Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز - ایرنا - دکتر کارلوس توماس نماینده سازمان حمایت از تحصیلات تکمیلی برزیل به همراه دکتر ماریا تاوارس رئیس آزمایشگاه علوم اعصاب و رفتار دانشگاه برزیلیا، از مرکز تحقیقات علوم اعصاب شیراز بازدید و طرح های پژوهشی در حوزه سلامت دراین دانشگاه را پویا و به روز توصیف کرد.

نماینده سازمان حمایت از تحصیلات تکمیلی برزیل یکشنبه درحاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، استفاده از طرح های پژوهشی و کاربردی را موجب شکل گرفتن اعتمادی دو جانبه بین دانشگاه و جامعه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارلوس توماس افزود: از دیر باز جامعه دانشگاهی رافع بسیاری از چالش ها و مشکلات اجتماعی و فرهنگی بوده است، اکنون نیز دراین حوزه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر پژوهش های کاربردی خوش درخشیده است.
نماینده سازمان حمایت از تحصیلات تکمیلی برزیل افزایش روز افزون دانش آموختگان در حوزه تحصیلات تکمیلی را منوط به استفاده کاربردی از تخصص آنان برای به ثمر نشستن طرح های پژوهشی مثبت ارزیابی کرد و گفت : جامعه کنونی بیش از انکه به علم محض و مدرک نیاز داشته باشد نیازمند پژوهشگرانی است که بتوانند به تولید ثروت و درآمد و کار آفرینی بپردازند و مساله ای از مشکلات جامعه را با تدبیر علمی حل کنند.
در سفر این دو نماینده از کشور برزیل، تفاهمنامه ای با هدف تقویت پیوندهای همکاری میان مراکز علمی ایران و برزیل با توجه به اهداف بین المللی ستاد توسعه علوم و فن آوری شناختی امضا شد.
بر اساس مفاد این تفاهمنامه علمی، همکاری برای اجرای پژوهش های مشترک و تبادل استاد و دانشجو در زمینه مطالعات علوم و فناوری های شناختی میان ایران و برزیل توسعه و گسترش می یابد و زمینه همکاری محققان دو کشور در انجام طرح های مشترک تحقیقاتی تا دستیابی به نتایج مطلوب بر اساس حقوق برابر و منافع متقابل نیز فراهم می شود.
دکتر مجیدرضا فرخی رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب شیراز، امکانات پژوهشی و توانمندی های این مرکز را معرفی کرد و همکاری های بین دانشگاه و مراکز تحقیقاتی ایران و کشور برزیل را امکان پذیر دانست.
پیگیری پروژه های مشترک پیرو تفاهمنامه امضا شده درباره همکاری مراکز تحقیقاتی در ایران و برزیل، تبادل استاد و دانشجو و تعریف درس های مشترک برای دانشجویان دو طرف، از جمله نکات مورد بررسی در این بازدید بوده است.
بر اساس آمارهای موجود سالانه حدود یک هزار و 500 طرح پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا می شود و حدود 200 میلیارد ریال اعتبارات پژوهشی به این دانشگاه اختصاص می یابد.
خبرنگار : نیکنام خشنودی ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده
6113 /1876

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد