Web Analytics Made Easy - Statcounter

  رحیم قربانی دبیر کمیته قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به تشریح دستاورده‌های پنجمین همایش ملی قرآن و سلامت که اخیرا در کاشان برگزار شد، پرداخت. وی تصریح کرد: ما پیش از برگزاری این همایش یک محور اصلی با عنوان راهکار‌های ترویج فرهنگ قرآن و عترت در بین جامعه پزشکی برای آن در نظر گرفتیم به همین منظور نشست‌های تخصصی و سخنرانی‌ها را حول این محور قرار دادیم در همین راستا از هر دانشگاه علوم پزشکی سه نخبه قرآنی در این نشست‌ها شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سخنرانان و نخبگان قرآنی در رابطه با نحوه نشر فرهنگی قرآن و عترت در میان جامعه پزشکی و تأثیر گذاری سازمان‌ها و نهاد‌های نظام سلامت و نقش مدیران نظام سلامت در ترویج فعالیت‌های قرآنی در میان جامعه پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی به تبادل نظر و ارائه راهکار پرداختند.
قربانی ادامه داد: وضعیت فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، نقاط قوت و ضعف پژوهش‌های قرآن پژوهی و طب، ارائه راهکار‌ها برای توسعه علمی و کمی این پژوهش‌ها، چشم انداز فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و نقش سازمان‌های نظام سلامت و نوع فرهنگ قرآنی که باید در جامعه پزشکی ساری و جاری شود در این همایش دو روزه بررسی شد.
دبیر اجرایی پنجمین همایش ملی قرآن و سلامت یادآور شد: قرار است به زودی نتایج این همایش استخراج و مدون شده همچنین نقاط قوت و ضعف آن بررسی و به صورت راهکاری برای نشر فرهنگ قرآنی در جامعه پزشکی در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های نظام سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گیرد.
وی با مقایسه دوره‌های پیشین این همایش با دوره پنجم آن عنوان کرد: ما در دوره‌های پیشین، هیچ جایگاهی برای ورود یک دست نخبگان قرآنی جامعه پزشکی نداشتیم، ضمن اینکه در دوره‌های پیشین مباحث و موضوعات پراکنده‌ای بررسی و ارائه می‌شد، اما خوشبختانه برای نخستین بار در این دوره سازمان‌های نظام سلامت تصمیم گرفتند یک اتحاد و همدلی جهت پیگیری فعالیت‌های قرآنی در جامعه پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی داشته باشند.
این فعال قرآنی جامعه پزشکی یادآور شد: این اتحاد و همدلی موجب شد تا یک اتاق اندیشه ورزی برای ارائه نظرات کارشناسی و مشورتی در بین جامعه پزشکی و دانشگاه‌ها ایجاد شود، این امر می‌تواند به ارائه یک راهکار واحد برای ترویج فرهنگ قرآن و عترت در بین جامعه پزشکی کمک کند ضمن اینکه نقشه‌راهی برای همه سازمان‌های نظام سلامت و نخبگان جامعه پزشکی برای برگزاری برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی پزشکی باشد.
وی افزود: یک دیگر از دست‌آورد‌های این نشست حضور رئیس ستاد اقامه نماز حاج‌آقای قرائتی بود که قرار است، زین پس در جلسات کمیته قران، عترت و سلامت فرهنگستان برای پربارتر کردن فعالیت‌ها به عنوان مشاور حوزوی حضور داشته باشد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۶۶۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

 احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخوردهایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با جماران داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام‌ باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کارهای ترویجی و... . دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کارهایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آن‌ها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که این‌ها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با این‌ها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

دیگر خبرها

  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • همایش پیاده روی در یاسوج