Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@03:06:47 GMT

ارزانی با آزادسازی خودروهای خارجی؟

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۵۲۰۸۲


رئیس انجمن واردات کنندگان خودرو گفت : براساس دستور العمل جدید، تعرفه واردات خودرو با حجم موتور ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ سی‌سی از ۴۰ درصد به ۵۵ درصد، تعرفه واردات خودروهای با حجم موتور ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ سی‌سی از ۵۵ درصد به ۷۵ درصد و تعرفه واردات خودروهای با حجم موتور ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سی‌سی نیز از ۵۵ درصد به ۹۵ درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



میثم رضایی با بیان اینکه براساس ابلاغیه جدید واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی همچنان ممنوع است گفت : در بخشنامه جدید ، علاوه بر خودروهای لوکس بالای ۲۵۰۰ سی سی خودروهایی که ارزش گمرکی آنها بیش از ۴۰ هزار دلار باشد نیز ممنوع اعلام شده است.

وی علت این تصمیم دولت را جلوگیری ازواردات خودروهای لوکس با هدف مقابله با تجمل گرایی و اشرافی گری عنوان کرد وافزود: پیش از این نیز به دولت منتقل کرده بودیم که حجم موتور ملاک خوبی برای تعیین لوکس بودن خودرو نیست و باید ملاک دیگری در این باره لحاظ شود که به نظرمی رسد این هدف با ممنوع کردن خودروهایی که ارزش گمرکی آنها بیش از ۴۰ هزار دلار است، محقق شود.

رئیس انجمن واردکنندگان خودرو درباره آینده بازار خودروهای وارداتی و حباب قیمتی ناشی از بسته بودن سامانه ثبت سفارش هم گفت : درمدتی که سامانه ثبت سفارش بسته بود ، تعادل بین عرضه و تقاضا دربازار خودورهای وارداتی از بین رفت و این مسئله موجب ایجاد قیمت های حبابی در بازار خودرو شد. اما امیدواریم با بازشدن سامانه ثبت سفارش و ازسرگیری دوباره واردات خودرو، بزودی تعادل به بازار بازگردد و شاهد کاهش قیمت خودرو باشیم.

رضایی با بیان اینکه پس از ابلاغ دستورالعمل جدید ، کار ثبت سفارش خودرو از روزهای آینده آغاز خواهد شد و خودروهای جدید ۲۰ تا یک ماه دیگر وارد بازارخواهد شد، گفت : ورود خودروهای جدید به بازار بار دیگر عرضه را افزایش خواهد داد و این مسئله ضمن تخلیه شدن حباب موجود درقیمت ها ، ثبات را به بازار باز می گرداند.

وی البته تاکید کرد: انتظار بازگشت قیمت ها به کانال قیمتی قبل ازبسته شدن سامانه ثبت سفارش انتظار بیهوده ای است زیرا که در ابلاغیه جدید تعرفه واردات افزایش یافته ، اما بی شک قیمت های حبابی موجود هم ماندگارنخواهد بود.

رضایی در تشریح بیشتر این موضوع گفت: به عنوان مثال خودروریی که قبل از بسته شدن سامانه ثبت سفارش حدود ۲۳۰ میلیون تومان قیمت داشته و درحال حاضر حدود ۳۰۰ میلیون در بازارعرضه می شود با ورود خودروهای جدید به بازار و افزایش عرضه با افت حدود ده درصد قیمت مواجه خواهد شد و انتظارما این است که این خودرو در بازه قیمتی ۲۷۰ تا ۲۸۰ میلیون تومان در بازار عرضه شود.

رضایی ضمن قدردانی از اقدام دولت در ابلاغ دستورالعمل جدید واردات خودرو گفت: امیداوریم این اقدام دولت هرچه سریعتر ثبات را به بازارخودروهای وارداتی بازگرداند و واردکنندگان و خریداران با آرامش وآسودگی خیال بیشتری در این بازار نسبت به خرید وفروش خودرو اقدام کنند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت

بر اساس اطلاعیه سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی، آن دسته از متقاضیانی که در اسفند 1401 ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند از روز یکشنبه 16 اردیبهشت تا ساعت 23:59 روز سه شنبه 18 همان ماه نسبت به انتخاب خودرو هونگچی E-QM5 خود اقدام کنند.   به گزارش عصر ایران خودروی برقی هونگچی E-QM5 با توان پیمایش 431 کیلومتر بیشترین بازدهی را در میان رقبای خود دارد. فضای مسافر و راننده و سرنشینان این خودرو خوب بوده و بر اساس اطلاعات موجود، هونگچی E-QM5 پرفروش‌ترین خودرو برقی در میان محصولات وارداتی به ایران در کشور سازنده خود بوده است.   در این نوبت هونگچی E-QM5 با قیمت یک میلیارد و 805 میلیون و 460 هزار تومان به فروش می‌رسد؛ البته بر اساس تبصره این طرح فروش « این قیمت، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌شود که واردکنندگان با رعایت آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام کنند.» کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت