Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه می‌تواند در زمینه‌های زیادی فعال باشد و شاید لازم باشد سرمایه گذاران بیرونی را هم به داخل دانشگاه بیاوریم و شرکت هایی که محصولات این دانشگاه را استفاده می‌کنند در این دانشگاه سرمایه گذاری کنند. ابراهیم صالحی‌عمران سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار توضیح داد: دانشگاه‌ها در این نمایشگاه حضور چشم گیری داشتند و با وجود این که برخی معتقدند که دانشگاه تن‌ها وظیفه تولید دانش را دارد، اما بخش‌های دانشگاهی توانسته اند فعالیت‌های پژوهشی داشته باشند و ما در جهان توانسته ایم رتبه برتر در حوزه خروجی‌های دانش داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: متاسفانه کمتر دانشگاهی را می‌بینیم که وارد بعد از فاز دانش شود و پژوهش در این دانشگاه‌ها ابتر دیده شده حوزه‌های پژوهشی ناقص فعالیت دارند که این نقیصه بزرگی است.
صالحی عمران با تاکید براینکه علم و دانش باید تبدیل به فناوری شد گفت: گام دوم بعد تولید دانش فناوری است امروز دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاهی که کمتر شناخته شده به خوبی توانسته به دنبال تبدیل دانش به فن باشد، اما این مسئله تن‌ها کافی نیست و پس از فن آموزی باید به تولید برسیم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: بزرگترین مشکل که پیش روی فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای خواهد بود تجاری سازی و بازار می‌باشد و اگر هر کدام از این فرایند و چرخه ناقص بماند انگار دانشگاه وظیفه خودش را خوب انجام نداده به همین دلیل باید در دانشگاه فنی و حرفه‌ای پس از تبدیل دانش به فن به تولید انبوه فکر کنیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به همین منظور این دانشگاه می‌تواند در زمینه‌های زیادی فعال باشد و شاید لازم باشد سرمایه گذاران بیرونی را هم به داخل دانشگاه بیاوریم و شرکت هایی که محصولات این دانشگاه را استفاده می‌کنند در این دانشگاه سرمایه گذاری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی

محمود رشیدی اقدم مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت دو طرح سرمایه‌گذاری خارجی در استان که در زمینه موادغذایی هستند، گفت : در یکی از این طرح‌ها قرار است سرمایه‌گذار خارجی در زمینه فرآوری سیب‌زمینی و تولید چیپس در استان فعالیت کند.

وی رقم این سرمایه‌گذاری که با مشارکت یک سرمایه‌گذار عراقی انجام شده را حدود ۲.۵ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: این پروژه در شهرک صنعتی دالاهو آغاز شده، سوله واحد ساخته شده و اکنون در مرحله ورود تجهیزات و ماشین‌آلات است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه معتقد است، چنانچه مشکلی پیش‌روی ورود تجهیزات و ماشین‌آلات نباشد، این واحد تابستان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید و برای ۳۵ نفر نیز اشتغالزایی به همراه دارد.

به گفته رشیدی اقدم، تولیدات این واحد صادرات محور بوده و عمدتا با رویکرد صادرات به کشور‌های دیگر از جمله عراق است.

وی یکی دیگر از سرمایه‌گذاری‌های خارجی در حوزه صنایع غذایی که در کرمانشاه در دست اقدام است را تولید ماکارونی با مشارکت یک سرمایه‌گذار ایرانی که مقیم انگلیس است اعلام کرد و یادآور شد: سرمایه‌گذاری این واحد نیز چهار میلیون دلار برآورد شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد قرار است در شهرک صنعتی قصرشیرین احداث شود و زمین آن نیز واگذار شده، تاکید کرد: این طرح اکنون در مرحله اخذ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی می‌باشد و بنا به گفته سرمایه‌گذار تجهیزات آن نیز خریداری شده است.

رشیدی اقدم تاکید کرد: به محض اخذ مجوز سرمایه‌گذاری خارجی، کار‌های این واحد نیز آغاز خواهد شد و زمانی که به بهره‌برداری برسد، ۱۲۰ نفر در آن مشغول به کار خواهند شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • محصولات دانش بنیان دانشجویان فنی و حرفه‌ای به فروش می‌رسد
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • تجمع دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای سبزوار در حمایت از اقدام جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های امریکا