Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بهزیستی شهرستان گنبدکاووس گفت: در ۲ هفته اخیر بهزیستی و مراکز غیردولتی شهرستان گنبدکاووس بیش از ۵۳۰ میلیون ریال برای مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, محمدرضا فشایی, عصر امروز در جلسه جذب مشارکت های مردمی اظهار داشت: پس از واقعه زلزله, در 2 هفته, توسط مراکز غیردولتی و همکاران و کارکنان بهزیستی شهرستان گنبدکاووس, 53 میلیون و 500 هزار تومان به صورت نقدی و غیر نقدی کمک کردند که لوازم ضروری و کانکس از جمله موارد غیر نقدی بود و مبلغی هم به حساب مشارکت‌های مردمی بهزیستی کرمانشاه واریز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال 95, جذب مشارکت‌های مردمی توسط خیران, مردم و سازمان‌های مردم نهاد, 70 درصد بوده و با توجه به مشارکت خوب مردم گنبدکاووس, پیش‌بینی می‌شود, جذب مشارکت‌ها در سال جاری به صددرصد برسد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: با کمک خیران 20 عدد بخاری برای مددجویان خریداری و بین آنها توزیع شده و در قالب درمان و سبد غذایی نیز, مشارکت‌های خوبی توسط مردم و خیران انجام شده است.

فشایی تصریح کرد: 14 مرکز غیر دولتی به صورت روزانه و شبانه‌روزی در گنبدکاووس خدمات ارائه می‌دهند که 4 مرکز به صورت شبانه روزی می باشند و در این مراکز, با توجه به اینکه خانواده‌ها نمی‌توانند سهم خود را پرداخت کنند, نیاز به مشارکت‌های مردمی هستند.

رئیس بهزیستی شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: در این شورای, یک دستگاه وسیله نقلیه  از طریق جذب مشارکت‌های مردمی, جهت ارائه خدمات برای اورژانس اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی خریداری شد.

فشایی یادآور شد: با توجه به اینکه بیشتر مددجویان بهزیستی, به علت معلولیت از بدو تولد تا زمان مرگ, نیاز به پوشش و حمایت دارند, بنابراین نیاز مشارکت‌های مردمی در سازمان بیشتر احساس می‌شود.

رئیس بهزیستی شهرستان گنبدکاووس گفت: هزینه غربالگری شنوایی و بینایی در مراکز خصوصی بین 60 تا 120 هزار تومان است, اما بهزیستی این غربالگری را با 5 تا 15 هزار تومان انجام می‌دهد و بقیه هزینه‌های آن توسط مشارکت‌های مردمی تامین می‌شود.

نقش مردم در مشارکت‌های مردمی ارتقاء یابد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: باید حضور مردم در فعالیت‌های اجتماعی و مشارکت آنها برای کمک به چنین حوزه‌هایی, تقویت و ارتقاء یابد.

عبدالقدیر کریمی افزود: بدون حضور و مشارکت مردم در حوزه‌هایی مانند کمیته امداد و بهزیستی نمی‌توان کار و فعالیت چندانی انجام داد.

وی تصریح کرد: توجیهی ندارد که درآمد حاصل از مشارکت‌های مردم شهرستان خارج از شهرستان هزینه شود و باید برای نیازهای شهرستان گنبدکاووس صرف شود.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۷۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم