Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص آخرین وضعیت سایت ثبت سفارش واردات خودرو گفت: سایت همچنان بسته است و هیچ وارد کننده‌ای به صورت رسمی نمی‌تواند خودرو  وارد کشور کند.

 دادفر ادامه داد: در همین راستا نامه‌ای به رئیس جمهور نوشتیم و شرایط را برای ایشان توضیح دادیم و اعلام کردیم که با این روند، فعالان بخش خصوصی نابود و فساد در این حوزه گسترده خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کما اینکه الان شاهد هستیم که برخی خودروها بدون ثبت سفارش یا ثبت سفارش تمدیدی، وارد کشور شده‌اند.

 وی در خصوص طرح پیشنهادی وزارت صنعت مبنی بر تغییر تعرفه به صورت پلکانی گفت: ما با اصل تغییر تعرفه مخالف هستیم چون سبب می‌شود هزینه خانوار ایرانی که ماشین خوب سوار می‌شود را افزایش دهد ضمن آنکه نگاه در این طرح، کلا صفر و یک است که چنین چیزی غلط است. اگر آقایان به دنبال تغییر تعرفه هستند باید به صورت نظام‌مند عمل کنند و فرمولی را مبنای کار قرار دهند که ضرائب مثبت و منفی را در نظر داشته باشد.

 دادفر گفت: اگر یک خودروی 1500 سی‌سی که به ازای هر 100 کیلیومتر 3 لیتر می‌سوزاند تعرفه سبک‌تری نسبت به همین خودرو با مصرف بالاتر داشته باشد به عدالت بیشتر نزدیک‌تر است. چرا تعرفه یک خودروی 1500 سی‌سی با یک خودروی 2 هزار سی سی یکی است؟ آن هم در حالی که ارزش دلاری آنها با هم متفاوت است. ما بارها این فرمول را به وزارتخانه ارائه کردیم و گفتیم که تعرفه باید شناور باشد اما متاسفانه آنها توجه‌ای نکردند.

وی در خصوص این که آیا بستن سایت ثبت سفارش واردات خودرو ترفندی برای بالا بردن قیمت خودروهای تولید داخل است؟ ، اظهار داشت: این نیز یکی از همان فسادهایی است که در این مدت به وجود آمده و شک نکنید یکی از عوامل تاثیر گذار در اتخاذ چنین تصمیمی است. وقتی یک خودروی خارجی معمولی به طور مثال تویوتا کرولا 120 میلیون تومان است اما با بسته شدن سایت ثبت سفارش واردات ناگهان به 200 میلیون تومان می‌رسد یا این که قیمت داستر را به 200 میلیون تومان می‌رسانند آن موقع توجیه دارند که خودروی 50 میلیونی تولید داخل را 80 میلیون تومان به بازار عرضه کنند.

 دادفر گفت: افزایش قیمت خودروهای داخلی با هدف جبران زیان انباشته است اما اگر روزی  تعرفه واردات خودرو منطقی شود هر دو خودروساز ما به ورشکست خواهند شد. در واقع این حمایت نیست نوعی حماقت است. با توجه به تعرفه‌های کنونی، خودروی تولید داخلی هیچ همپوشانی با خودروی وارداتی ندارد چون رنج متوسط این خودرو ها 40 تا 50 میلیون تومان است و حداقل خودروی وارداتی 120 میلیون تومان. لذا این خودروها به هیچ عنوان جای خودروهای تولید داخل را تنگ نکرده‌اند در واقع کسی که خودروی ایرانی می‌خرد توانایی خرید خودرو خارجی ندارد مگر این که از این تکنیک‌هایی استفاده کنند که مردم را مجبور به خرید خودروی داخلی کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024

کمپانی جی ای سی (JAC) که در ایران بیشتر آن را با نام جک می شناسند، سال هاست که در زمینه تولید خودروهای سواری و کار و تجاری فعالیت می کند و اکثر محصولاتش هم موفق شدند به بازار ایران ورود کنند. برای نمونه می توان به جک S5 اشاره کرد که پس شروع مونتاژش در کرمان موتور، موفق شد تا سهم زیادی از بازار کراس اوورها را برای خود کند و مورد استقبال مردم واقع شود. به بیانی دیگر می توان گفت که معروفیت برند جی ای سی در ایران با فروش بی نظیر S5 رقم خورد و این خودرو توانست دیدگاه مثبتی برای جک به وجود آورد. 

جی ای سی در سال های اخیر علاوه بر تولید خودروهای متنوع، بر روی پیشرفت در زمینه خودروسازی مدرن نیز تمرکز کرده و همگام با دیگر شرکت های مطرح چینی، در دنیا به شهرتی نسبی رسیده است. سیر پیشرفتی که در مورد آن صحبت می کنیم به حدی بوده که با نگاهی کلی به سبد محصولات حاضر از طرف این خودروساز در اتو اکسپو پکن 2024 و همچنین مقایسه آن ها با تولیدات قدیمی تر جی ای سی، می توان به راحتی مسیر تکاملی خودروهای این برند چینی را درک کرد. 

جدا از تمام نکاتی که پیش تر به آن ها اشاره شد، حضور جی ای سی در نمایشگاه خودرو پکن که میزبان بزرگان صنعت خودروسازی دنیا نیز هست می تواند نشان دهنده جایگاه این کمپانی باشد.

لازم به ذکر است که در سال های اخیر اضافه شدن قوای محرکه الکتریکی به خودرو ها بسیار مرسوم شده و به همین دلیل اکثر خودروسازان حاضر در اتو اکسپو چین، اتوموبیل های تمام برقی و یا هیبریدی خود را به نمایش درآوردند. با توجه به چنین موضوعی، جی ای سی نیز در کنار دیگر شرکت ها، خودروهای تمام برقی و هیبریدی خود را به نمایشگاه آورده و در معرض دید عموم قرار داده است. 

این کمپانی علاوه بر حرکت در مسیر بکارگیری از قوای محرکه روز دنیا، طراحی محصولات خود را نیز با الگوهای نوین جهانی به روز کرده تا به صورت همه جانبه در زمینه خودروسازی پیشرفت کرده باشد. 
با ورود به غرفه جی ای سی در نمایشگاه خودرو پکن 2024، در درجه اول کانسپت DE Fine دید بازدیدکنندگان را به خود جلب می کرد. بهتر است بدانید که نزدیک شدن به تولید خودرو با پلتفرم DE جزو اهداف توسعه ای جی ای سی است و در این راستا هوآوی با تکنولوژی های روز خود قصد دارد تا سرعت رسیدن به نسخه نهایی را برای JAC بیشتر کند. 
به طور کلی جی ای سی چهار پلتفرم برای ابعاد مختلف بدنه در نظر گرفته که در میان آن ها پلتفرم DI که مختص خودروهای کوچک و متوسط مانند EV3 است، تجاری سازی شده و به مرحله تولید رسیده. 
نام دو پلتفرم دیگر JAC که بخش های نهایی طراحی شان را سپری می کنند DP و DM است که به ترتیب برای تولید خودروهای آفرودی و MPVها کاربرد خواهند داشت. 

جی ای سی با چه خودروهایی پا به اتو اکسپو پکن گذاشت؟

از مهم ترین خودروهای این برند که احتمالاً به زودی در خیابان های ایران تردد خواهند کرد می توان EV3 را نام برد که به یک پیشرانه تمام برقی مجهز شده و با توجه به ظاهر جذابش و همچنین تنوع پایین خودروهای هاچ بک و درون شهری، می تواند مورد پسند بسیاری از جوانان و خانم ها قرار گیرد. جک EV3 دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است. این هاچ بک نخستین محصول جک است که به باتری های استوانه ای تجهیز شده است و حداکثر سرعتش هم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می رسد.

دیگر محصولی که در غرفه جی ای سی معرفی شد، X8 بود که کرمان موتور اقدامات لازم برای مونتاژ این کراس اوور را انجام داده و در آینده ای نزدیک تولیدش را آغاز خواهد کرد. این خودرو از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری TGDI استفاده می‌کند که قادر به تولید ۱۷۴ اسب بخار است. گشتاور این پیشرانه نیز ۲۵۰ تا ۲۸۰ نیوتن متر اعلام می شود و در نهایت از طریق گیربکس 7 سرعته دو کلاچه به چرخ های جلو منتقل خواهد شد.

JS6 هم که حضورش در ایران قطعی شده و جزو جدیدترین محصولات این برند است نیز در نمایشگاه حضور داشت. لازم به ذکر است که JS6 قرار است در  نسخه پلاگین هیبرید در کرمان موتور مونتاژ شود. 

همان طور که می دانید شرکت جک علاوه بر خودروهای سدان، کراس اوور و هاچ بک، پیکاپ های شاسی مستقل را نیز در سبد محصولات خود دارد. از این رو برای نمایش دستاوردهای خود در تولید این کلاس بدنه، علاوه بر نسخه تمام بنزینی و تجهیز شده T9 (هانتر)، نسخه تمام برقی و دو دیفرانسیل این پیکاپ نام آشنا را نیز برای اولین بار معرفی کرده است. 

در بخش دیگری از غرفه، ون RF8 که یک MPV محسوب می شود نیز حضور داشت و به علت طراحی داخلی لوکس و تجملاتی اش، مورد توجه مراجعین قرار گرفت. آرایش صندلی ها در این MPV به صورت 2+2+3 بود تا سرنشینان ردیف دوم فضای کافی در اختیار داشته باشند و سفر راحت تری را تجربه کنند. در مورد این موضوع می توان گفت که امروزه خودروسازان سعی دارند تا اکثر کراس اوورها و SUVهای خود را نیز با این چینش صندلی تولید کنند، چرا که فضا برای بکارگیری امکانات رفاهی بیشتر فراهم می شود.

در پایان می توان نتیجه گرفت که حضور جی ای سی در چنین رویداد بزرگی می تواند نشان دهنده آمادگی این شرکت برای تولید محصولات متنوع تر و پیشرفته تر باشد.

دیگر خبرها

  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • در نمایشگاه امسال خودروی پکن خبری از خودروهای بنزینی نیست
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • سریع‌ترین خودروهای رکوردشکن تاریخ، هواپیماهای بدون بال با سرعت 1000 کیلومتر (+عکس)
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024