Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مشخصه باتری برای برخی از کاربران یکی از نکات مهم به حسب می آید. کسی علاقه ندارد پشت سر هم و پی در پی گوشی تلفن همراه خود را به شارژ بزند علاوه بر این همیشه هم امکان به شارژ زدن گوشی مهیا نیست، بنابراین شناخت گوشی هایی با طول عمر باتری می تواند در انتخاب شما موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته نکته ی مهمی که در رابطه با طول عمر باتری ها وجود دارد این است که طول عمر باتری تنها به ظرفیت آن بستگی ندارد بلکه عوامل مختلف از برنامه گرفته تا کیفیت صفحه نمایش یا بهینه سازی های دیگر نیز در طول عمر باتری موثر است.
مثلا برای نمایشگر های OLED هر پیکسل که در یک تصویر سفید رنگ روشن می شود انرژی بیشتری  مصرف می شود تا زمانیکه تصویر تیره تر استفاده می شود. البته این بررسی در شرایط یکسان انجام شده است و نتایج طبق جدول زیر بوده است:
نکته ای که ممکن است شما را شگفت زده کند حضور دو گوشی از شرکت بلک بریز در صدر این جدول است. در این جدول هوآوی میت 10 پرو نیز رتبه سوم قرار گرفته است و گلکسی S8 اکتیو و آیفون 8 پلاس در رتبه های بعدی قرار دارند.


بلک بری موشن و کی وان

ظرفیت باتری: 4000 و 3500 میلی آمپر

ما نمی دانیم به طور دقیق چطور اما تراشه اسنپ دراگون 625 یکی از سخت افزار هایی است که طول عمر باتری قابل توجهی ارائه می دهد.بلک بری موشن دارای ظرفیت 4000 میلی آمپر است و کی وان نیز ظرفیت 3500 میلی آمپری دارد. هر دو گوشی بلک بری دارای تراشه اسنپ دراگون 625 هستند بنابراین و با توجه به توضیحات ارائه شده، جای تعجبی نیست که این دو گوشی در رتبه های اول ودوم قرار گرفته اند. شما به سادگی می توانید دو روز از گوشی های بلک بری استفاده کنید.

گوشی Mate 10 Pro

ظرفیت باتری: 4000 میلی آمپر

گوشی میت 10 پرو که توسط کمپانی چینی هوآوی ساخته شده است دارای عمر باتری بسیار مناسبی است. این گوشی قادر خواهد بودبرای یک کاربر معمولی تا دو روز کامل شارژ نگه دارد.

برخلاف گوشی های بلک بری گوشی هوآوی از تراشه با درجه پرچمدار (flagship-grade chip) استفاده می کند. تراشه این گوشی Kirin 970 است که به وسیله خود هوآوی ساخته شده است. هوآوی مصرف باتری را در حد مناسبی حفظ می کند) و همچنین وجود باتری قدرتمند 4000 میلی آمپری از عوامل قدرت این گوشی در طول عمر باتری است.

ترکیب همه ی این مشخصه ها در طول عمر خوب باتری هوآوی میت 10 پرو موثر است.

گفتنی است؛  البته این گوشی به طور رسمی در ایالات متحده فروخته نمی شود.

سامسونگ گلکسی  S8 اکتیو

ظرفیت باتری: 4000 میلی آمپر

سامسونگ می توانست نام گوشی گلکسی S اکتیو را Galaxy S8 "Extra Battery" بنامد. زیرا این گوشی از گلکسی S8   و S8+ طول عمر باتری بهتری دارد.

بدنه بزرگتر گوشی اجازه می دهد که سامسونگ از باتری با ظرفیت بیشتری استفاده کند. این گوشی از باتری 4000 میلی آمپری استفاده می کند. مشخصات داخلی گلکسی S8 اکتیو با گوشی عادی S8 خیلی تفاوت ندارد. اسنپ دراگون 835 و اجزای مشابه دیگر. اما باتری 4000 میلی آمپری و بزرگتر است که باعث طول عمر بیشتر باتری این گوشی می شود.

آیفون 8 پلاس

ظرفیت باتری: 2691 میلی آمپر

آیفون 8 پلاس در میان لیست 5 گوشی برتر کوچکترین ظرفیت باتری را دارد اما به لطف بهینه سازی دقیق iOS ظرفیت باتری بسیار بسیار دقیقی را ارائه می دهند.

شا به راحتی می توانید یک روز را با گوشی آیفون 8 پلاس اپل بگذرانید.

سری آیفون 8 و آیفون ایکس اولین آیفون هایی هستند که از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می کنند بنابراین برای شارژ شدن گوشی از صفر تا صد نیازی به صبر کردن بیش از 3 ساعت نیست.

ال جی G6

ظرفیت باتری: 3300 میلی آمپر

ال جی G6  به دلیل حضور در رتبه آخر در این لیست آمده است که شاید برای شما عجیب باشد.اما به دلیل اینکه پرچمدار شرکت ال جی بوده است وضعیت این گوشی احتمالا برای شما جذاب خواهد بود.

ال جی G6 در اوایل سال 2017 معرفی شد و تنها پرچمدار سال 2017 است که با تراشه اسنپ دراگون 821 به بازار آمده است. احتمالا این مشخصه باعث ضعف ال جی G6 در طول عمر باتری شده است. اسنپ دراگون 821 به اندازه اسنپ دراگون 835 در بهینه سازی یاتری موفق عمل نکرده است.

استفاده سنگین از گوشی ال جی G6 ممکن است باعث اتمام باتری این گوشی پیش از پایان روز شود و مجبور به شارژ مجدد این گوشی شوید.

این امیدواری وجود دار که ال جی از گذشته درس بگیرد و برای پرچمدار سال 2018 خود با باتری بسیار بهتری حاضر شود.

انتهای پیام/

گوشی هایی با باتری مناسب

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها

مدیرکل هواشناسی استان قزوین گفت: قزوین در مقایسه با سایر استان‌ها، کمترین میزان تامین بارش در سال آبی جاری را به خود اختصاص داده است.

یوسف شیخ‌الملوکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین درباره آخرین وضعیت میزان بارندگی در استان، اظهار کرد: طبق نمودار مقایسه درصد تأمین بارش در سال آبی جاری، قزوین با کمتر از ۵۰ درصد تأمین بارش در مقایسه با سایر استان‌ها کمترین میزان تأمین بارش در سال آبی جاری را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه قزوین نسبت به زمان مشابه در بازه زمانی بلندمدت ۳۲.۷ درصد کسری تأمین بارش در سال آبی دارد، افزود: در واقع قزوین از نظر کسری تأمین بارش در سال آبی جاری صدرنشین بین همه استان‌هاست و در مقایسه با معدل کشوری تأمین بارش در کشور که ۱۱.۳ درصد کسری بارش را نشان می‌دهد، قزوین ۲۱.۴ درصد بیشتر هم کسری بارش دارد.

عضو شورای سازگاری با کم‌آبی استان قزوین ادامه داد: طبق نمودار یادشده دو استان سیستان و بلوچستان و یزد بهترین وضعیت تأمین بارش نسبت به وضعیت بلندمدت در بین همه استان‌ها دارند که به ترتیب ۴۳.۹ و ۳۲.۳ درصد بیشتر از میانگین بلندمدت تأمین بارش در سال آبی جاری داشته‌اند.

شیخ‌الملوکی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی یا زراعی جاری یعنی از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تاکنون ۱۴۸.۴ میلی‌متر بارندگی در استان قزوین داشتیم که ۴۸.۳ میلی‌متر از بارش مورد نیاز در سال آبی کامل را تأمین کرده است.

وی تاکید کرد: میزان بارش استان قزوین در یک سال آبی کامل به صورت میانگین ۳۰۷.۱ میلی‌متر است و با وجود زمان اندکی تا پایان سال زراعی جاری پیش رو داریم و فصل پربارش را هم پشت سر گذاشتیم، وضعیت مناسبی در تأمین بارش نداریم.

مدیرکل هواشناسی استان قزوین با بیان اینکه در حوزه آب‌های زیرزمینی، زیرسطحی، سدها و در کل منابع آبی وضعیت خوبی نداریم، گفت: به همین خاطر جهاد کشاورزی امسال الگوی کشت خود را عوض و به کشاورزان ابلاغ کرده و برای نمونه کشت خربزه و هندوانه در مناطقی مانند بویین‌زهرا را ممنوع کرده است و در صورت کاشت این محصولات جرم اتفاق افتاده و قوه قضائیه به موضوع ورود می‌کند.

کد خبر 748404

دیگر خبرها

  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳