Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@05:29:44 GMT

ساماندهی وضعیت پردیس‌های خودگردان داروسازی

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۷۷۲۲۷

ساماندهی وضعیت پردیس‌های خودگردان داروسازی

​دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت‌های این دبیرخانه از برگزاری نشست‌های مشترک با برخی دانشگاه‌های مجری رشته داروسازی برای ارتقای این رشته در کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمد شریف‌زاده با بیان اینکه اصلاح آزمون‌ها از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند تاثیر بسزایی در ارتقای کیفیت آموزش داشته باشد گفت: در نشستی با معاونان آموزشی دانشکده‌های داروسازی مناطق آمایشی برگزار کننده آزمــون ورودی رشته‌های تخصصی و PhD داروسازی، با بررسی فرآیندهای اجرایی آزمون و تجربیات واحدها برنامه‌ریزی برای برای اصلاح شیوه‌نامه اجرایی آزمون و رفع برخی چالش‌های اجرایی آزمون‌ها صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریف‌زاده ساماندهی وضعیت پردیس‌های خودگردانی که دانشجوی داروسازی پذیرش می‌کنند را از دیگر برنامه‌های این دبیرخانه ذکر کرد و گفت: نشست مشترکی با مسئولان دانشگاه مازندران و پردیس خودگردان آن دانشگاه برگزار شد و طبق توافق صورت گرفته مقرر شـــد برنامه‌ریزی‌های آموزشی با هدف ارتقای آموزش دانشجویان پردیس خودگردان دانشگاه مازندران، مورد بازنگری قرار گیرد.

وی افزود: در این جلسه الگوی مناسب جهت ارتقای سطح همکاری و رفع اشکالات اجرایی بین دانشگاه مازندران و پردیس خودگردان نیز مورد بحث قرار گرفت تا براین اساس مسیر پیشرفت دانشکده مذکور بیش از پیش فراهم شود.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی با اشاره به بازدید از دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی دامغان گفت: در این بازدید وضعیت آموزشی دانشکده مورد ارزیابی قرار گرفت و طبق مباحث مطرح شده با مسئولین دانشکده برنامه‌ریزی برای ارتقای کیفی آموزش داروسازی در این دانشگاه نیز صورت گرفت.

شریف‌زاده از جلسه با مسئولین آموزش داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی البرز سخن گفت و عنوان کرد: دانشکده داروسازی البرز از سال 1394 پذیرش دانشجو داشته و در حال حاضر 103 دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل می‌باشند. زیرساخت‌های خوبی در این دانشگاه فراهم شده و در نشست با مسئولین این دانشگاه مواردی که نیاز به برنامه‌ریزی برای ارتقا دارد مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۷۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مقومی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی، گفت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) در ایران، در سال‌های اخیر با گسترش فعالیت‌های خود در بخش‌های آموزش، محافل، تفسیر، هنر و ارتقای مبلغین قرآنی، گام‌های بلندی در مسیر تعالی و نشر فرهنگ قرآنی برداشته است.

وی ضمن تشریح فعالیت‌های این مجموعه، اظهار داشت: دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی با سابقه‌ای دیرینه در زمینه ترویج قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) فعالیت می‌کند و در سال اخیر با مصوبه آستان قدس رضوی، به عنوان اداره دارالقرآن کریم شناخته می‌شود.

سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی بیان داشت: بخش آموزش دارالقرآن الکریم با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های متنوع در سطوح مختلف، به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی آموزش‌های قرآنی ارائه می‌دهد. از جمله این دوره‌ها می‌توان به آموزش قرائت نماز، تصحیح تلاوت، روخوانی، روانخوانی، تجوید، ترتیل، صوت و لحن و حفظ اشاره کرد.
محافل انس با قرآن

وی یادآور شد: ترتیل‌خوانی قرآن کریم در طول روز، هفته و سال در حرم مطهر رضوی از جمله برنامه‌های ثابت دارالقرآن است. محافل انس با قرآن نیز با عنوان کرسی تلاوت رضوی هر روز برای خانم‌ها و آقایان در رواق امام و رواق حضرت زهرا برگزار می‌شود.

مقومی گفت: بخش تفسیر و حدیث دارالقرآن الکریم با بهره‌مندی از اساتید برجسته، برنامه‌های متنوعی از جمله برنامه‌ریزی و اجرای بیان معارف اذان‌گاهی، برگزاری نشست‌های تفسیری و کلاس‌های تفسیر، محفل انس با نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و نهج الفصاحه را در دستور کار دارد.

هنرهای قرآنی

وی افزود: علاوه بر آموزش و تلاوت، دارالقرآن الکریم در زمینه هنرهای قرآنی نیز فعال است. در این بخش، شاهد خلق آثار هنری فاخر توسط هنرجویان و اساتید در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، تذهیب و سایر رشته‌های هنری هستیم.

ارتقای مبلغین قرآنی

مقومی خاطرنشان کرد: دارالقرآن الکریم با برگزاری جلسات ارتقای مبلغین قرآنی با حضور استاد قرائتی در ماه مبارک رمضان و تداوم این جلسات به صورت هفتگی پس از ماه رمضان، گامی مهم در جهت ارتقای سطح دانش و مهارت مبلغان قرآنی برداشته است.

سرپرست اداره دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی در پایان، ضمن دعوت از زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برای شرکت در برنامه‌های متنوع این مجموعه، ابراز امیدواری کرد که دارالقرآن الکریم در مسیر ترویج و انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) و ارتقای سطح دانش و معرفت زائران و مجاوران این بارگاه ملکوتی، بیش از پیش موفق باشد.

کد خبر 6095686 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم