Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال گفت: ۸۵ درصد کاربران ایرانی عضو یک شبکه اجتماعی هستند و تلگرام با ۷۵۰ هزار کانال و ۴۵ میلیون کاربر اولین شبکه اجتماعی ایران است‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ حمید ضیایی پرور، قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد در سومین اجلاس استانی نماز که پیش از ظهر امروز(یکشنبه) در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، اظهار کرد: فضای مجازی، فضایی بدون مکان و زمان و هم عرض فضای فیزیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی افزود: فضای مجازی با استفاده از ارتباطات رایانه‌ای، اینترنتی، موبایلی و وسایل الکترونیک ایجاد شده است، و یک فضای انتزاعی نیست، بلکه واقعی بوده و در واقع ترجمه فضای سایبر است. 

قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: فضای مجازی به اندازه‌ای مهم است که همه فضای زندگی را احاطه کرده و می‌توان گفت در همه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نقش‌آفرین می‌باشد. 

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد، اضافه کرد: باید از امکانات و جذابیت‌های فضای مجازی برای ترویج نماز و اشاعه فرهنگ و ارزش‌های دینی استفاده کرد. 

در تولید محتوای فارسی در فضای مجازی، ضعف داریم
ضیایی پرور با تاکید براینکه مهمترین مشکل ما در فضای مجازی، تولید محتواست، تصریح کرد: بر اساس آخرین آمارها ۸۲ درصد ایرانیان به عبارتی ۶۵.۵ میلیون نفر در کشور به اینترنت دسترسی دارند و ضریب نفوذ گوشی‌های هوشمند در ایران، ۴۰ درصد است. 

وی عنوان کرد: ۸۵ درصد کاربران ایرانی عضو یک شبکه اجتماعی هستند و تلگرام با ۷۵۰ هزار کانال و ۴۵ میلیون کاربر اولین شبکه اجتماعی ایران است‌. 

قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد تصریح کرد: در حوزه نماز در فضای مجازی محتوای کافی تولید نشده است؛ به طوریکه طی چند ماه گذشته در موضوع نماز ۷۵۳۸ پست تولید شده و در واقع حجم تولیدات در این بخش اندک است. 
وی خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات دولت در فضای مجازی می‌توان به توسعه زیرساخت‌های فضای مجازی، توسعه دسترسی‌های مردم به اینترنت، توسعه دولت الکترونیک، توسعه تولید محتوا در فضای مجازی اشاره کرد. 

این مسئول تاکید کرد: در تولید محتوای فارسی در فضای مجازی، ضعف داریم و بیشتر مصرف کننده هستیم نه تولید کننده و از سرویس‌های خارجی استفاده می‌کنیم. 

امروز فضای مجازی، منبر است
معاون مرکز فنآوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به ضرورت برپایی نهضت تولید محتوا گفت: محتوای فاخر در موضوع نماز، دین و معارف اسلامی داریم و بزرگترین گنجینه محتوایی در فضای مجازی متعلق به حوزه‌های علمیه است. 

وی خاطرنشان کرد: باید محتوای معارف اسلامی و مسایل مرتبط با نماز تبدیل به فرصت‌های قابل انتشار در فضای مجازی شود‌. 

ضیایی پرور تصریح کرد: محتوای غالب در فضای مجازی، ویدئوی کوتاه است و بیش از ۸۳ درصد کل محتوای جهان در فضای مجازی، تصویری است. 

قائم مقام مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد در ادامه با اشاره به راهکارهای توسعه فرهنگ نماز در فضای مجازی گفت: خانه‌ها و کانون‌های دیجیتال به عنوان فعالیت‌های مکمل مساجد باید تقویت شوند؛ ضمن اینکه جشنواره‌های تولید محتوای نماز با هدف حمایت از محتوای مرتبط با نماز در فضای مجازی راه‌اندازی شود. 

وی در پایان گفت: روحانیون باید در فضای مجازی حضور داشته و فعال باشند و به شبهات مطرح شده توسط جوانان پاسخ دهند، امروز فضای مجازی، منبر است و هر روحانی باید برای ترویج ارزش‌های اسلامی یک کانال داشته باشد. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۱۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند

ایتنا - یوتیوب اعلام کرد که از سازندگان می‌خواهد که محتوایی که با هوش مصنوعی ساخته شده را برای بینندگان فاش کنند.
یوتیوب در حال معرفی ابزار جدیدی است که از کاربران می‌خواهد محتوایی را که بینندگان می‌توانند به‌عنوان یک شخص، مکان یا رویداد واقعی اشتباه بگیرند، که با رسانه‌های تغییریافته یا مصنوعی، از جمله هوش مصنوعی مولد، ایجاد شده است، افشا کنند.

به گزارش ایتنا، هدف از افشای اطلاعات جدید جلوگیری از فریب دادن کاربران است، زیرا ابزارهای مولد جدید هوش مصنوعی تشخیص واقعی و جعلی را دشوارتر می‌کنند. کارشناسان هشدار داده‌اند که هوش مصنوعی و دیپ‌فیک خطر قابل‌توجهی در طول انتخابات ریاست‌جمهوری آتی ایالات متحده به همراه خواهند داشت.

یوتیوب در ماه نوامبر اعلام کرد که قصد دارد به‌روزرسانی را به عنوان بخشی از معرفی بزرگ‌تر سیاست‌های جدید هوش مصنوعی ارائه کند.

یوتیوب می‌گوید که خط ‌مشی جدید سازندگان را ملزم نمی‌کند که محتوایی را که به وضوح غیرواقعی یا متحرک است را افشا کنند. همچنین سازندگان را مجبور نمی‌کند که به افشای محتوایی که از هوش مصنوعی مولد برای کمک به تولید، مانند تولید اسکریپت‌ها یا زیرنویس‌های خودکار استفاده می‌کنند، بپردازند.

این پلتفرم ویدیوهایی را هدف قرار می‌دهد که از شباهت یک فرد واقعی استفاده می کنند. به‌عنوان مثال، سازندگان باید افشا کنند که چه زمانی محتوایی را به‌صورت دیجیتالی تغییر داده‌اند تا صورت یک فرد را با چهره دیگری جایگزین کنند یا به‌طور مصنوعی صدای یک فرد را برای روایت یک ویدیو تولید کنند.

یوتیوب می‌گوید که اکثر ویدیوها دارای برچسبی هستند که در توضیحات ظاهر می‌شوند، اما برای ویدیوهایی که موضوعات حساس‌تری مانند سلامت یا اخبار را لمس می‌کنند، این شرکت برچسب برجسته‌تری را روی خود ویدیو نشان می‌دهد.

بینندگان در هفته‌های آینده برچسب‌ها را در همه قالب‌های یوتیوب، از جمله برنامه تلفن همراه و به زودی روی دسک‌تاپ و تلویزیون، مشاهده خواهند کرد. یوتیوب  همچنین قصد دارد اقدامات اجرایی را برای سازندگانی که به طور مداوم از برچسب‌ها استفاده نمی‌کنند، در نظر بگیرد.

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • یوتیوب از سازندگان ویدیوها می‌خواهد که محتوای تولید شده با هوش مصنوعی را فاش کنند
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش