Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بر ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی و تسریع در روند نوسازی تاکسی های فرسوده و ناوگان اتوبوسرانی پایتخت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن پور سید آقایی گفت: در تقویم کشور ۲۶ آذرماه به پاس خدمات ناوگان خستگی ناپذیر حمل و نقل و برای آگاهی هر چه بیشتر جامعه با نقش و جایگاه این بخش در اقتصاد، به عنوان «روز حمل و نقل» انتخاب شده تا ضمن قدردانی از خدمات ارزشمند دست اندرکاران این حوزه، بازنگری نیز در نیازها و مشکلات این بخش صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.

وی در ادامه بر ضرورت توسعه حمل و نقل همگانی به عنوان نیاز ضروری شهر تاکید کرد و گفت: یکی از مهمترین دغدغه های مجموعه مدیریت شهری نوسازی و گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت است. متأسفانه به دلیل کمبود بودجه و اعتبار، ناوگان حمل و نقل عمومی در کل کشور دچار فرسودگی است که ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت  نیز از این قاعده مستثنی نیست.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه اولویت ما به منظور مدیریت ترافیک پایتخت توسعه مترو خواهد بود، اظهارکرد: توسعه ناوگان حمل ونقل ریلی و کاهش سرفاصله حرکت قطارهای مترو در اولویت قراردارد، اما تامین ایمنی خطوط و افزایش عملکرد بهره برداری از آنها در درجه اول اهمیت است.

به گفته پورسیدآقایی به جای افزایش کمی صرف یعنی افزایش تعداد ایستگاه و خطوط مترو، تجهیز ناوگان و افزایش بهره وری از خطوط مترو در دستور کار قرار دارد.

معاون شهردار پایتخت با تاکید بر لزوم ارتقا کمیت و کیفیت توام گفت : رویکرد ما در این دوره فارغ از ارتقا سخت افزاری خطوط مترو بوده و به دنبال افزایش کیفیت خدمات رسانی و ارتقا عملکرد بهره وری خواهیم بود. در عین حال توسعه سخت افزاری مترو نیز در خلال تامین ناوگان صورت می گیرد؛ اینکه قطار خط دیگری را صرف راه اندازی خطوط جدید مورد استفاده قرار دهیم حتماً بهره وری مناسب از توسعه مترو را به دنبال نخواهد داشت.

پورسیدآقایی با بیان اینکه در مقابل وقت مردم و تمامی مشکلات ناشی از ترافیک، آلودگی هوا و حتی در ابعاد اجتماعی این معضلات خود را مسوول می دانیم، گفت: رنج مردم رنج ماست به همین منظور حتما تلاش خواهیم کرد همسو با شهروندان و به عنوان زبان گویای مردم، در جهت رفع مشکلات ترافیکی و ارتقا فرهنگ ترافیک پایتخت گام برداریم .

وی با اشاره به اینکه ترافیک و آلودگی هوا تنها مشکل شهرتهران نیست بلکه بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا وضعیتی مشابه و حتی بدتر از این شهر داشته اند، تصریح کرد: با برنامه ریزی دقیق و استفاده از تجربیات جهانی توسعه حمل و نقل عمومی و ارتقای فرهنگ استفاده از حمل ونقل عمومی می توان ترافیک و آلودگی هوای تهران را کاهش داد و مدیریت کرد. به عبارت ساده تر باید برنامه ریزی ها و سیاست ها در جهت صحیح هدف گذاری شوند و قطعاً با استفاده از تجربیات جهانی و تکنولوژی های برتر دنیا به نتیجه خواهیم رسید.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در ادامه به نقش آی.تی در مدیریت ترافیک اشاره کرد و گفت: به طور حتم آی.تی در برنامه ریزی های حمل ونقل و ترافیک شهرتهران جایگاهی ویژه خواهد داشت .

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۷۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال و هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزاد قریشی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در برنامه پنجشنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: داده‌ها در حوزه حمل‌ونقل آن هم در حوزه مدیریت شهری از مهم‌ترین بخش‌ها است.

وی افزود: از این داده‌ها به نحو احسن نمی‌توانیم استفاده کنیم و این نقص وجود دارد، اما راهکار حل چالش این است که داده به‌صورت عام در اختیار تمام استفاده کنندگان قرار گیرد.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه همیشه سعی کردیم داده‌ها را به صورت باز در اختیار بخش‌های مختلف قرار دهیم و از سوی دیگر با مجموعه‌هایی که داده در حوزه حمل‌ونقل دارند، همکاری کنیم، گفت: دو سال پیش تفاهم‌نامه ای را با مسیریاب نشان امضا کردیم، بر اساس این همکاری هر گونه اطلاعاتی که نیاز دارند در اختیار آنها قرار دادیم و مقرر شد آن‌ها هم در راستای روان سازی ترافیک با مدیریت شهر همکاری کنند.

قریشی با اشاره به چهار سیاست کلی در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک تصریح کرد: در همه حوزه‌ها داده‌هایی داریم که می‌توان برای رسیدن به این اهداف از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به چالش‌ها و نیازهای این بخش افزود: برای نمونه برای مکان‌یابی دوربین ثبت تخلفات سرعت در سطح شهر و بهینه‌سازی موقعیت در راستای کاهش هزینه‌ها داده‌هایی موجود است که شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای تحقق این نیاز به ما کمک کنند.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان تصریح کرد: تبلیغات در محیط‌ها و المان‌های ترافیکی سطح شهر از دیگر موضوعاتی است که می‌توانید در راستای افزایش بهره وری و درآمد به کمک مدیریت شهر بیایید.

قریشی گفت: در حوزه حمل‌ونقل از مدل مشارکت استقبال می‌کنیم، هفته آینده دو قرارداد همکاری در قالب همین مدل امضا می‌کنیم، اگر شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهادی داشته باشند که از نظر شهری و اقتصادی برای مدیریت شهر و حوزه حمل‌ونقل مؤثر و کمک رسان باشد از آن استقبال می‌کنیم.

وی تصریح کرد: اصفهان نخستین حوزه حمل‌ونقل شهری در کشور بود که حمایت از استارتاپ ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را آغاز کرد، البته این حمایت برکات بسیاری به همراه داشت که مدل مشارکت بخشی از همین روند است.

رئیس اداره هوشمندسازی ترافیک اداره کل مطالعات و برنامه‌ریزی حمل‌ونقل و ترافیک شهری معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان ادامه داد: در این راستا با معاونت علمی ریاست جمهوری نیز توافق کردیم که آن‌ها هم از طرح‌های دانش‌بنیان حمایت کنند، البته سعی کردیم برای مجموعه‌های نوپا دانش‌بنیان که رزومه ندارند اما دارای گروه‌های خلاق هستند، راه حلی پیدا کنیم تا برای همکاری زودتر به نتیجه برسیم.

کد خبر 747851

دیگر خبرها

  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • استقبال از «مدل مشارکت» در حوزه حمل‌ونقل/ هفته آینده ۲ قرارداد همکاری مشارکت امضا می‌شود
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • لطفا خودخواهانه تردد نکنید!
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • ضرورت ارتقای ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی و قانون مداری است