Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) شامگاه جمعه ۲۴ آذر ماه با اهدای جوایز برگزیدگان بخش رقابتی این رویداد موسیقایی و قدردانی از چند مدیر فرهنگی در تالار وحدت تهران برگزار شد.

تجلیل از برخی گروه‌ها و هنرمندان شرکت کننده در جشنواره، قدردانی از فرزاد طالبی مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی، محسن سلیمانی مدیر فرهنگسرای ارسباران، شهرام صارمی مدیر موسیقی فرهنگسرای ارسباران، رامتین حامی فرد مدیر روابط عمومی بیمه «سرمد» به عنوان مدیران حامی برگزاری جشنواره نوای خرم، هم نوازی میلاد کیایی نوازنده سنتور و بابک شهرکی نوازنده ویولن، تک نوازی تار بارمان رسولی‌نژاد، اجرای گروه موسیقی «سورنا» شیراز و هم نوازی بردیا صدرنوری نوازنده پیانو و علیرضا چراغچی نوازنده ویولن بخش‌های مختلف مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره و جایزه همایون خرم (نوای خرم) بود که رشید کاکاوند اجرای مراسم را به عهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی گروه‌های برگزیده بخش‌های «تک نوازی»، «تک خوانی»، «اجراهای دو و سه نفره» و «اجراهای گروهی» نیز بخش‌های دیگر این مراسم را تشکیل می‌داد که هنرمندان کودک و نوجوان برگزیده این بخش به تفکیک برنامه ارائه شده در مراسم جوایز خود را از هنرمندان پیشکسوت در برنامه دریافت کردند. این درحالی است که قبل از اجرای این بخش از برنامه، بیانه هیات داوران بخش رقابتی برای حاضران قرائت شد.

در بیانیه هیات داوران جشنواره موسیقی نوای خرم آمده است:

خداوند مهربان را سپاس می‌گوییم‌ که توفیق برگزاری «چهارمین دوره جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم ۴)» را به ما عطا فرمود تا با همکاری خانواده محترم استاد همایون خرّم، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و از همه مهم‌تر، استقبال و هنرنمایی فرزندان ایران زمین، در پرتو حمایت خانواده‌های مهربان و دلسوز آنان، نوای خرّمی دیگر را به انجام برسانیم.

جشنواره و جایزه همایون خرّم بر حفظ و ترویج موسیقی اصیل ایرانی و اخلاق نیکوی انسانی تاکید دارد. چرا که موسیقی اصیل ایرانی از مهم‌ترین سرمایه‌های معنوی ملی ایرانیان به شمار می‌رود. باور داریم که اخلاق خوب یک هنرمند و انسان‌ بودنش، کمک به سزایی به ماندگاری هنرش می‌کند و از این رو، ترویج اخلاق نیکو در محیط‌های فرهنگی به ویژه احترام و تکریم پیشکسوتان، از مهم‌ترین تاکیدات جشنواره نوای خرّم است. در این می‌ان، روشن‌بینی، دقت نظر و هدایت خانواده‌ها، مدرسین و آموزشگاه-های موسیقی، فرزندان را در مسیر درست بهره‌مندی از این سرمایه فرهنگی قرار می‌دهد و آنان را به قدرت تمایز و بینش فرهنگی مجهز می‌کند.

جشنواره نوای خرّم همچنین فرصتی را برای سیاست‌گزاران و تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران حوزه فرهنگ و هنر فراهم می‌کند تا با تحلیل دستاوردهای آن، دید بهتر و دقیق‌تری نسبت به ظرفیت‌ها و نیازهای فرهنگی و هنری کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها پیدا کنند.

این جشنواره در حالی چهارمین سال زندگی خود را سپری می‌کند که کمتر کسی تصور می‌نمود که گونه موسیقی اصیل ایرانی مبتنی بر آثار اساتید بی‌بدیلی چون همایون خرّم، علی تجویدی، روح‌الله خالقی، مهدی خالدی، حبیب الله بدیعی و پرویز یاحقی با استقبالی این-چنین در میان هنرآموزان کودک و نوجوان تا ۱۸ ساله مواجه شود.

در چهارمین دوره جشنواره نوای خرّم، یک هزار و ۱۵۰ هنرمند کودک و نوجوان در قالب ۵۱۸ اجرا از ۲۵ استان و ۶۴ شهر کشور آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمودند که در سه مرحله بازبینی تصاویر آثار رسیده، ۲۱۲ اجرا به مرحله رقابتی راه یافتند که در حضور داوران جشنواره در طی روزهای ۱۶ و ۱۷ آذر ماه در فرهنگسرای نیاوران و روزهای ۲۲ و ۲۳ آذر ماه در فرهنگسرای ارسباران تهران به اجرای آثار خود پرداختند.

 داوران این دوره جشنواره شامل هنرمندان گرانقدر سرکار خانم افلیا پرتو و جناب آقایان میلاد کیایی، وارطان ساهاکیان، علی جهاندار، بردیا صدرنوری و بابک شهرکی با دقت، تمامی آثار را که بسیاری از آنان از کیفیت بالا و فوق انتظار برخوردار بودند، مورد بررسی قرار دادند و در ‌‌نهایت ۶۵ اجرا متشکل از ۱۷۲ هنرآموز را در دو سطح به عنوان برگزیده نهایی جشنواره انتخاب کردند».

فضل الله توکل، لوریس چکناوریان، محمد سریر، زید الله طلوعی، داود گنجه‌ای، رضا خرم، علی مرادخانی، سید مجتبی حسینی، فرزاد طالبی، عباس عظیمی، علی جهاندار، بهرام جمالی، بیژن بیژنی، پری ملکی، وارطان ساهاکیان، هوشنگ توکلی، عزت الله مهرآوران، سامان احتشامی، مسعود جاهد، جلیل فرجاد، پیروز ارجمند، مزدا انصاری، قاسم رفعتی، فاضل جمشیدی مهمانان ویژه این مراسم حضور داشتند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند

اختتامیه هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه (طنزپهلو) یادمان کیومرث صابری فومنی(گل آقا) در شهر فومن برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اختتامیه هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه (طنزپهلو) یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا) سه شنبه یازدهم_ اردیبهشت‌ماه با حضور فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اسدالله عباسی استاندار گیلان، جمعی از مسئولان، طنزپردازان و هنردوستان و اقشار مختلف مردم در مجتمع فرهنگی هنری حضرت سیدالشهدا (ع) شهر فومن برگزار و از برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد در این جشنواره با گرامیداشت یاد مرحوم کیومرث صابری (گل آقا) اظهار کرد: جشنواره طنزپهلو خلاء‌های معرفی استاد صابری فومنی را تا حدود پر کرد و این روند باید تداوم داشته باشد.

وی افزود: طنز گل آقا در سه دهه گذشته نقش جهت دهی را ایفا کرد و محتوای علمی و کارشناسی در قالب طنز در گل آقا مشهود بود.

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با بیان اینکه مردم به طنز اقبال گسترده و عمیق نشان می‌دهند، خاطرنشان کرد: در حوزه طنز با چالش‌ها و کم و کاستی‌های فراوانی مواجه‌ایم که این مهم باید به مرور زمان اصلاح شود.

وی با تاکید بر تقویت محتوای آموزشی طنز و طنزپردازی تصریح کرد: حوزه طنز و طنزپردازی با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد نیازمند آموزش‌های علمی و فنی بوده و این احساس نیاز مشهود است.

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با بیان اینکه ۱۱۲۹ اثر به جشنواره طنزپهلو ارسال شد، اظهار کرد: در این دوره از جشنواره به لحاظ کمیت شاهد افزایش دو برابری ارسال آثار هستیم.

مهدی‌پور با بیان اینکه احیای رویدادهای فرهنگی و رسانه‌ای یکی از سیاست‌های‌های وزارت ارشاد در کشور است، افزود: باید در رویدادهای فرهنگی و رسانه‌ای به معرفی مفاخر کشور در حوزه‌های مختلف کمک کنیم و یکی از برنامه‌های وزارت ارشاد توجه به همین امر است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مرحوم صابری گفت: شعر طنز دارای اهمیت بسیار زیاد در جامعه است و مقام معظم رهبری مرحوم صابری را سردمدار طنز فاخر معرفی کردند که باید به آن توجه شود.

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با تاکید بر لزوم توجه به شعر طنز در حل مشکلات کشور و بیان نقد منصفانه در جامعه افزود: شنیدن طنز گل آقایی برای افراد همراه با خاطرات بسیار خوب بوده است و حتی در دهه ۷۰ در انتخابات ریاست‌جمهوری نیز طنزهای مرحوم صابری تاثیر گذار بود.

لزوم توجه به نقد منصفانه در قالب شعر و طنز

اسدالله عباسی، استاندار گیلان نیز در این آیین با اشاره به ماندگاری آثار مرحوم استاد کیومرث صابری فومنی تصریح کرد: شهرستان فومن زادگاه بزرگ مرجع عالیقدر جهان تشیع آیت الله العظمی محمدتقی بهجت فومنی (ره)، دارای مفاخر علمی، فرهنگی و ادبیات و نام آوران در حوزه‌های مختلف است و گل آقا یکی از این هنرمندان و فرهیختگان نامدار استان و ایران اسلامی محسوب می شود.

وی به تأکید مقام معظم رهبری بر اهمیت طنز فاخر و تمجید ویژه معظم له از استاد کیومرث صابری فومنی افزود: به فرموده رهبر فرزانه انقلاب، مرحوم گل آقا به معنای واقعی کلمه، انسانی متعهد بود که قدر انقلاب را به خوبی می دانست.

استاندار گیلان، زنده یاد استاد صابری فومنی را منتقدی معتقد و منصف دانست و خاطرنشان کرد: گل آقا همواره با جان و دل بر پایبندی به اسلام و ایران اسلامی و تلاش برای اعتلای آنان تأکید داشت.

عباسی با تاکید بر لزوم توجه به نقد منصفانه در قالب شعر و طنز تصریح کرد: نقد درست باعث اصلاح امور می‌شود و گل آقا با زبان طنز، تلخی انتقاد را به کام مسئولین شیرین می‌کرد.

وی با بیان اینکه نقدمنصفانه آمیخته با زبان طنز قطع یقین در پیشبرد برنامه ها، اهداف و عملکرد مدیران تاثیر مثبت دارد، افزود: طنزنویسان و دیگر هنرمندان متعهد در ایجاد تحول و شکوفایی کشور نقش آفرینند و زنده یاد استاد صابری فومنی با چنین روحیات و خلق آثار ارزشمند فراوان در قالب طنز، قدر انقلاب را به خوبی می دانست و ماندگار شد.

استاندار گیلان، تجهیز به سواد رسانه را یکی از راه‌های اشاعه نقد منصفانه از سوی صاحبان قلم و پذیرش اصلاح از سوی مسئولان دانست و گفت: باید به سواد رسانه در گیلان بیش از گذشته توجه شود زیرا این رسانه ها هستند که می‌توانند زبان حال مردم باشند و به حل مشکلات کمک کنند.

عباسی تصریح کرد: کسانی که سالیان عمری در روزنامه نگاری و طنز نویسی و حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند، نقد منصفانه و سواد رسانه را به نسل جدید آموزش دهند.

وی با بیان اینکه از نقد منصفانه استقبال می‌کند، تاکید کرد: مسئولان باید از نقد منصفانه برای رفع مشکلات مردم بهره‌مند شوند.

کد خبر 749557

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند