Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان هواپیمایی کشوری از مذاکره آمریکایی‌ها با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای تامین منابع مالی خرید هواپیما خبر داد و گفت: مجوزی برای ایجاد شرکت در داخل ایران‌ایر جهت مدیریت هواپیماهای جدید نداده‌ایم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی عابدزاده در نشست خبری نمایشگاه حمل‌ونقل و صنایع وابسته به بیان مزیت‌های آزادسازی نرخ بلیت هواپیما پرداخت و آنرا یکی از اقدامات موثر در حوزه حمل‌ونقل هوایی کشور ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که سال گذشته با وجود این‌که صندلی مسافری را افزایش ندادیم 19 درصد جابجایی مسافر را در سال اول آزادسازی نرخ‌ها داشته‌ایم، گفت: آزادسازی نرخ بلیت یک اتفاق میمون بود.

وی با بیان این‌که بازار داخلی یکی از نقاط قوت حمل‌ونقل هوایی کشور است، اظهار کرد:‌ در منطقه موقعیت سیاسی اجتماعی ویژه‌ای داریم و به راحتی می‌توانیم با کشورهای آسیای میانه و همسایه‌های شرقی و غربی به راحتی ارتباط برقرار کنیم.

وی با اشاره به این‌که پس از اتفاقات اوکراین پروازهای عبوری از آسمان ایران و درآمدهای ناشی از آن دو برابر شده است،‌ افزود: خریدار ایرانی در دو جنبه بازار بین المللی و کارخانه‌های سانده هواپیما بحث منابع مالی را پیگیری کرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که بوئینگ، ایرباس و ATR امروز اعلام آمادگی کرده‌اند که تعدادی از هواپیماها را تامین فاینانس کنند، گفت: مذاکره در این رابطه در حال انجام است و با توجه به استقبال سازنده‌ها، بحث تامین منابع مالی راحت‌تر است.

عابدزاده از صدور  مجوزهایی برای فعالیت شرکت‌های هواپیمایی ظرف یکسال و نیم اخیر خبر داد و گفت: 10 شرکت موافقت‌نامه اصولی گرفته‌اند و قرار تا پایان امسال 2 شرکت فعالیت خود را آغاز کنند.

وی در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر این‌که شرکت دنا چه ارتباطی با هواپیمایی معراج دارد و این‌که آیا شرکتی در داخل ایران ایر برای مدیریت هواپیماهای جدید ایجاد شده است،‌ افزود: شرکت دنا هیچ گونه ارتباطی با هواپیمایی معراج ندارد اما ایرلاین‌ها از امکانات همدیگر استفاده می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد:‌ مجوزی برای تاسیس شرکت در داخل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از سوی سازمان هواپیمایی کشوری صادر نشده است.

عابدزاده با اشاره به این‌که ایرلاین‌ها باید خود را با مقررات تطبیق دهند که این کار زمانبر است، گفت: متوسط عمر ناوگان کشور 23 سال است و متوسط عمر ناوگان کشورهایی که 20 درصد تاخیر دارند 5 تا 6 سال است.

سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) نیز در این نشست از پیشرفت فیزیکی ترمنیال سلام خبر داد و گفت: زمانیکه بتوانیم درآمد 50 درصدی غیرهوانوردی داشته باشیم می‌توانیم به بازار حمل‌ونقل بین المللی وارد شویم.

فتاحی بیان کرد: برای استفاده از دانش روز از مشاوران خارجی و در بحث لجستیک نیز از یک شرکت خارجی که جزو 5 شرکت برتر دنیاست، استفاده کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که تا پایان امسال 10 میلیون نفر از فرودگاه امام جابجا می‌شوند، گفت:‌این در حالی است که ظرفیت این فرودگاه 4 میلیون نفر است.

قرار بود نشست خبری امروز با حضور رییس سازمان هواپیمایی کشوری، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین الملل و سرمایه‌گذاری و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها برگزار شود. اما این نشست در  غیاب فخریه کاشان، قائم مقام وزیر راه وشهرسازی، شرفبافی مدیرعامل هما و  مه‌آبادی مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها انجام شد.

انتهای پیام/

R1012188/P1010113/S7,81/CT11 موضوعات مرتبط سازمان هواپیمایی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۲۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان هواپیمایی کشوری، در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۱۷ فروردین ماه سال جاری، نزدیک به ۲۷ هزار پرواز در ۵۶ فرودگاه مختلف کشور انجام شده که در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجه ۷ درصدی داشته است.

همچنین پنج فرودگاه پرتردد در این ایام به ترتیب فرودگاه‌های مهرآباد، مشهد، تبریز، شیراز و اصفهان بوده و شهرهای مشهد و کیش بعنوان محبوب ترین مقاصد در نوروز ۱۴۰۳ معرفی شدند.

در بین شرکت های هواپیمایی نیز آتا ایر با جابجایی ۱۸۷۹۴۸ مسافر در مسیرهای پروازی داخلی و خارجی، مقام اول کشور در پروازهای نوروزی را به خود اختصاص داد همچنین این ایرلاین با اختصاص ۲۳۷۶۳۲ صندلی در فروردین ماه ۱۴۰۳ سهم قابل توجهی را در جابه جایی مسافر به خود در ماه اول سال جاری اختصاص داده است.

کد خبر 6093055 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان نیمه نخست سال
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد