Web Analytics Made Easy - Statcounter

نبود دستگاه دیالیز در بیمارستان جوین موجب شده تا بیماران کلیوی این شهرستان، برای رفت و آمد به شهرستان‌های همجوار علاوه بر خطر سفر بین شهری، مشکلات بسیاری را نیز متحمل شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آل نور، عدم وجود دستگاه دیالیز در بیمارستان قمر بنی هاشم شهرستان جوین از مهمترین مواردی است که بیماران کلیوی و دیالیزی جوین را به شهرستان های همجوار می فرستد و علاوه بر خطرات سفر بین شهری، هزینه های زیادی را برای این بیماران به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از  بیماران دیالیزی جوینی در گفت و گو با آل نور اظهار داشت: مشکل اصلی بیماران دیالیزی این شهرستان نبود دستگاه دیالیز است که این بیماران برای رسیدن به نزدیک‌ترین دستگاه دیالیز باید مسافت زیادی را طی کنند که گاهی هم به دلیل نبود تخت در بیمارستان‌های همجوار با مشکلات بسیاری روبرو می‌شوند.

 

 

وی افزود: هر بیمار دیالیزی برای ادامه حیات و خروج سمومی که بدنش به دلیل نارسایی کلیه قادر به دفع آنها نیست نیاز به انجام یک الی سه بار در هفته دیالیز دارد که هر بار 3 الی 4 ساعت باید زیر دستگاه دیالیز بخوابد تا این تصفیه خون انجام شود.

 

این شهروند جوینی تصریح کرد: چرا نباید یکی از این دستگاه ها در  بیمارستان جوین مستقر باشد تا بیماران دیالیزی جوین مجبور به طی مسافت طولانی برای رفتن به شهرستان های همجوار نباشند؟!.

 

وی نبود دستگاه های دیالیز در شهرستان را به عنوان مهمترین رنج و دغدغه خود نام برد و از مسئولان استان و شهرستان درخواست کرد که نسبت به تجهیز بیمارستان جوین به این دستگاه و کمک به بیماران کلیوی شهرستان اقدام کنند.

 

محمد رضا قزلقارشی، رئیس شبکه بهداشت و درمان جوین در گفت و گو با آل نور نبود دستگاه دیالیز را از مشکلات مهم بیمارستان شهرستان دانست و اظهار داشت: چندین بار این موضوع را همراه با آقای فرماندار پیگیری کردیم و رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در این خصوص اعلام کرد، از آنجائیکه تصمیم داریم تامین دستگاه دیالیز در سبزوار را به بخش خصوصی وگذار کنیم، می خواهیم برای جوین هم همین برنامه را اجرا کنیم.

 

 

وی افزود: تاکنون عملا نه سبزوار به بخش خصوصی واگذار شده و نه جوین .

 

قزلقارشی ادامه داد: بعد از این قضیه، چندین بار در این خصوص با آقای فرماندار و همچنین با رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار صحبت کردیم؛ اما هنوز خبر قطعی ندادند که در این خصوص چه برنامه ای دارند.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان جوین یادآورشد: این مشکل را از طریق خیرین هم پیگیری کردیم؛ اما متاسفانه هنوز خیری در این خصوص ورود نکرده است.

 

قزلقارشی تصریح کرد: حتی اعلام کردیم اگر خیری 60 میلیون از هزینه دستگاه را پرداخت کند مابقی هزینه را وزارتخانه پرداخت خواهد کرد؛ اما متاسفانه هنوز خیری در این مورد ورود نکرده است.

 

 

 

وی افزود: اگر بخواهیم خودمان دستگاه را تهیه کنیم از عهده هزینه آن برنمی آییم چون دستگاه بسیار گران است.

 

قزلقارشی بیان داشت: هزینه کامل خرید یک دستگاه دیالیز بیش از 250 میلیون تومان است؛ اما وزارت خانه اعلام کرده چنانچه ۶۰ میلیون این هزینه را خود شهرستان تامین کند، مابقی هزینه را پرداخت می کند.

 

رئیس شبکه بهداشت و درمان جوین در پایان گفت: بنیاد بیماری های خاص هم اعلام کرده در صورت خرید یک دستگاه دیالیز توسط خود شهرستان، هزینه خرید یک دستگاه دیگر را پرداخت می کند.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند