Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@06:30:50 GMT

اولویت جذب سرمایه گذار است

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۰۹۶۴۸

اولویت جذب سرمایه گذار است

شهردار بهارستان گفت: فراهم کردن بستر لازم برای جذب سرمایه گذار از مهم‌ترین اولویت‌های شهرداری است چراکه معتقدیم برای حل مساله اشتغال باید زیر پای سرمایه گذار فرش قرمز پهن کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، یحیی عیدی بیرانوند، شامگاه (یکشنبه) در جمع خبرنگاران اظهارکرد: خبرنگاران باید رابطه تنگاتنگی با مدیریت شهری بهارستان داشته باشند تا با کمک آنها بتوانیم بستر رشد و ترقی شهر را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حوزه مدیریت شهری به مباحث سیاسی ورود نمی‌کند چرا که جنبه خدماتی و عمرانی آن بیشتر است و اگر شهرداری به عرصه های سیاسی وارد شود به خود و شهروندانش ضرر زده است.

شهردار بهارستان با اشاره به ظرفیت‌های عظیم این شهر، اظهارکرد: شهر بهارستان به عنوان یک شهر جوان فرصت‌های زیادی در آینده دارد و می‌تواند در افق کوتاهی بر شهر اصفهان هم سایه بیندازد البته همیشه فرصت برای دعوا هست اما برای همدلی فرصت کم است به همین دلیل باید قبل از هر اقدامی نقاط مثبت را در نظر بگیریم.

وی با اعلام اینکه تشکیل اتاق فکر و استفاده از حضور مردم برای حمایت و کمک به شهرداری ضروری است، افزود: فراهم کردن بستر لازم برای جذب سرمایه گذاری از مهم‌ترین اولویت‌های شهرداری بهارستان است چراکه معتقدیم برای حل مساله اشتغال باید زیر پای سرمایه گذار فرش قرمز پهن کرد و اگر مدیری این اقدام مهم را انجام ندهد خائن محسوب می شود.

عیدی بیرانوند تصریح کرد: شرکت عمران بهارستان در کنار شهرداری دو بال برای رسیدن به اهداف این شهر هستند، این شهر باید از حالت خوابگاهی خارج شده و مانند سایر شهرها به شهری سرزنده و پویا تبدیل شود.

وی با بیان این که مجتمع‌های مسکونی‌ ساخته شده در بهارستان با ابعاد و قیمت‌های مختلف باید تمامی قشرها را پوشش دهد، عنوان کرد: ارتقاء سرانه فضای سبز، ساخت اماکن تفریحی، گردشگری و مجموعه‌های ورزشی و کاهش هزینه های مدیریت شهری در دستور کار شهرداری بهارستان قرار گرفته و در ادامه مسیر نیز باید سیستم حمل و نقل شهر بهبود یافته تا آلودگی و هزینه های رفت و آمد کاهش یابد.

شهردار بهارستان با بیان اینکه قصد تعدیل نیرو در شهرداری بهارستان را نداریم، اضافه کرد: رویکرد جدید شهرداری بهارستان برون سپاری امور است به همین دلیل دو شهرداری ناحیه ای برنامه ریزی شده تا به شهروندان بهارستان خدمات بهتری ارایه شود.

وی افزود: در آینده نزدیک ورودی‌های شهر بهارستان با استفاده از المان‌های جذاب و با توجه به قومیت های ساکن در این شهر ساماندهی شده و روشنایی شهر نیز در شب تقویت خواهد شد تا ساعات کار در شهر افزایش یابد.

عیدی بیرانوند پرداخت عوارض را یک حق عمومی دانست و گفت: با همین مبالغی که از سوی مردم پرداخته می‌شود خدمات شهری ارایه می‌شود، فردی که عوارض شهری خود را پرداخت نمی کند، نمی‌تواند از شهرداری مطالبه داشته باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که برنامه شهرداری بهارستان برای تامین منابع درآمدی پایدار چیست، پاسخ داد: اگر قانون مالیات بر ارزش افزوده نبود، در شهرهای کوچک ۸۰ درصد شهرداری‌ها ورشکست شده بودند چراکه عوارض شهری پاسخگوی نیازهای شهر نیست البته دولت می‌تواند راهکارهایی را در این رابطه داشته باشد.

شهردار بهارستان فعالیت هرگونه فرقه مذهبی را در این شهر تکذیب کرد و افزود: مدیریت شهری بهارستان از هر گونه فعالیت فرهنگی در چارچوب قانون حمایت می کند.

وی در جواب به سؤالی پیرامون بودجه این شهر تصریح کرد: ۸۵ میلیارد تومان بودجه برای سال جاری پیش بینی شده اما در ۹ ماه گذشته تنها  ۲۰ درصد بودجه محقق شده است چرا که ۶۰ درصد درآمد شهرداری از صدور پروانه ساخت و ساز است و زمانی که رکود باشد درآمدها تحقق پیدا نمی‌کند.

عیدی بیرانوند با اشاره به آخرین وضعیت فاز سوم شهر بهارستان گفت: زیرساخت های احداث فاز سوم بهارستان در حال انجام است از جمله پارک ۴.۵ هکتاری، زمانی که تحویل شهرداری شود نواقص آن برطرف خواهد شد.

وی در ارتباط با پروژه مترو اظهارکرد: این پروژه با شهرداری بهارستان نیست اما اگر این پروژه کامل شود با بحران جمعیتی مواجه خواهیم شد، چرا که جمعیت اصفهان به بهارستان سرریز می شود بنابراین باید سریعتر زیرساخت‌های این شهر کامل شود.

شهردار بهارستان از وجود ۲۷۰ هکتار کمربند سبز در این شهر خبرداد و گفت: این کمربند سبز می تواند به ۵۰۰ هکتار نیز برسد البته پارک های مبله بهارستان در وضعیت مطلوبی به سر نمی برد و باید در این زمینه اقدام کرد.

وی خاطرنشان کرد: زمین های زیاد موجود در بهارستان، کوه های مشرف به آن و کمربند سبز پتانسیل های خوبی برای سرمایه گذاری در این شهر محسوب می شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۹۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، سلامت صفری ظهر شنبه در نطق پیش از دستور جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: وجود پروژه های نیمه کاره اقدامات بزرگ انجام یافته را کم ارزش می کند.

وی با تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خاطرنشان کرد: انتظار داریم تمامی برنامه‌ها و پروژه های شهرداری در قالب برنامه مصوب پیش رود.

سخنگوی شورای شهر اردبیل با بیان اینکه تعداد ۵۰۰ پروژه عمرانی داریم که ۱۰ درصد آنها بزرگ و مهم هستند، افزود: بعضی از آنها ۱۰ سال است که در سرفصل برنامه ها تکرار و بعضی ها در جمع بندی و درصدگیری ها حیات خلوت بعضی از مسئولین هستند که نگران هستیم روزی تعدادی از این پروژه ها به جنازه ای در شهر تبدیل شوند.

صفری با بیان اینکه وجود پروژه های نیمه کاره ارزش کارهای انجام یافته را هم پایین می‌آورد، تصریح کرد: اولویت بندی و اتمام زمانبندی پروژه‌ها مشخص نیست و از شهردار درخواست داریم اتمام حداقل ۱۰ درصد پروژه‌های مهم را اولویت بندی و زمان‌بندی کند.

صفری گفت: پروژه های پل بسیج، بالخلی چای، خروجی محله شهریار، تکمیل حلقه شهردار الکترونیک و شهر هوشمند، پلاک هوشمند، خیابان ۴۵ متری سید صدرالدین، انتقال بازار آهن فروشان و تمهیدات احداث باغ شریعت از جمله پروژه های اولویت دار است که شهرداری باید برای اتمام آنها چاره اندیشی کند.

وی ادامه داد: تعریض پل آقا باقر، شروع نهضت آسفالت معابر، تفکیک زباله از مبدا، توسعه گلخانه و تبدیل به نمایشگاه گل و گیاه، انجام تعریض‌های عادلانه در مناطق، خروجی احمدیه، رسیدن به سرانه فضای سبز، ساماندهی وانت بارها و اتمام فرایند حسابرسی‌های سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ از دیگر اقدامات نیمه تمام اولویت دار است.

عضو شورای شهر اردبیل بیان کرد: بازبینی و اصلاحیه در متن عقد قراردادها، ساماندهی دفن زباله، تعمیر زباله‌دان‌ها، تعمیر و احداث ۳۴ پارک، خرید ۱۱۰ دستگاه اتوبوس و۲۰ دستگاه ون و خرید ماشین آلات برفروبی و عمرانی و خدماتی هم که در سر فصل برنامه هاست باید به موقع اقدام شود.

صفری اظهار کرد: پارکینگ حاشیه‌ای و پارک سوارها، تجهیز پارک‌ها با وسایل بازی، احداث دو ایستگاه آتش‌نشانی، پرداخت بدهی ها و تحویل شهرک‌های قدیمی از جمله دیگر پروژه های مهم است که باید در برنامه های شهرداری در سال جاری باشد.

سخنگوی شورای شهر از شهردار اردبیل خواست؛ تا با پرهیز از ارسال لوایح سبک وزن، سفارشی و غیر ضروری وقت شورا گرفته نشود.

صفری وی درپایان پیشنهاد داد؛ تا کمیسیونی برای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» در شورا و شهرداری فعال شود.

کد خبر 6090014

دیگر خبرها

  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • فرونشست زمین در بهارستان پراید را بلعید
  • فرونشست زمین در بهارستان خودرو پراید را بلعید
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی