Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاد کشاورزی اسلامشهر با اشاره به وجود بیش از ۱۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان اسلامشهر گفت: از مجموع اراضی سطح کشت شهرستان اسلامشهر حدود ۶۵۰ هکتار به صورت باغی بوده و انواع محصولات سردرختی به ویژه هلو و شلیل تولید می‌شود.

علی محمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اسلامشهر اظهار داشت: به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی و خسارات به محصولات کشاورزی، یک دوره آموزشی آشنایی با آفات و بیماری‌های باغات هسته‌دار با حضور باغداران پیشرو شهرستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی افزود: در این دوره آموزشی، راه‌های پیشگیری از ابتلای درختان میوه به آفات و بیماری‌ها، آشنایی با زمان مناسب مقابله با آفات و بیماری‌های باغی و همچنین آشنایی با سموم مؤثر و زمان اثرگذاری آن بر روی درختان میوه برای کاربران تدریس و آموزش داده شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی اسلامشهر با اشاره به اثرات این آموزش‌ها بیان کرد: تشکیل این کلاس‌ها علاوه بر آشنایی کشاورزان و باغداران با مطالب آموزشی سبب تبادل برخی اطلاعات و تجربیات در بین باغدارن شده و مسائل و مشکلات آنان در حوزه باغداری مورد بررسی و توسط کارشناسان تخصصی راهکارهای مقابله با آن جهت حل مشکلات باغداران ارائه می‌شود.

با اشاره به وجود بیش از 12هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان اسلامشهر تأکید کرد: از مجموع اراضی سطح کشت شهرستان اسلامشهر بالغ بر650 هکتار به صورت باغی بوده و انواع محصولات سردرختی به ویژه هلو و شلیل تولید می‌شود.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان اسلامشهر افزود: با تشکیل دوره‌های آموزشی علاوه بر افزایش معلومات و آگاهی کشاورزان و کاربران از آخرین دستاوردها و تحقیقات کارشناسان و محققان بخش کشاورزی، آموزش‌های ارائه شده می‌تواند در روند بهبود و افزایش تولیدات محصولات نقش چشمگیری داشته باشد.

حسینی خاطرنشان کرد: کشاورزان، باغداران و تولیدکنندگان بخش کشاورزی شهرستان اسلامشهر می‌توانند با مراجعه به اداره ترویج مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نسبت به ثبت‌نام در کلاس‌های آموزشی مورد نیاز و بیان مشکلات موجود در بخش کشاورزی اقدام کنند.

انتهای پیام /

R7840/P1357/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و‌املاک استان کرمان در سفر به شهرستان جیرفت، با بخشدار مرکزی و دهیاران این شهرستان دیدار و پیرامون مزایای صدور اسناد مالکیت و در اولویت قرار گرفتن حدنگاری اراضی کشاورزی طی امسال گفت و گو کرد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در این آیین اظهار داشت: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقای امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکین، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، تصریح کرد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته است.

وی بیان داشت: در این زمینه برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قرارداد‌ها نقشه‌برداری می‌شود و با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در این شهرستان، میزان مساحت قرارداد‌های این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و گفت: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز از سوی شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تصریح کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده است و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت نیز فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعین توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد