Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@21:12:20 GMT

تشریح عملکرد بانک صادرات

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۸۵۹۴۸

تشریح عملکرد بانک صادرات

پول‌نیوز - اهم تسهیلات اعطایی بانک صادرات ایران در بخش های مختلف اقتصادی کشور از ابتدا تا پایان آذر ماه سال جاری از ٣٩ هزار و٥٣٦ میلیارد ریال فراتر رفت که حمایت از تولید داخلی، تسهیلات مسکن اقشار ویژه، پشتیبانی از بنگاه های کوچک و متوسط، صادرات و بهسازی و نوسازی مسکن روستایی به ترتیب بیشترین سهم از این تسهیلات را به خود اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، نقش این بانک طی سال های اخیر به عنوان بازوی قدرتمند دولت در اجرایی کردن برنامه های اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخلی و زدودن چهره فقر از بخش های کمتر توسعه یافته کشور با حمایت از مشاغل خانگی و یاری رساندن به آسیب دیدگان از حوادث قهری و غیر مترقبه درکشور و عمل به مسئولیت های اجتماعی، نقش بی بدیلی بوده به نحوی که در تداوم همراستایی بانک با اهداف و اقدامات دولت طی ٩ ماه ابتدای سال ٩٦، حجم تسهیلات پرداخت شده به بخش های مورد اشاره از ٣٩ هزار و٥٣٦ میلیارد ریال فراتر رفته و روند افزایشی آن تا پایان سال جاری همچنان ادامه خواهد یافت.

 بنا براین گزارش، بانک صادرات ایران طی مدت مورد اشاره با پرداخت بیش از٢٠ هزار و ٤٤٤ میلیارد ریال برای خرید کالاهای بادوام تولید داخل تسهیلات پرداخت کرده که اهمیت حمایت این بانک از صنعت داخلی را نمایان می سازد.

در این مدت قریب به ٨ هزار میلیارد ریال برای ساخت یا خرید مسکن اقشار ویژه توسط بانک صادرات ایران در اختیار خانواده های محترم شهدا، جانبازان وایثارگران قرار گرفته است. بنگاه های کوچک و متوسط متوقف و یا در حال فعالیت با ظرفیتی کمتر از ظرفیت اسمی نیز ، با تسهیلاتی بالغ بر ٥٥٠٠ میلیارد ریال از سوی بانک صادرات ایران مورد حمایت قرار گرفته اند.

طی این زمان، بیش از  ٣٢٠٠ میلیارد ریال برای رونق بخشی به بخش صادرات کشور توسط این بانک پرداخت شده که در بهبود صادرات غیر نفتی کشور نقش مثبتی ایفا کرده است. نوسازی و بهسازی مسکن روستایی نیز با تخصیص بالغ بر ١٤٨٦ میلیارد ریال مورد توجه مدیران بانک صادرات ایران بوده است.

همچنین طی ٩ ماه مورد اشاره، اهتمام بانک صادرات ایران به ایجاد مشاغل خانگی، احیای بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری، تسهیلات ارزان قیمت به آسیب دیدگان حوادث غیر مترقبه و کمک به زندانیان معسر و و محکومان نیازمند منجر به پرداخت بیش از ٩٣٠ میلیارد ریال وام قرض الحسنه شده است.

علاوه براین، طی مدت مورد اشاره این بانک قریب به ٢٠ هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه در بخش های مختلف حمایتی کشور پرداخت کرده که تاثیر مهمی درحمایت از اقشارکم درآمد جامعه ایفا نموده است.

گفتنی است، حضور بانک صادرات ایران طی دهه های گذشته در تامین مالی زیر ساخت های بزرگ صنعتی، اقتصادی، رفاهی و درمانی، عامل توسعه و رونق بخشی به زندگی عامه مردم کشور بوده است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید روح اله لطیفی سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران ، همزمان با دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا اظهار داشت : قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور ، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است و ایران می تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی ، تکنولوژی و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی ، سرمایه گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن ، سد ، راه سازی و پروژه های عمرانی ، اورهال کردن پالایشگاه ها ، استخراج گاز ، بازار مصرف مناسب مواد غذایی ، و محصولات صنعتی ، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصت ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توامان کشورمان و کشورهای آفریقایی حضور پیدا کند .
وی افزود در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق ، غرب ، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره ، مقصد صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم  بودند .
وی افزود:  با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال های گذشته ، شاهد افزایش صادرات به کشورهای الجزایر ، مصر ، لیبی، تونس، جیبوتی  و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم .

لطیفی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا گفت: در سال ۱۴۰۲ ، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار ، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار ، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار ، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند .
وی افزود : ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی ،  شامل کود اوره ، قیر ، گاز مایع و انواع روغن های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را  محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است ، مواد غذایی ، مصالح ساختمانی ، انواع فرش و کف پوش ، شوینده ها و لوازم بهداشتی ، لوازم خانگی ، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی ، قطعات خودرو ، لاستیک ، مواد معدنی ، لوازم الکتریکی، لوستر ، مبلمان  و اسباب بازی از دیگر کالاهای صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند‌.


سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص واردات از قاره سیاه گفت: ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران در سال ۱۴۰۲ بودند که  آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار ، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار ، غنا ۱۲ میلیون دلار ، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار ، کنیا ۹.۵ میلیون دلار ، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار ، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشورهای قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.
وی افزود : ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی  مانند چای، ذرت، قهوه، توتون ، حبوبات ، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز ، سنگ و خاک روی ، کنسانتره گروم ، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتا روغن صنعتی و گریس ، انواع تسمه ، ماشین آلات ، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند .
لطیفی در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا گفت: عدم شناخت ظرفیت ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی ، نبود یا کمبود  حمل نقل ارزان ، مستمر و فراگیر و موانع جابجایی مستقیم ارز و پول ، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

دیگر خبرها

  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی