Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر رشت گفت: وعده های تحقق نیافته ترافیکی در رشت مایه شرمساری است.

به گزارش ایلنا از رشت، سید امیر حسین علوی اظهار کرد: خدمات رانندگان زحمت‌کش خطوط تاکسی رانی ، اتوبوسرانی و مینی‌بوس درون و برون شهری رشت بسیار ارزنده و قابل احترام است و امیدوارم با تصمیمات مناسب و کارشناسانه در این حوزه شاهد رفع مشکلات این قشر زحمتکش باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات متعدد ترافیکی شهر رشت تصریح کرد: مشکلات و گره های ترافیکی رشت از جمله مباحثی است که همواره موجب دغدغه و نارضایتی شهروندان می باشد و متاسفانه تا کنون در رفع آن اقدام موثری انجام نشده است.

علوی بر لزوم اقدامات کارشناسی شده در بحث ترافیک تاکید و بیان کرد: پروژه (بی آر تی) رشت از جمله مباحثی است که به علت عدم دقت‌نظر به یک اشتباه و گلایه شهروندان تبدیل شد و هم اکنون در خطوط مربوط به آن شاهد تردد تاکسی و خودروهای شخصی هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بازبینی طرح (بی آر تی) را نیازمند تحمیل هزینه مجدد به بیت المال دانست و گفت: نتیجه بازبینی هر چیزی که باشد یقینا هزینه ای مجدد به شهرداری تحمیل خواهد کرد و در شرایط فعلی باید بگویم (بی آر تی) در رشت به درستی اجرا و تعریف نشده است.

وی به گره های ترافیکی شدید در برخی از خیابان های شهر همچون میدان صیقلان، تختی و... اشاره و تصریح کرد: بازگشایی معابر می تواند در برطرف کردن مشکلات ترافیکی رشت موثر باشد اما تا کنون در این زمینه اقدام مشخصی انجام نشده و روز به روز شاهد تشدید وضعیت نامناسب ترافیکی رشت هستیم.

علوی با اعلام اینکه وعده های تحقق نیافته ترافیکی در رشت مایه شرمساری است افزود: بازگشایی رینگهایی شهری و معابر در خیابان هایی که مشکلات ترافیکی بیشتری دارند امر مهمی است که تا کنون مغفول مانده است.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بیان کرد: در بودجه ۹۷ شهرداری رشت به منظور کاهش مشکلات ترافیکی باید نگاه ویژه ای به این مقوله صورت بگیرد.

وی کمبود اتوبوسهای عمومی در رشت را یکی دیگر از مشکلات فعلی در عرصه حمل و نقل و ترافیک دانست و گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ دستگاه اتوبوس در شهر رشت مشغول فعالیت هستند که با توجه به میزان جمعیت شهری با استانداردهای موجود فاصله بسیاری دارند.

علوی بر لزوم افزایش اتوبوس های شهر رشت تاکید و بیان کرد: وقتی از شهروندان انتظار داریم که با خودروهای تک سرنشین در سطح شهر حضور پیدا نکنند باید شرایط مناسب حمل و نقل عمومی را فراهم کنیم و در غیر این صورت انتظاراتی که از آنان داریم بیهوده و خودخواهانه است.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت در خاتمه با تبریک مجدد به فعالان بخش حمل و نقل گفت: امیدوارم با انجام اقدامات کارشناسی شده در کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای رشت تصمیماتی که رضایتمندی و رفاه شهروندان را به همراه دارد گرفته و اجرایی شود.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ

تین نیوز

در حالی که از دو دهه قبل در شهرهای توسعه یافته، تامین پارکینگ به عنوان یکی از عوامل اصلی تقاضای القایی ترافیک شناخته شده و سیاست محدود کردن فضاهای توقف خودرو در مراکز پرترافیک در دستور کار قرار گرفته است، شهرداری تهران مشغول اجرای طرحی با عنوان «نهضت پارکینگ سازی» است. 

به گزارش تین نیوز، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت، مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶، ساخت پارکینگ های محلی، منطقه ای و حاشیه ای همچون زیرسطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ خودرو در ۲ طبقه و پارکینگ بعثت با ظرفیت ۵۸۲ جای پارک در ۶ طبقه از برنامه ها و اولویت های شهری این منطقه است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهرداری تهران  با همراهی جمعی از مدیران شهری منطقه ۱۶ از آخرین وضعیت اجرایی پروژه های حمل و نقل ترافیکی این منطقه بازدید و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه بحث و تبادل نظر کردند.

شهریار افندی زاده در حاشیه بازدید از مسیرهای بزرگراهی با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجانی، شهید تندگویان و بعثت در این منطقه، افزود: با وجود مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقای ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه ها است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران اظهار کرد: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه های BRT، ساخت پارکینگ های طبقاتی و اورهال پارکینگ های روتاری از دیگر اقدام های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران هستند.

افندی زاده ادامه داد: پروژه پارک حاشیه ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • فیلم/ تحقق وعده یک میلیون اشتغال در دولت سیزدهم
  • اعلام محدودیت ترافیکی تعطیلات پیش رو در جاده‌ها
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران