Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر کل آمریکای وزارت امور خارجه گفت: «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان پس از پایان تعطیلات سال نو میلادی سفری را به آمریکای جنوبی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، محمد علی کشاورززاده امروز (دوشنبه) در حاشیه کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون ۵ دوره مذاکره در سطح مدیران کل میان ایران و کانادا برای از سرگیری روابط برگزار شده است، گفت: بعد از تعطیلات سال نو میلادی هیئت ایرانی در سطح مدیر کل وزارت امورخارجه برای پیگیری این موضوع به کانادا می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به موضوعات فنی مابین ایران وکانادا برای از سر گیری روابط دیپلماتیک تصریح کرد: برای برقراری روابط از سوی کانادایی‌ها ابراز تمایل صورت گرفته است و یکسری مسائل فنی نظیر تعیین محل سفارت و ... است که باید از سوی دولت کانادا مشخص شود.

کشاورززاده با اشاره به حضور تعداد زیادی از ایرانیان در کانادا اظهار کرد: درحال حاضر در تلاش هستیم تا بخش کنسولی ما در آنجا فعال شود چرا که در شرایط فعلی ایرانیان مقیم کانادا برای پیگیری امور خود مجبورند به واشنگتن که دفتر حفاظت منافع ایران در آنجا مستقر است سفر کنند. درحال حاضر حافظ منافع ما در کانادا عمان است، اما می‌خواهیم حافظ منافع ما درکانادا مستقر باشد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر بلوکه کردن اموال ایران توسط دادگاهی در کانادا گفت: ما اعتراض خود را در این رابطه اعلام کرده‌ایم و وکلای ما درحال پیگیری موضوع هستند.

کشاورززاده افزود: درسال ۲۰۱۲ دولت کانادا مصونیت کشوری ما را لغو کرد و ما هم عمل متقابل انجام دادیم، اما ما همچنان در کانادا مصونیت دیپلماتیک داریم و  اموال دیپلماتیک ما درآن کشور وجود دارد.

مدیرکل آمریکای وزارت امورخارجه تصریح کرد: اموالی که حکم توقیف آن‌ها توسط دادگاه کانادا صادر شده در زمره اموال دیپلماتیک نبودند بلکه جزو اموال دولتی ما بودند که در حال پیگیری آن هستیم.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر پیگیری‌های دستگاه دیپلماسی در خصوص کشته شدن جوان آمریکایی توسط پلیس امریکا اظهار کرد: پس از قتل جوان ایرانی به واسطه خشونت پلیس آمریکا، به طرق مختلف اعتراض خود را اعلام کردیم؛ از جمله آنکه دفتر حافظ منافع ما در واشنگتن موضوع را پیگیری کرد و یادداشت ارائه داد همچنین من نیز سفیر سوئیس را خواستم و مراتب ا. عتراض خود را به این موضوع ارائه کردیم.

کشاورززاده بیان کرد: طی یکی دو روز آینده در دیداری که با سفیر سوئیس خواهم داشت این موضوع را مجددا پیگیری می‌کنم.

مدیر کل آمریکای وزارت امورخارجه در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر محکومیت یک فرد ایرانیکانادایی توسط دادگاهی در آمریکا به ۳۷ سال زندان، گفت: ما تحریم‌ها را قبول نداریم و محکومیت اتباع ایرانی به واسطه این تحریم‌های غیر قانونی را نیز مردود می‌دانیم. در حال حاضر علیه برخی اتباع ما در کشور‌های مختلف توسط آمریکا اقامه دعوی شده است و درحال پیگیری این مسائل هستیم البته برخی از افراد نیز خود پیگیر موضوع هستند و برای رسیدگی دعوی علیه خود وکیل گرفته اند.

کشاورززاده در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای اتهام زنی‌های اخیر نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران چه اقدامی را می‌خواهید انجام دهید، افزود: ما یکسری اقدامات را برای پیگیری این موضوع تدارک دیده‌ایم که ظرف این هفته از آن‌ها مطلع می‌شوید؛ اعتراض رسمی یکی از آن اقدامات ما است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وزیر امور خارجه پس از پایان تعطیلات سال نو میلادی سفری را به آمریکای جنوبی خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۶۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است

کاردار ایران در لندن در پیامی اعلام کرد که جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ها به حامیان نسل کشی در غزه در غرب است.

به گزارش ایسنا، «سید مهدی حسینی متین» در پیامی در حساب شخصی خود در شبکه مجازی ایکس نوشت: دانشگاه یورک اعلام کرده است که دیگر در شرکت‌هایی که عمدتا سلاح‌ها و محصولات یا خدمات نظامی مرتبط می‌سازند یا می‌فروشند، سرمایه گذاری نمی‌کند.

وی این اقدام دانشگاه یورک متاثر از تحولات و اعتراض‌های دانشجویی در سراسر دنیا دانست و گفت: جنبش دانشجویی امروز در خط مقدم اعتراض‌ها به حامیان نسل‌کشی در غزه در غرب است.

شایان ذکر است، این تصمیم به دنبال درخواست اعضای جامعه یورک براق قطع این روابط سرمایه گذاری و تجدید تعهدات دانشگاه در قبلا ماموریت‌های خود در راستای منافع عمومی است.

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ اسرائیل در غزه در سراسر آمریکا ادامه دارد و در جریان دخالت پلیس، ۵۵۰ نفر نیز بازداشت شده‌اند. این اعتراضات به دانشگاه‌ها در کشورهای دیگر از جمله دانشگاه‌های اروپایی نیز کشیده شده است. بر اساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان دست کم ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

دانشجویان از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌هایی که به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه کمک می‌کنند، قطع کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خشونت پلیس آمریکا ضد دانشجویان
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • دانشجویان آمریکایی چگونه پرچم اعتراض علیه اسرائیل را جهانی کردند؟
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • اعتراضات بی سابقه دانشگاه های آمریکا در حمایت از غزه و محکومیت اسرائیل+ فیلم و عکس/ اعتراضات به کانادا و اروپا رسید
  • دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • عفو بین‌الملل: دانشگاه‌های آمریکا باید از سرکوب اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین دست بردارند
  • تظاهرات‌های دانشجویی ضداسرائیلی به دانشگاه‌های کانادا رسید
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه
  • ادامه تحصن‌ در ۴۰دانشگاه‌ آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه