طول سال چندین بار از مرز خارج شوند و عوارض خروج 220 هزار تومانی اصلاً برای این افراد توجیهی ندارد.

رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به فشارهای اقتصادی که هم‌اکنون ‌روی دوش خانوارها وجود دارد، تصریح کرد: دولت باید برای افزایش درآمد خود راه‌هایی را اتخاذ کند که به معیشت مردم محروم آسیبی وارد نکند و امید می‌رود کمیسیون تلفیق بودجه به این موارد توجه کافی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت نیاز لیستی از اعتبارات نهادهای بدون فایده تهیه شده تا نحوه خرج‌کرد درآمد عمومی کشور مشخص و راه‌های صرفه‌جویی نیز معلوم شود.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • سفر به دبی با عوارض خروج از کشور رایگان
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند