Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناباد- ایرنا- معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: اعتبارات این معاونت از 153 میلیارد ریال در سالجاری با 38 درصد افزایش به 210 میلیارد ریال در لایحه بودجه سال آینده افزایش یافت.

معصومه ابتکار روز شنبه در حاشیه بازدید از جاذبه های گردشگری گناباد طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در مقوله آموزش دختران بازمانده از تحصیل و زنان سرپرست خانوار نیازمند توجه ویژه مسئولان ذیربط هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ایجاد مدارس خاص دختران بازمانده از تحصیل را ضروری دانست و اظهار کرد: باید نیمی از اعتبارات شورای اجتماعی کشور به اجرای طرحهای مرتبط با زنان از جمله زنان سرپرست خانوار و آسیب دیده و کاهش تبعات اعتیاد در این زمینه اختصاص یابد.
وی گفت: در بودجه سالجاری 200 میلیارد ریال از محل ماده 80 برنامه توسعه برای اشتغال و کارآفرینی زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته شده که تاکنون اختصاص نیافته است.
ابتکار افزود: کارگروه ملی زنان سرپرست خانوار با هدف برنامه ریزی و سیاست گذاری مسائل مربوط به این قشر توسط معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و با مشارکت دستگاههای اجرایی ذیربط آذر ماه جاری تشکیل شد.
وی همکاری و تشریک مساعی بخشهای دولتی و سازمان های مردم نهاد، بازشناسی و اقدام در جهت رفع کاستی ها در سیاست ها و برنامه های موجود دستگاههای اجرایی و افزایش توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را از جمله اهداف تشکیل این کارگروه برشمرد.
وی اظهار کرد: لایحه پیشگیری از خشونت علیه زنان به عنوان یکی از لوایح مهم در دستور کار قرار دارد و در نشست های متعدد با همکاری قوه قضائیه مراحل نهایی خود را طی می کند و آماده ارسال به دولت و مجلس است.
وی منشور حقوق شهروندی را از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید دانست و گفت: برای افزایش آگاهی های عمومی در این زمینه در مدارس و دانشگاهها اقداماتی با همکاری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش در حال انجام است.
ابتکار افزود: توجه به اشتغال و توان افزایی زنان روستایی از رویکردهای مهم معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری است.
وی اظهار کرد: بر این اساس با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی دوره های آموزشی زنان روستایی برای تولید محصولات سالم و ارگانیک و استفاده بهینه از آب در کشاورزی در آینده نزدیک آغاز می شود.
وی گفت: همچنین امسال یک و نیم میلیارد دلار از محل اعتبارات صندوق ذخیره ارزی برای اشتغال پایدار روستایی در نظر گرفته شده که باید سهمی از این اعتبارات برای کارآفرینی زنان روستایی در زمینه های صنایع دستی و گردشگری اختصاص یابد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده روز شنبه بعد از ورود به گناباد و تجدید بیعت با آرمانهای شهدای گمنام و حضور در آرامگاه علامه بهلول گنابادی از جاذبه های تاریخی و گردشگری این شهرستان مانند روستای هدف گردشگری ریاب و قنات جهانی قصبه گناباد دیدن کرد.
شرکت در همایش 'ازدواج پایدار، به هنگام و آگاهانه' از دیگر برنامه های سفر یک روزه معصومه ابتکار به گناباد بود.
گناباد در 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
خبرنگار: فهیمه نعمتی شهری ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
7545/2095/ 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است