Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شهر قزوین درست در قسمت غربی رودخانه ی دیزج عمارتی ارزشمند معروف به حسینیه امینی های قزوین ایجاد شده است. که در سال های 1275 توسط تاجری بزرگ به نام حاج محمدرضا قزوینی وقف عزاداران حسینی شد، این حسینیه که به حسینیه امینی ها معروف است سالیانی است که توانسته مکانی جذاب و زیبا برای گردشگران داخلی و خارجی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعدها ابتدای رودخانه دیزج را پر و صاف کردند که در انجا خیابان مولوی را احداث کردند. به صورت دقیق تر این مکان در سال1303 توسط حاج رضا امینی برای عزاداری و روضه خوانی وقف شد. پس با ما در مجله همگردی همراه باشید برای سفر به حسینیه امینی ها در قزوین...

ویژگی های معماری این مکان 

ازویژگی های معماری این بنا در قزوین می توانیم به وجود سه تالار در این حسینیه اشاره کرد که این تالار ها از شرق به غرب راه دارد و بین دو حیاط شمالی و جنوبی قرار دارد این تالارهای زیبا و دیدنی دارای ارسی های خاص و زیبایی است که در مراسم روضه خوانی با بلند کردن آنها تالارها یکی می شوند و فضایی با دید وسیع حاصل می شود. این فضای سر پوشیده که در حد خود تزئینات زیبایی توانسته با آینه کاری های زیبا نظر هر بیننده ای را جلب می کند. در انتهای تالار اول و تالار سومی دو اتاق قرار دارد، از ویژگی های تالار وسطی می توانیم به رف های کاسه ای، طاقچه ها، آینه کاری ها که با دو پنج دری به دو تالار جنوبی و شمالی که 6 در دارد به اتاق های اطراف متصل می شود.

تزئینات حسینیه تاریخی امینی ها

بالای پنج دری که به ایوان شمالی راه دارد، به سه بخش که شامل تزئیناتی با گچ بری با آینه کاری و با تزئینات چوبی است تقسیم می شود، اگر به سراغ تالار جنوبی برویم نه دهنه ارسی میبینیم که مدل آنها کشویی است که به شیشه های رنگی مزیین شده است، اگر به تالار بزرگ برویم ناخواسته چلچراغی را میبینیم که همه ی توجه ها رو به خود جلب می کند. جالب است که بدانید زیر این تالار ها خالی است و در انجا سردابه و زیرزمین، شربت خانه و انباری وجود دارد. اگر بتوانیم چشم از آینه کاری ها برداریم و نگاهی به زمین بیندازیم می توانیم فرش های زیبا عتیقه و یه تخته را در کف تالار ها ببینیم. پس این پیشنهاد را از همگردی بپذیرید و به قزوین سفر کنید و از دیدن حسینیه امینی های قزوین لذت ببرید.

منبع: مجله همگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۹۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کاظمی در اولین جلسه ستاد مرکزی اربعین استان قزوین در سال جاری با بیان اینکه گره خوردن خدمت به نام اربعین و سیدالشهدا توفیقی است که باید قدر آن را بدانیم، تصریح‌کرد: بیش از یک دهه است که شاهد انسجام مدیریتی و ظرفیت‌های مردمی در حوزه اربعین هستیم، این انسجام سال به سال در حال افزایش است؛ در این سال‌ها با ورود قاعده‌مند دولت، مجموعه خدمات ارائه شده در ایام اربعین به طور قابل توجهی رشد و ارتقا پیدا کرده است، ما نیز در استان با تکیه بر همین تجربه این مسیر را با قدرت بیشتری دنبال می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در استان قزوین اقدامات خوبی در حوزه خدمات رسانی در ایام اربعین شکل گرفته است که می‌توان به ارائه خدمات حمل و نقل، توزیع یک میلیون بطری آب معدنی، تأمین کولرهای مورد نیاز مواکب اشاره کرد؛ در سال جاری نیز باید نیازهای حوزه‌ی آموزش، امنیت و فرهنگی احصا شود و مطالعه صورت بگیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بیان کرد: کارهای گذشته را باید استمرار و در عین حال خدمات را گسترش دهیم، با مرور تجربه‌های گذشته می‌توان اقدامات بهتری ارائه داد؛ چندین گلوگاه در حوزه اربعین وجود دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد که مهمترین آن مسئله گذرنامه است، البته سال گذشته با برنامه ریزی درست فراجا با کمترین اعتراض در حوزه گذرنامه در سطح کشور مواجه بودیم و در استان عملکرد خوبی داشتیم، امسال نیز باید تلاش کنیم که این هماهنگی و برنامه ریزی صورت بگیرد و اعتراض‌ها نیز به حداقل ممکن برسد.

وی افزود: گلوگاه بعدی حمل و نقل است که باید بر حمل و نقل داخل کشور تا مرز تمرکز کنیم، در این حوزه می‌توان از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد تا خدمات کامل‌تری ارائه دهیم و فشار کمتری به ناوگان حمل و نقل جاده‌ای وارد شود.

کاظمی یادآور شد: در این مدت باقی مانده باید کمیته‌های ستاد اربعین به سرعت تشکیل و احکام اعضای آن صادر شود تا به نحو احسن اقدامات مورد نیاز پیگیری شود.

کد خبر 6094744

دیگر خبرها

  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • وضعیت ورزشگاه یادگار امام یک ساعت مانده به بازی تراکتور-استقلال
  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • قیمت سکه ۱۱ اردیبهشت چقدر گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ سکه ۸۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت سکه و طلا افزایشی شد
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • انجام ۶ هزار و ۹۵۰ متر شبکه‌گذاری در بوئین زهرا
  • ۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد