Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و رئیس پژوهشکده تالاب بین المللی هامون گفت: کاهش تبخیر آب و افزایش راندمان عملکرد آب از جمله مهم ترین اهداف پژوهشکده تالاب بین المللی هامون به شمار می رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد قرائی در گفت گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: مسئولین از وزارت علوم تا روسای دانشگاه‌ها تاکید بسیار بر به سمت کاربردی و تقاضا محور شدن پروژه ها دارند تا از این طریق بتوانند مشکلات منطقه را تا حدودی رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دانشگاه زابل امسال فعالیت هایی را به منظور رفع مشکلات منطقه شروع کرده و در حال حاضر به مرحله اجرا رسانیده که در این راستا کاهش تبخیر آب به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.

قرائی ادامه داد: با توجه به شدت تبخیر در منطقه اگر میزان آن ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش یابد کمک شایانی در حفظ منابع آبی در منطقه خواهد داشت.

وی بیان داشت: بالابردن راندمان عملکرد آب از دیگر طرح های در دست اجرا به منظور پرورش آبزیان توسط پژوهشکده و تیم دانشگاه زابل به شمار می رود که با همکاری اداره کل شیلات سیستان به مرحله اجرا خواهد رفت بنابراین اگر طرح پایلوت و الگوی آن موفق و سبب بهبود عملکرد تولیدات شود درسطح منطقه توسعه پیدا خواهد کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و رئیس پژوهشکده تالاب بین المللی هامون تصریح کرد: احیا تالاب هامون در نقاط محدود به منظور نگهداری آب از دیگر طرح های در دست اجراست که در حال حاضر کارهای علمی آن انجام و نتایج به استان ارسال شده که امید می رود در استانداری و ستاد احیا به بحث گذاشته و موافقت های لازم برای اجرا انجام گیرد.

قرائی تاکید کرد: کارهای علمی لازم در این راستا انجام و تنها منتظر اجرا است تا سود و مزایای آن را مردم منطقه حس کنند بنابراین امیدواریم در آینده نزدیک بتوان گام کوچکی در راستای حل مشکلات مردم منطقه برداشته شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۳۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • پهنه تالاب‌های گنبدکاووس ۱۲۰ هکتار افزایش یافت
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر