Web Analytics Made Easy - Statcounter

تربت جام- معاون فرماندار تربت جام از سرعت پایین فاز سوم عملیات گازرسانی روستایی این شهرستان انتقاد کرد و گفت: سرعت پیشرفت عملیات گاز رسانی رضایت بخش نیست و از برنامه زمانبندی خود عقب است.

احمد شافعی به خبرنگار قدس آنلاین گفت: سرعت پیمانکاران فاز اول و دوم علمیات گازرسانی روستایی در مناطق تربت جام بالا بود؛ اما باتوجه به تعداد بالای روستاهای واجد شرایط و تعریف شده در فاز سوم انتظار بیشتری داریم که پیمانکار تلاشش را مضاعف کرده تا هر چه زودتر مردم روستانشین این شهرستان مرزی بتوانند از نعمت گاز برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی سرعت پیشرفت عملیات رضایت بخش نیست و از برنامه زمانبندی خود عقب است.

پیمانکار توان اجرای سریع پروژه را ندارد

وی با بیان اینکه بیشترین روستای واجد شرایط گازرسانی در این فاز تعریف شده اند گفت: اگر پیمانکار توان اجرای سریع پروژه را ندارد، باید روستاهایی که هنوز کاری انجام نشده را به پیمانکار دیگری واگذار کنند تا مردم این روستاها زودتر از نعمت گاز برخوردار شوند.
این مقام مسئول بیشترین کار انجام شده در فاز سوم را مربوط به بخش صالح آباد دانست و گفت: دربخش پایین جام و بخش بوژگان در حال کار هستند و در بخش مرکزی فقط محور موسی آباد مانده است که در این محور به جز دو روستای موسی آباد و کلاته قاضی، الباقی روستاها شبکه داخلی آن به اتمام رسیده
ولی به علت تکمیل نشدن ایستگاه های گازرسانی، گاز به این شبکه ها تزریق نشده است.

۳۱ روستا، گاز تزریق شده است

شافعی افزود: در بخش صالح اباد به جز دو محور جنت آباد و محور بنی تاک با ۳۱ روستا، تمامی روستاها کار شده است و گاز تزریق شده است.

معاون فرماندار تربت جام گفت: تربت جام با ۵ بخش داراری ۲۵۱ روستای دارای سکنه است که از این تعداد ۱۴۳ روستا واجد شرایط گازرسانی هستند.

احمد شافعی با اشاره به اینکه طی ۴ ساله گذشته فقط ۲۹ روستا گاز رسانی انجام گرفته بود گفت: از سال ۹۲ تا ۹۵ در ۳۰ روستا عملیات گاز رسانی صورت گرفته بود که در این مرحله از گازرسانی ۶ هزار و ۱۰۰ خانوار از نعمت گاز برخوردار شدند. در این مرحله، روستاهای بخش نصرآباد بالاجام به صورت کامل گازرسانی گردید و هیچ روستای واجد شرایط نداریم که عملیات گازرسانی در آن صورت نگرفته باشد.

۱۴۷ روستای تربت جام  واجد شرایط گاز رسانی

وی به پیگیری ها و اقدامات مرحله بعدی گاز رسانی شهرستان اشاره کرد و افزود: از سال ۹۵ عملیات گاز رسانی به ۱۴۷ روستای باقیمانده واجد شرایط این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۹۲ میلیارد تومان آغاز شد که بعد از اتمام این عملیات ۱۰ هزار خانوار از ساکنین روستاهای بخش های پنجگانه شهرستان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد. کلیه شهرهای تابعه مانند نصرآباد، صالح آباد، احمدآباد و نیلشهر از نعمت گاز برخوردار شده اند.

شافعی عملیات گازرسانی روستاهای باقیمانده را در ۳ فاز معرفی کرد و افزود: فاز اول این پروژه مربوط به بخشی از محورصالح آباد است که این فاز نیز از ۲۱ روستای واجد شرایط، همه آنها شبکه داخلی اجرا و گاز تزریق گردیده است.

وی فاز دوم گازرسانی را مربوط به محورهای دیگری از بخش صالح آباد اعلام کرد و افزود: در این فاز ۱۰ روستا تعریف شده بود که تمامی این روستاها شبکه داخلی به اتمام رسید و گاز تزریق شده است.

معاون فرماندار تربت جام فاز دوم عملیات گازرسانی را برای محور جنت آباد - صالح آباد، بنی تاک - صالح آباد، محور چشمه گل، محور موسی آباد از بخش مرکزی، محور سمیع آباد و محور دوست آباد پایین جام و روستاهای پراکنده اعلام کرد و افزود: در این فاز از عملیات گازرسانی ۵۴ روستا شبکه داخلی ان به اتمام رسیده ولی به علت تکمیل نشدن ایستگاه های گازرسانی، گاز به شبکه تزریق نشده است.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،استاندار مازندران با بیان این که واردات محصولات کشاورزی باید به گونه ای باشد که کشاورز ضرر نکند، گفت: صادرات محصولات کیفی این استان به کشورهای حاشیه خزر مورد تاکید است.

یوسف نوری روز چهارشنبه همزمان با دیدار خانواده شهید سروی در جمع خبرنگاران ساری افزود:با برنامه های کوتاه مدت یک ساله و برنامه های بلند مدت برای پیشرفت این استان برنامه داریم.

وی اظهار داشت: برای اجرایی کردن برنامه های توسعه استان با همه صاحب نظران هم اندیشی خواهد شد و با بهره مندی از خرد جمعی گام های موثری برای آبادانی استان برمی داریم.

استاندار مازندران با بیان این که، توجه به اقتصاد دریا محور و صادرات محصولات کشاورزی استان از جمله برنامه های کوتاه مدت مورد تاکید است، افزود: برقراری تعادل در بخش محصولات کشاورزی برنج و مرکبات در این استان یک امر اجتناب ناپذیر است.

نوری افزود: گره گشایی در مسیر اجرای طرح ملی نهضت مسکن از نمونه های طرح های بلند مدت است که باید به سرعت در این استان گره گشایی کرد.

استاندار مازندران با ذکر این مطلب که در بخش مسکن در مازندران باوجود برخی موانع، کارهای خوبی انجام شد، گفت: بعد از پایان چهار سال مازندران در ساخت مسکن باید به همان میزان که سهم این استان اعلام شد، برسد.

نماینده عالی دولت در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همزمان با دور دوم سفر رئیس جمهور به مازندران کارهای ضروری وجود دارد، که باید انجام شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: اقتصاد دریا محور یک ظرفیت خوب برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی است که باید در این بخش اهتمام داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • بازگشایی جاده تربت جام -صالح آباد
  • جاده تربت جام -صالح آباد خراسان رضوی بازگشایی شد
  • نوری؛ استاندار: برای پیشرفت مازندران برنامه داریم
  • بازگشایی جاده تربت جام -صالح آباد خراسان رضوی
  • انسداد جاده تربت جام- صالح آباد بر اثر وقوع سیل
  • جاده تربت جام- صالح آباد به علت وقوع سیلاب مسدود شد
  • سیلاب جاده تربت جام - صالح آباد در خراسان رضوی را مسدود کرد
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه
  • واژگونی تانکر حمل سوخت در محور شادمهر به مهنه/آتش سوزی موجب مسدود شدن جاده شد
  • نظر و رضایت مردم در انجام ماموریت مسئولان مهم است