Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین هدایتی در برهه‌های مختلفی در کنار باشگاه پرسپولیس بوده و حتی تا سطوح مدیریتی این باشگاه نیز پیش رفت. طوری که حتی در سال ۸۷ آقای عابر بانک به ریاست هیات مدیره سرخپوشان نیز رسید، اما از همان زمان حضور در مدیریت باشگاه پرسپولیس تا به امروز تقریبا با تمام مدیران باشگاه به مشکل برخورده است.

سرویس ورزشی فردا: نام حسین هدایتی در باشگاه پرسپولیس بیش از آنکه شباهت به یک هوادار یا چهره مدیریتی شبیه باشد، به اسکناس های نقدی شباهت دارد که در برهه های مختلف برای سرخپوشان پایتخت و مشکلات این تیم خرج شده و هیچگاه هم محبوبیتی برای وی همراه نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین هدایتی در برهه های مختلفی در کنار باشگاه پرسپولیس بوده و حتی تا سطوح مدیریتی این باشگاه نیز پیش رفت. طوری که حتی در سال 87 آقای عابر بانک به ریاست هیات مدیره سرخپوشان نیز رسید اما از همان زمان حضور در مدیریت باشگاه پرسپولیس تا به امروز تقریبا با تمام مدیران باشگاه به مشکل برخورده است. هر مدیری هم که در پرسپولیس روی کار آمده تا جایی که توانست از جیب هدایتی برای تیم خرج کرد و در نهایت نیز با وی به اختلاف خورد.

در طول سال های اخیر نیز نام حسین هدایتی کمتر مطرح می شد تا اینکه ماجرای مهدی طارمی بار دیگر هدایتی را به سرتیتر اخبار باشگاه پرسپولیس تبدیل کرد و مشخص شد دریافتی بازیکنان پرسپولیس به غیر از آنچه باشگاه به آنها می پردازد، از کانالی به نام حسین هدایتی نیز به حساب سرخپوشان واریز می شود. همین مسئله مشکلاتی را برای پرسپولیس ایجاد کرده که می تواند آینده این تیم را دچار بحران و مشکل کند.

از مصطفوی تا گرشاسبی؛ پایداری در یک دهه

این اختلافات از همان روزهای ابتدایی آغاز شد که هدایتی به سمت ریاست هیات مدیره رسید. چگونگی تمدید قرارداد افشین قطبی و جذب بازیکن در پرسپولیس لیگ هشتم، مهم‌ترین محورهای اختلاف بین هدایتی و مدیرعامل وقت پرسپولیس بود. مصطفوی می‌خواست هدایتی فقط در چارچوب سمتش کار کند و امور اجرایی را به او بسپارد، اما چنین چیزی برای عابربانک غیرممکن بود. در ادامه نیز پس از آنکه حسین هدایتی به‌عنوان رئیس هیات‌مدیره پرسپولیس نتوانست با داریوش مصطفوی کار کند و آب این دو نفر در یک جوی نرفت، هدایتی و رفقا مصطفوی را برکنار کردند و عباس انصاری‌فرد را سر کار آوردند، اما این ترفند هم چاره‌ساز نبود. مناقشه با حاج‌عباس خیلی زود شروع شد و در نهایت به جدایی خود هدایتی از جمع سرخپوشان انجامید.

در طول یک دهه گذشته رفت و آمد مدیران پرسپولیس همواره به راه بوده و شاید بی ثبات ترین صندلی مدیریتی دولت ها به مدیران باشگاه پرسولیس متعلق بود. اما در تمام این رفت و آمدها یک نام همواره در نزدیکی پرسپولیس وجود داشت. حسین هدایتی فردی بود که در ابتدای حضور مدیران همواره کنار آنها بود اما پس از مدتی اختلافات بالا می گرفت. مدیران نیز در روزهای ابتدایی کار با هدایتی تا حد امکان از وی سود مالی می بردند بعد از آن حتی تلفن های هدایتی را هم جواب نمی دادند. این ماجرا به دوره دوم مدیریت کاشانی در پرسپولیس، در اوایل سال۹۰ هم رسید. اختلاف هدایتی و کاشانی بر سر مسائل مالی دوران حضور عابربانک در پرسپولیس به وجود آمد. کاشانی معتقد بود هدایتی و دوستانش در گرفتن اسپانسر مناسب برای پرسپولیس اهمال کرده‌اند. هدایتی هم یک مصاحبه تند ویدئویی علیه کاشانی انجام داد و او را متهم کرد که در روزنامه باشگاه، علیه وی مطالب آنچنانی منتشر می‌کند.

رویانیان و هدایتی روابط پرفراز و نشیبی داشتند، اما اوج اختلاف آنها به پاییز۹۱ مربوط می‌شود. در آن زمان علی کریمی به‌عنوان یکی از سه نامزد نهایی کسب عنوان برترین بازیکن سال ۲۰۱۲ آسیا برگزیده شد و رویانیان و هدایتی بر سر تجلیل از جادوگر به رقابت با هم مشغول شدند. در این میان هدایتی به‌طور مستقل یک دستگاه پژو ۲۰۷ به کریمی اهدا کرد که این مساله با واکنش‌های منفی زیادی، به‌خصوص از جانب مدیرعامل وقت باشگاه پرسپولیس مواجه شد. در کشاکش دعوا، رویانیان هدایتی را متهم کرد که خودش را به پرسپولیس می‌چسباند، هدایتی هم در نامه سرگشاده‌ای که منتشر کرد بدون ذکر نام رویانیان را متهم کرد که در هوای تبلیغات ریاست‌جمهوری به سر می‌برد.

بعد از رویانیان نوبت به یک چهره و نام سیاسی بود. سیاسی چهره‌‎ای شبیه خود هدایتی بود که بیشتر به اتکای جیب‌های پرپولش به فوتبال آمد و نهایتا و در پی اختلاف بر سر وصول مبلغ بلیت‌فروشی یکی از مسابقات آسیایی پرسپولیس که توسط هدایتی رایگان اعلام شده بود، کار به جایی رسید که مالک استیل‌آذین لیست همه هزینه‌کردهایش برای پرسپولیس را منتشر کرد.

اخیرا نیز ماجرای مهدی طارمی موجب شد تا پرده ای جدید از حضور در سایه حسین هدایتی در باشگاه پرسپولیس مطرح باشد. هدایتی مدعی است در زمان مدیریت طاهری چیزی حدود ۱۹میلیارد تومان پول به پرسپولیس رسانده و نمی‌داند این مبلغ صرف چه کاری شده است. شاه‌بیت جدل این دو نفر هم به ماجرای بازگشت طارمی از ریزه‌اسپور، پرداختی پنهانی هدایتی به این بازیکن و بعد مصاحبه‌های تند و افشاگرانه او علیه مدیران پرسپولیس مربوط می‌شود.

حالا این روزها نوبت به گرشاسبی رسیده است. این بار تنش و اختلاف بین هدایتی و مدیرعامل پرسپولیس، خیلی زودتر از حد انتظار آغاز شد. موضوع این است که بعد از پیروزی پرسپولیس برابر سپاهان، برخی از بازیکنان این تیم به ملاقات حسین هدایتی رفتند که این کار آنها با انتقادات زیادی مواجه شد. پس از بالا گرفتن اعتراضات، باشگاه پای خودش را از ماجرا کنار کشید و شخص گرشاسبی مدعی شد این ملاقات با مسوولان تیم هماهنگ نشده بود. هدایتی اما ۲۴ساعت بعد با همان لحن قهرآلود و تهدیدآمیز همیشگی‌اش ادعای گرشاسبی را تکذیب کرد و مدعی شد باشگاه در جریان این دیدار بوده است.

پرسپولیس بدون هدایتی به مشکل می خورد؟

خیرا در فضای رسانه‌ای کشور شایعه شده ممکن است حسین هدایتی از ابتدای فصل آینده به کادر مدیریتی پرسپولیس راه پیدا کند. شایعه‌پردازان حتی ملاقات‌های اخیر بازیکنان پرسپولیس با هدایتی را هم در همین راستا تفسیر می‌کنند.اگرچه بیشتر اهالی فوتبال ایران می‌دانستند که حسین هدایتی در پروسه جذب بازیکنان پرسپولیس تاثیر به‌سزایی دارد و بخشی از دستمزد واقعی آنها را به عنوان هدیه و جدا از قرارداد می‌پردازد، اما اظهارات صریح مهدی طارمی در این مورد در برنامه نود ظن همه را به یقین تبدیل کرد. طارمی که دستپاچه شده بود، حتی از رامین رضاییان، جلال حسینی و وحید امیری هم به عنوان برخی دیگر از ستاره‌های سرشناس پرسپولیس نام برد که پس از عقد قرارداد، مبالغی را از مالک استیل‌آذین دریافت کرده‌اند.

به این ترتیب روشن می‌شود هزینه بسته شدن پرسپولیس در این چند سال، به شکل چشمگیری بیشتر از رقم رسمی اعلام‌شده بوده است. با این اوصاف در حال حاضر که روابط پرسپولیس و هدایتی در بدترین سطح ممکن قرار دارد، نگرانی‌های زیادی در مورد تمدید قرارداد بازیکنان فعلی حس می‌شود. به هر حال آنها عادت کرده‌اند علاوه بر پولی که از باشگاه می‌گیرند، چندصد میلیون تومان هم از هدایتی دریافتی داشته باشند، اما عابربانک فوتبال ایران که اخیرا مشکلات قضایی‌اش هم بالا گرفته، فعلا با مدیران پرسپولیس چپ افتاده و تازگی‌ها هم گفته بود دیگر به این باشگاه کمک نخواهد کرد. حالا باید دید ستاره‌های دانه‌درشت پرسپولیس بدون کمک‌های هدایتی قراردادشان را تمدید می‌کنند یا نه؟

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003IpX

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۲۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست احداث پل عابر در روستا

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، خویمن ، روستایی  از توابع بخش مرکزی شهرستان خوی در استان آذربایجان غربی  است.

شهروندخبرنگاری با ارسال فیلمی برای خبرگزاری صدا و سیما از مسولان خواسته برای ساخت پل عابر روی رودخانه قطور، این روستا فکری کنند تا رفت و آمد  اهالی از روی رودخانه تسهیل شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

متن پیام شهروندخبرنگار ما:

با عرض سلام و ادب و احترام ، رودخانه قطور واقع در شهرستان خوی  از وسط روستای خویمن عبور می‌کند و مردم به دلیل نداشتن وجود پل پیاده رو ، در سختی و مشکل به سر می برند.

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • سپاهان صعود کرد، پرسپولیس حذف شد
  • اعلام نتایج یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال/ سپاهان صعود کرد، پرسپولیس حذف شد
  • نتایج یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال؛ صعود سپاهان، حذف پرسپولیس 
  • نتایج جام حذفی: صعود ملوان، تراکتور و گل‌گهر
  • گزارش زنده: آلومینیوم ۰ - پرسپولیس ۰