Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناباد-آئین شکرگزاری برداشت محصول زعفران به همت شورای اسلامی و دهیاری روستای سنو پایتخت زعفران گناباد در محل مجتمع فرهنگی روستای سنو برگزار شد.

 به گزارش قدس آنلاین، آئین شکرگزاری برداشت محصول زعفران به همت شورای اسلامی و دهیاری سنو با همراهی و مساعدت بخشداری کاخک، مدیریت جهاد کشاورزی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مرکز فنی و حرفه ای و سرای گناباد وتنی چند از مسئولین، مردم روستای سنو و میهمانانی از شهرستان گناباد  و سایر نقاط بخش کاخک  جمعه شب در محل مجتمع فرهنگی روستای سنو برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجازی بخشدار کاخک  هدف از برگزاری این مراسم را شکرگزاری به درگاه خالق هستی و سپس شناساندن این منطقه بعنوان برند مستقل در تولید زعفران دانست.

وی با اشاره به میزان تولید این محصول در سطح شهرستان افزود: ازبین ۳۵۰۰ هکتار سطح زیرکشت زعفران شهرستان ۱۴۵۰هکتار باغات زعفران در سطح بخش کاخک وجود دارد که این رقم ضریب ۴۰ تا ۴۵درصد از سطح زیرکشت زعفران را منطقه براکوه به خود اختصاص داده و از مجموع آن  نیز ۷۰۰ هکتار زمین در سنو زیر پوشش زعفران است.

علیخانی مسئول موزه زعفران شناسی سنو نیز  با ابراز امیدواری از برگزاری این مراسم درسالهای آینده گفت: براین باوریم تا با راه اندازی دبیرخانه جشنواره ملی زعفران در آینده نه چندان دور شاهد بهره وری بیشتر و ایجاد شغل، کارآفرینی و ارتقاء سطح درآمد درمنطقه سنو باشیم.

روستای سنو در۲۲ کیلومتری جنوب غربی شهرستان گناباد و از روستاهای بخش کاخک می باشد و دارای بزرگترین و قدیمی ترین بازار گل زعفران است که امروزه علاوه بر مهد زعفران گناباد و صادرات وبسته بندی آن محصول در کشور اسپانیا به عنوان زعفرانی ترین روستای ایران شناخته شده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر

به گزارش صدای ایران از ایرنا،چیدن محصول توت فرنگی به صورت دستی همه ساله از اواخر فروردین در استان گلستان آغاز و در خرداد ماه به پایان می‌رسد. این استان با محوریت شهرستان رامیان بعد از کردستان و مازندران با تولید ۹ هزار تن توت فرنگی سومین تولیدکننده این محصول کشاورزی در کشور است.

دیگر خبرها

  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • برداشت توت فرنگی رامیان+تصاویر
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • روستای «استاد» رکورددار بارندگی در شهرستان گناباد
  • آئین آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ برگزار شد