Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@07:58:55 GMT

بستان آباد قطب حمل و نقل در آذربایجان شرقی است

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۲۲۴۵۳

بستان آباد قطب حمل و نقل در آذربایجان شرقی است

بستان آباد در موقعیت ترانزیتی و جغرافیایی مناسب قرار گفته است و پایانه مسافر بری یکی از نیاز های اساسی آن می باشد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رئیس اداره راهداری و  حمل و نقل جاده ای بستان آباد در گفت وگوی اختصاصی با دیار شهریار گفت : اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای بستان آباد در سال95  تشکیل شده که مسئولیت های آن جدا از اداره راه و شهرسازی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونسی گفت :جاده ها سرمایه های کشور هستند که در اقتصاد نقش مهمی را ایفا می کنند.


وی افزود : بستان آباد یکی از قطب های حمل ونقل و اولین شهرستان در ارائه خدمات کارت هوشمند و رسیدگی به پرونده های تن آژ غیر مجاز است  .


مونسی درادامه به موقعیت ترانزیتی بستان آباد اشاره کرد و گفت : یکی از عمده ترین نیاز های بستان آباد وجود پایانه مسافر بری است که متاسفانه در شهرستان وجود ندارد و در تلاش هستیم تا این پایانه را راه اندازی کنیم .


وی با اشاره به فرسوده بودن بیشتر خودروهای مسافربری و حمل و نقل در شهرستان گفت : آماده همکاری با همشهریان عزیز هستیم تا با ارائه خدمات و اعطاء وام ، بتوانند ناوگان خودرا نودسازی کنند .


رئیس اداره راهداری بستان آباد افزود : جاده روستای چرزه خون به عنوان نقطه پرحادثه به ثبت رسیده است و امسال قسمتی از آن را اصلاح شده و بعد از عید آن را تکمیل می کنیم.


وی ادامه داد : به علت نبود آمار تصادف از سوی اداره راهنمایی رانندگی یا ارگان های مربوطه نمی توانیم نقاط پرحادثه دیگر مانند جاده روستای شیروانه ده و جاده بستان آباد تبریز را در سامانه ثبت کنیم . درصورت به ثبت رسیدن و شناخت آن محل به عنوان نقطه پرحادثه می توانیم با دریافت بودجه جهت رفع و اصلاح آن اقدام کنیم .


مونسی به قدمت بالا و فرسودگی ماشین آلات اداره راهداری اشاره نمود و گفت :  برای ارایه خدمات مطلوب به مردم ماشین آلات نیاز به نوسازی دارند.


وی با اشاره به رسیدن فصل زمستان گفت : تهیه و حمل نمک و ماسه و آماده سازی ماشین ها انجام شده است .و همچنین اکیپ های راهداری در طول زمستان در کلیه محورها اعم از آزادراه ، جاده های اصلی و فرعی و روستایی  با آمادگی کامل در راهدارخانه های مرکزی ، شیبلی ، قره چمن ، اکین آباد و آزاد راه پیامبر اعظم انجام وظیفه خواهند.


رئیس اداره راه داری خاطر نشان کرد : با رسیدن فصل برف و کولاک  لیست بیماران اوژانسی و مادران باردار از شبکه بهداشت و درمان دریافت شده است که در صورت بارش های شدید در اولین فرصت بیمار را جهت بستری باهماهنگی های لازم به شهرستان انتقال دهیم .


وی از همشهریان عزیز خواست در روزهای بارش و کولاک از سفرهای غیر ضروری اجتناب کرده و درصورت سفرهای ضروری مواد غذایی، زنجیر چرخ ، لباس گرم و آب به همراه داشته و همچنین عزیزان می توانند با شماره گیری تلفن 141 از وضعیت راهها آگاه شوند.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۲۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:سرعت متوسط ناوگان خودرویی سالانه در حال افزایش است و این زنگ خطری برای بالارفتن آمار تصادفات محسوب می شود که باید برای کاهش آن برنامه داشت و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، معید ذهبیون امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل، اظهار کرد: اولین عامل به عنوان شاخصه تصادفات به دلیل عامل انسانی، موضوع سرعت است.

وی افزود: سرعت متوسط وسائل نقلیه سالانه در حال افزایش است، به طوری‌که حدود پنج کیلومتر بر ساعت، نسبت به سال گذشته در استان اصفهان افزایش نشان می‌دهد و حتی این عدد در ایام نوروز امسال ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: همین عامل باعث تصادفات بیشتری شده که ضروری است با اتخاذ تدابیر و برنامه‌هایی از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کرد.

وی تاکید کرد: اگر این روند میانگین رشد سرعت ادامه‌دار باشد سال آینده باز هم شاهد افزایش تعداد تصادف‌های جاده ای خواهیم بود اما اگر این سرعت کمتر شود، به همین نسبت شمار تصادفات هم کاهش خواهد یافت.

ذهبیون با اشاره به اینکه در موضوع عامل انسانی و ارتباط آن با تصادف شاخص‌های متعددی نقش دارند، اطهار کرد: سن و سال راننده، نوع وسیله نقلیه، نوع کار و حتی نشستن سرنشین جلو در کنار راننده را باید در این رابطه در نظر گرفت و در امتداد همین عوامل، انتخاب مسیر و سرعت خودرو را هم لحاظ کرد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، اظهار کرد: نزدیک به یک‌صد نفر از راکبان موتور سیکلت هر ساله در تصادفات جاده های برون شهری فوت می‌کنند و حدود یک‌هزار نفر نیز مجروح می‌شوند.

به گفته وی، به منظور کاهش آمار تلفات راکبان موتورسیکلت اداره کل راهداری اقدام به اجرای طرح چهره به چهره و شناسایی محل‌های حادثه خیز در معابر مختلف کرده است.

ذهبیون گفت: محورهای شرق اصفهان و کوهپایه، فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر چهار منطقه‌ای هستند که حدود ۸۰ درصد تصادفات موتوری استان در آن‌ها رخ می‌دهد که در شماری از آن‌ها راکبان موتور جانشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به تعمیر رایگان سیستم روشنایی موتورسیکلت بیش از دوهزار موتورسیکلت در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در مجموع حدود پنج هزار موتور سیکلت در چند سال گذشته با کمک اداره کل راهداری تعمیر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد جان باختگان خودرویی کمربند ایمنی نبسته‌اند، ادامه داد: ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند.

آموزش ایمنی و ترافیک به دانش‌آموزان

محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه، اظهار کرد: ۲۵ هزار دانش‌آموز در سال گذشته آموزش‌های ویژه در موضوع ایمنی و ترافیک را سپری کردند و علاوه بر این پنج هزار راننده روستایی نیز آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند، اظهار کرد: رسانه‌ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می‌توانند در کاهش تلفات جاده‌ای، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی موثر باشند.

اهمیت مقوله خواب و تغذیه در رانندگی

حسین حسین‌زاده، مدیر جدید جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها نیز در ادامه گفت: «خواب‌آلودگی» راننده عامل ۷۷ درصد از تصادفات جاده ای است که همین عامل نشان از اهمین موضوع خواب و شناخت ابعاد و زوایای مختلف این عنصر حیاتی در رانندگی دارد.

به گفته وی، تغذیه نیز عامل دیگری است که با توجه به تغییر سبک زندگی و الگوهای غذایی در رانندگی نقش مهمی دارد، اما کمتر به آن پرداخته شده است.

مدیر جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها افزود: کشورهای توسعه‌یافته روی مسئله آموزش شهروندان به طور خاص کار می کنند، اما سمت و سوی رسانه‌های ما بیشتر در مسیر اطلاع‌رسانی است.

حسین‌زاده تاکید کرد: رسانه‌ای موفق و تاثیرگذار است که آموزش را به صورت جدی مدنظر قرار دهد و در کنار کار اطلاع‌رسانی دنبال کند.

کد خبر 749132

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • انفجار گاز در بستان‌آباد ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی بارش رگبار پراکنده باران در آذربایجان‌ شرقی
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی