Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو حزب اسلامی کار گفت: وضعیت اقتصادی و تورم افسارگسیخته، وضعیت اجتماعی و سیاسی پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید را فراموش نمی‌کنیم و امیدواریم نواقصی که وجود دارد با نقد منصفانه برطرف شود.

محسن سرخو در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با انتقادات اخیر به دولت تدبیر و امید، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید همواره تاکید داشته است که از نقد عملکرد دولت استقبال می‌کند و این نقد را از همه جریان‌های سیاسی اعم از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دولت همواره خاطرنشان کرده است که باید جلسات کارشناسی نقد منصفانه به دولت توسط احزاب و گروه‌ها برقرار شود.

وی ادامه داد: اما متاسفانه برخی از موضع نقد عبور می‌کنند و وارد فضاهای دیگری می‌شوند که فضای سیاسی را تند می‌کند. این دوستان به سابقه تاریخی مسائل توجه نمی‌کنند و یادشان نیست که پیش از این دولت شرایط کشور چگونه بود.

این عضو سابق شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: پیش از این دولت وضعیت نقدینگی، وضعیت تورم، شرایط سیاسی و اجتماعی کشور چگونه بود؟ با یک نگاه منصفانه چه اصلاح‌طلبان و چه اصولگرایان می‌توانند بگویند که طی این سال‌ها عملکرد دولت تدبیر و امید خوب و قابل قبول بوده است.

سرخو سپس گفت: پیش از این تورم مهار نشده‌ای داشتیم که با اقدامات این دولت کنترل شد. ریخت و پاش‌های مالی و حیاط خلوت‌های اقتصادی که وجود داشت برچیده شد و بسیاری از امور در دست اصلاح قرار گرفت. به طور کلی جهت‌گیری این دولت شفافیت در امور سیاسی و مالی و کاهش فساد است.

وی ادامه داد: امیدواریم دولت در راستای اهدافش موفق شود و همان‌طور که تاکنون عمل کرده نواقص را برطرف کند. مجلس محترم هم با نظارت و دقت می‌تواند کاستی‌ها و کمبودها را برطرف سازد.

این عضو حزب اسلامی کار با اشاره به اقدامات دولت در حوزه سیاست خارجی نیز گفت: آمریکا تمام تلاش خود را  انجام داد تا با خروج از برجام نظم بین‌المللی را بر هم بزند، اما اتحادیه اروپا کنار ایران ایستاد و می‌بینیم که ایران توانسته حرفش را پیش ببرد. ما از این موضوع به عنوان یک موفقیت بزرگ یاد می‌کنیم.

سرخو در همین راستا افزود: همسایه‌های شرقی و غربی ایران نیز روابط خوبی با ما برقرار کرده‌اند. ما با برخی از کشورهای عربی مشکلاتی داریم که شروع کننده‌اش دولت ما نبوده است، امیدواریم که از طریق دیپلماتیک این مشکلات هم برطرف شود.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۶۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟

آمریکا همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده تا بار دیگر آتش جنگ داخلی در این کشور را شعله‌ور نماید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با استمرار عملیات نیروهای یمنی در مقابله با کشتی های رژیم صهیونیستی در باب‌المندب برای حمایت از مردم غزه، آمریکا تحرکات سیاسی خود را با هدف تضعیف دولت صنعا آغاز کرده است. آمریکا به موازات عملیات موسوم به "نگهبان رفاه" که با همراهی انگلیس در غرب اقیانوس هند و دریای سرخ به اجرا درآورده، پروژه سیاسی را  با نقش آفرینی "استیون فاگین" به اجرا درآورده است.

براساس گزارش ها، استیون فاگین، سفیر آمریکا در یمن که سابقه سرکنسولی در اربیل و ریاست دفتر ایران در وزارت خارجه آمریکا را بر عهده داشته است، تلاش می کند تا گروه های مختلف در یمن را علیه دولت نجات ملی که در صنعا مستقر می باشد، متحد نماید. تلاش های فاگین طی دو ماه گذشته باعث شد تا از حجم حملات لفظی و رسانه ای میان اعضای شورای ریاستی (به ویژه بازمانده های دولت «منصور هادی»، رئیس جمهور مخلوع) کاسته شود و هم نشانه هایی از کاهش اختلاف میان این شورا با شورای انتقالی جنوب هم نمایان شد.

در این راستا، «رشاد العلیمی»، رئیس شورای ریاستی در همین بازه زمانی بارها از تلاش ها برای وحدت و همکاری برای مقابله با دولت صنعا سخن گفت و در مصاحبه ای در 18 آوریل با جمعی از خبرنگاران مصری اظهار داشت: اعضای شورای ریاستی شرایط استراتژیک کنونی را درک می کنند و دولت (در تبعید) بر ایجاد تحول استراتژیک که به سود منطقه باشد، تاکید دارند. سفیر آمریکا در یمن همزمان با تلاش برای یکصدا کردن شورای ریاستی تلاش برای کاستن از اختلافات موجود میان شورای ریاستی و شورای انتقالی جنوب را به طور ویژه در دستور کار خود قرار داده است. فاگین در همین راستا نشستی در 28-29 آوریل با حضور 24 حزب، گروه و مجموعه سیاسی یمنی مخالف دولت نجات ملی در عدن برگزار نمود.

این نشست که توسط آژانس توسعه بین المللی و مرکز دموکراسی وابسته به وزارت خارجه آمریکا برگزار گردید، به توافقی هفت بندی منجر شد که بر اصول صلح و همکاری میان بازیگران مخالف دولت صنعا تاکید داشت. در این توافق بر بندهایی همچون مبارزه با تروریسم، تشکیل دولت فراگیر و حل مشکل جنوب (بدون اشاره به استقلال) تاکید گردید و فاگین سفیر آمریکا در سخنانی بر تعهد کشورش بر اجرای این اصول تاکید نمود. با وجود تلاش های مذکور، شورای انتقالی جنوب پس از نشست تحت سرپرستی آمریکا با لحنی منفی به این نشست پرداخت و از گنجانده نشدن حق جدایی و استقلال جنوب انتقاد کرد تا نشان دهد رسیدن به توافق فراگیر در یمن تا چه حد دشوار است.

آمریکایی ها همزمان با این تلاش های سیاسی، در حوزه نظامی و امنیتی هم وارد عمل شده اند و سایت "الخلیج" در این زمینه خبر داد که آمریکا نیروهای مخالف حوثی ها در یمن از جمله شبه نظامیان وابسته به شورای ریاستی موسوم به نیروهای مقاومت ملی و عمالقه (مزدوران امارات) را به طور مستقیم و بی واسطه مسلح کرده است. همچنین نیروهای جدایی طلب جنوب هم توسط آمریکایی ها برای جنگ با دولت نجات ملی در صنعا تسلیح شده اند و سفرهای چندماه گذشته استیون فاگین به حضرموت در ارتباط با همین تلاش ها بوده است.

آمریکا درحالی همزمان با حملات هوایی به الحدیده، صعده و صنعا برای حمایت از رژیم صهیونیستی، پروژه ای سیاسی - امنیتی برای تضعیف دولت نجات ملی یمن را به اجرادرآورده که طی یکسال اخیر نه تنها درگیری میان عربستان با یمن متوقف شده بود، بلکه اوضاع جنگ داخلی در مناطقی همچون تعز و مارب هم تا حد زیادی آرام شده بود.  دور از انتظار نیست که با آغاز فاز عملیاتی پروژه آمریکا، تلاش ها برای صلح در جنوب شبه جزیره به کلی به شکست کشیده شود که این امر حتی به ضرر منافع متحدان عربی واشنگتن تمام خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • «همتی» برای چاپ پول نیست! | آمارهای واقعی از وضعیت پولی کشور
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • راه بیرون آمدن از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • عضو حماس: نتانیاهو به دنبال توافق نیست