Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ديدار امروز خود با کلور برشتولد سفير آلمان در تهران با بيان اينکه استعدادها و ظرفيت هاي بسياري براي گسترش روابط ميان ايران و آلمان وجود دارد، گفت: نمايشگاه بين المللي کتاب تهران يکي از بزرگترين نمايشگاه هاي کتاب در منطقه و جهان محسوب مي شود که ناشران و مولفان دو کشور مي توانند در آن به گسترش مبادلات فرهنگي و هنري بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سيدعباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در اين ديدار ضمن اشاره به ديرينگي روابط فرهنگي، هنري، اقتصادي و سياسي ميان دو کشور ادامه داد: در سال هاي اخير روابط دو کشور نسبت به گذشته افزايش داشته است. به ويژه در دولت آقاي روحاني و فضاي پسا برجام دريچه اي جديد از روابط ميان ايران و آلمان گشوده شده است.
وي افزود: روابط فرهنگي به اعتبار پايدار بودن خود تاثير بيشتري بر ملت ها و دولت ها نسبت به روابط اقتصادي، سياسي و ... دارد و نقطه ارتباطي بين ايران و آلمان نيز وجود روابط فرهنگي و هنري بوده و هست.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در دولت دوازدهم ادامه داد: فرصت ها و ظرفيت هاي فرهنگي و هنري بسياري در ايران و آلمان وجود دارد که مي توان از آن ها با هدف گسترش روابط ميان دو ملت و آشنايي آن ها از يکديگر استفاده کرد که از آن جمله مي توان به ظرفيت هاي سينمايي، هنرهاي تجسمي، هنرهاي نمايشي، موسيقي، کتاب، رسانه و ... اشاره کرد.
صالحي گفت: سينماي ايران داراي نيروهاي خلاق و جواني است که آينده درخشاني را براي آن رقم مي زند. در حال حاضر نيز در حال برگزاري جشنواره بين المللي سينما حقيقت هستيم که فيلم هاي مستند قابل توجهي در آن به نمايش درآمده است.
وي با اشاره به استعدادها و ظرفيت هاي هنري کشورمان در حوزه هاي موسيقي، هنرهاي تجسمي و نمايشي و ... افزود: تعامل در اين زمينه نيز مي تواند خط ارتباطي خوبي براي گسترش تعاملات و روابط فرهنگي و هنري دو کشور باشد. ايران داراي هنر موسيقي ملي، اقوام و نواحي است که جذابيت هاي زيادي براي گسترش روابط بين المللي دارد.
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: در ماه هاي پيش رو همزمان با جشن هاي سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، جشنواره هاي فيلم، موسيقي، تجسمي، نمايشي و ... فجر در ايران برگزار مي شود که از حضور کشور آلمان در اين جشنواره ها استقبال مي کنيم.
وي گفت: گفت و گو و تعامل ميان اصحاب رسانه دو کشور نيز در شناخت بيش از پيش دو ملت تاثيرگذار است. حضور ايران در نمايشگاه کتاب فرانکفورت فرصتي براي تعامل بيشتر بوده و از حضور آلمان در نمايشگاه بين المللي کتاب تهران نيز استقبال مي کنيم.
صالحي با اشاره به برگزاري جايزه جهاني کتاب سال در ايران ادامه داد: اين جايزه يکي از اقداماتي است که در آن به بهترين کتاب هايي که در حوزه اسلام شناسي به زبان هاي ديگر منتشر شده است از سوي رييس جمهور ايران اعطا مي شود. اين جايزه نيز فرصت مناسبي براي شناخت دو کشور از يکديگر و گسترش تعاملات فرهنگي ميان آن ها مي تواند باشد.
در اين ديدار کلور برشتولد سفير آلمان در تهران نيز ضمن اشاره به قدمت روابط ايران و آلمان گفت: ايراني ها و آلماني ها ارتباطات زيادي با يکديگر دارند و از ظرفيت هاي بسياري در حوزه هاي فرهنگي و هنري برخوردار هستند.
وي افزود: از طريق برقراري روابط فرهنگي و هنري مي توانيم روابط دو ملت و دولت را بيش از پيش گسترش دهيم.
سفير آلمان در تهران ادامه داد: ما آمادگي همکاري هاي مشترک فرهنگي و هنري با کشور ايران را در تمامي زمينه هاي سينمايي، موسيقي، هنرهاي نمايشي و تجسمي، کتاب و ... داريم.
وي با اشاره به تفاهم نامه فرهنگي و هنري که ميان دو کشور وجود دارد، افزود: اينگونه تفاهم نامه ها فرصت مناسبي براي گسترش همکاري هاي مشترک فرهنگي و هنري ميان ملت ها است.
در اين ديدار محمدمهدي حيدريان رييس سازمان سينمايي، سمعي و بصري، محسن جوادي معاون امور فرهنگي، سيدمحمدمجتبي حسيني معاون امورهنري و عباس خامه يار معاون امور بين الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویدادها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود:‌ بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشورهای همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشورها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و افزود: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشورهایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشورهای عرب و فرهیختگان کشورهای فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تورهای گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت:‌ امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدیدها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تورهای گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

کد خبر 6096279 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است