Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاجم 30 ساله تیم ملی فوتبال کشورمان در گفت‌وگو با یک مجله فوتبالی هلند در مورد چهره‌ای که در غرب از ایران به اشتباه به تصویر کشیده می‌شود گفت: بابت این موضوع عصبانی نمی‌شوم، اما همیشه از ایران دفاع می‌کنم. چیزی که غربی‌ها از ایران در رسانه‌های‌ خود به تصویر می‌کشند، درست نیست. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رضا قوچان‌نژاد در گفت‌وگو با مجله « Voetbal International» که قدیمی‌ترین مجله فوتبالی هلند به شمار می‌رود، با اشاره به گلی که در تاریخ 18 ژوئن در بازی مقابل کره جنوبی به ثمر رساند و تیم ملی ایران را راهی جام جهانی 2014 برزیل کرد، گفت: آن گل مقابل کره به نام من درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از آن بازی هم دو گل مهم برای تیم ملی به ثمر رسانده بودم، اما گل‌ مقابل کره زندگی و دوران حرفه‌ای من در ایران به عنوان یک فوتبالیست را تغییر داد. با پیروزی مقابل کره جنوبی به طور مستقیم جواز حضور در جام جهانی را کسب کردیم و آن بازی و آن گل همیشه در خاطر من می‌ماند.

وی با یادآوری دعوت شدنش از سوی کارلوس کی‌روش به تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: پذیرفتن دعوت کی‌روش کاری دشوار بود. در واقع دیدگاه عموم مردم این بود که «چه نیازی به بازیکن اروپایی در تیم ملی‌مان بود؟ ما خودمان به اندازه کافی بازیکن خوب داریم»، آنها بر این عقیده بودند که من و اشکان دژاگه و دو بازیکن اروپایی دیگر چیزی به تیم ملی اضافه نخواهیم کرد. دو یا سه اردوی اول دشوار بود، اما خوشبختانه اوضاع خیلی سریع تغییر کرد چون مردم متوجه شدند که تجربه و کیفیت بازی بازیکنان ایرانی‌الاصل شاغل در فوتبال اروپا به تیم ملی کمک کرد. سپس اوضاع بهتر شد و من چند گل زدم که گل آخر هم مقابل کره جنوبی بود.

قوچان‌نژاد در مقایسه محبوبیتش در ایران و هلند یادآور شد: در شهر لیوواردن هلند گاهی اوقات برخی من را می‌شناسند و تنها در حد یک سلام است. در ایران اما اوضاع متفاوت است. من در آنجا به عنوان یک فوتبالیست شناخته شده هستم. در ایران مردم عاشق فوتبال هستند و قطعاً در آنجا به عنوان یک فوتبالیست خیلی محبوب خواهید بود. فوتبال در ایران به کلی با هلند متفاوت است و نمی‌توانید فوتبال این دو کشور را با هم مقایسه کنید. اگر شما در سه تیم بالای جدول اردویژه بازی کنید و تیم‌تان چه برنده چه بازنده شود، به راحتی می‌توانید به خانه بروید، اما در ایران اوضاع اینطور نیست. دنیای موازی؟ بله، شما می‌توانید اینطور بنامید. ایران کشوری شلوغ است و در مقابل استان فریزلند (واقع در هلند) آرام و زیبا است.

مهاجم 30 ساله تیم ملی فوتبال کشورمان از اینکه محبوبیت زیادی در بین هواداران ایرانی پیدا کرده، مغرور نشده است. او گفت: (محبوبیت در بین ایرانی‌ها) خاص است، اما من این را برای خودم خاص نکرده‌ام. اگر کسی بیاید و بخواهد با من عکس بگیرد یا صحبت کند، این را دوست دارم، اما قرار نیست که بروم و بگویم که به من نگاه کنید. من واقع‌بین و آرام هستم. برای من فوتبال از هر چیزی مهمتر است. هر چه هم بعد از این اتفاق بیفتد، شخصیت من را تغییر نمی‌دهد.

وی با اشاره به حضور خبرنگارن و عکاسان زیاد در میکسدزون ورزشگاه در تهران پس از یک بازی‌ ملی گفت: جو آنجا واقعاً عجیب و بی‌نظیر است. در ایران برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی و روزنامه‌های ورزشی زیادی هستند که همه به فوتبال می‌پردازند. بعد از بازی‌های هیرنوین اما اوضاع اینطور نیست. در ایران فوتبال باشگاهی هم از محبوبیت زیادی برخوردار است و در دربی تهران صدهزار تماشاگر در ورزشگاه حضور پیدا می‌کنند.

قوچان‌نژاد که دو بار مراسم عروسی برگزار کرد، یکی در ایران و دیگری در هلند، گفت: مراسم عروسی در ایران گرمتر و خودمانی‌تر است و کلی به ما در مراسم ایران‌مان خوش گذشت، اما در هلند این مراسم رسمی‌تر است. در ایران مراسم‌های عروسی معمولاً خیلی مفصل گرفته می‌شود، اما ما خودمان از قصد جمع‌وجورتر گرفتیم. تنها تعدادی را به مراسم عروسی‌مان دعوت کردیم که مطمئن بودیم برای همیشه بخشی از زندگی‌مان خواهند بود.

مهاجم تیم ملی ادامه داد: خواهر همسر من، ساره بیات یک چهره سرشناس در ایران است. او در فیلم‌های زیادی بازی کرده که یکی از این فیلم‌ها هم برنده جایزه اسکار آمریکایی شد. او چهره‌ای شناخته شده در ایران است. در ایران مجلات و برنامه‌های تلویزیونی زیادی هستند که شایعات زیادی مطرح می‌کنند، اما ما نمی‌خواهیم توجهی به شایعاتی که در ایران می‌شود داشته باشیم و روی زندگی خودمان تمرکز کرده‌ایم. اگر در این شرایط کنترل‌تان را از دست بدهید، اوضاع علیه‌تان می‌شود.

گوچی در مورد مهاجرت خانواده‌اش به هلند در دوران کودکی وی گفت: خانواده من بنا به دلایل سیاسی از ایران فرار نکردند. در واقع آنها با مهاجرت به هلند به دنبال آینده‌ای بهتر برای من و برادرم بودند. در اروپا چشم‌انداز بیشتری برای پیشرفت وجود دارد.

مهاجم ایرانی هیرنوین که اکنون خانواده‌اش در مرکز شهر لئوواردن رستوران دارند، برادرش (مهدی) به عنوان فیزیوتراپ مشغول فعالیت است و خود او نیز یک فوتبالیست حرفه‌ای است، تأکید کرد: با شرایطی که ما داریم می‌توان گفت که برنامه خانواده‌ام برای مهاجرت به هلند، بی‌نقص بوده است. به شخصه قدردان انتخاب پدر و مادرم هستم. آنها به اینکه من عضو تیم ملی ایران هستم، خیلی افتخار می‌کنند. نمی‌توانم از بین ایران و هلند یکی را انتخاب کنم. بسیار سپاسگزارم که از هر دو کشور بهترین چیزهایش را گرفته‌ام.

وی در خصوص بهترین ویژگی ایرانی‌ها اظهار داشت: بهترین ویژگی ایرانیان، میهمان‌نوازی و خونگرمی مردمانش است. ما یکی از فرهنگ‌های متمدن در آسیا را داریم. درِ خانه‌ها به معنای واقعی کلمه به روی شما باز است و همه سعی می‌کنند به یکدیگر کمک کنند. این در خانواده ما هم یک اصل مهم به شمار می‌رود و به آن افتخار می‌کنم.

قوچان‌نژاد در مورد چهره‌ای که در غرب از ایران به اشتباه به تصویر کشیده می‌شود گفت: بابت این موضوع عصبانی نمی‌شوم، اما همیشه از ایران دفاع می‌کنم. چیزی که غربی‌ها از ایران در رسانه‌های‌ خود به تصویر می‌کشند، درست نیست و به نوعی کلیشه‌ای و غرض‌ورزی است، این در حالی است که حقیقت چیز دیگری است. اگر با مردم ایران صحبت کنید، کاملاً متحیر و شگفت‌زده خواهید شد. من حقیقت را می‌دانم و به ایران افتخار می‌کنم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در خصوص همراهی تیم ملی در جام جهانی 2014 برزیل اظهار داشت: حضور در تیم ملی ایران دوران حرفه‌ای من را غنی کرد. بازی در جام جهانی و گلزنی در این تورنمنت، چیزهایی هستند که شما رویای دوران کودکی‌تان به شمار می‌روند، چیزی که هر کسی آن را تجربه نمی‌کند، اما من آن را تجربه کرده‌ام و باید بگویم فوق‌العاده بود. این لحظات و خاطرات هرگز از ذهنم پاک نمی‌شود.

گوچی با اشاره به همگروهی ایران با پرتغال، اسپانیا و مراکش در گروه B جام جهانی 2018 تأکید کرد: در یکی از سخت‌ترین گروه‌ها قرار گرفته‌ایم، اما این می‌تواند چالشی جالب برای ما باشد. تیمی هستیم که کسی از ما انتظاری ندارد. در مرحله انتخابی جام جهانی روسیه عملکرد خوبی داشتیم و بازی‌های تدارکاتی خوبی هم انجام دادیم و اکنون می‌توانیم رقبای خود را سورپرایز کنیم. نسبت به جام جهانی قبلی پیشرفت کرده‌ایم. اگر برای جام جهانی 2018 روسیه دعوت شوم، پس از جام جهانی 2014 و جام ملت‌های آسیا 2015 سومین تورنمنت بزرگی خواهد بود که با تیم ملی ایران تجربه می‌کنم. تجربه خیلی مهم است و به دنبال حضور در جام جهانی هستم.

قوچان‌نژاد در پایان با اشاره به اینکه مشخص نیست که در پایان قراردادش با هیرنوین چه اتفاقی خواهد افتاد، در خصوص آینده حرفه‌ای‌ خود گفت: توافق این بود که من تا جام جهانی 2018 برای هیرنوین بازی کنم. چه اتفاقی پس از آن خواهد افتاد؟ من پایان این داستان را باز می‌گذارم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، با پایان مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های ۲۰۲۴ فوتسال آسیا که حکم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان را هم دارد ۲۴ تیم راه یافته به جام جهانی ازبکستان مشخص شدند.

این دوره از بازی‌های جام جهانی از ۱۴ سپتامبر (۲۴ شهریور) تا ۶ اکتبر ۲۰۲۴ (۱۵ مهر) برگزار می‌شود و ۲۴ تیم در آن حضور خواهند داشت. قرعه کشی این رقابت‌ها ۶ خرداد در شهر سمرقند برگزار خواهد شد.

بر این اساس تیم ملی ازبکستان به عنوان میزبان جام جهانی در کنار ایران، تاجیکستان، تایلند و افغانستان ۵ تیم آسیایی حاضر در جام جهانی را تشکیل می‌دهند.

۲۴ تیم حاضر در این رقابت‌ها به شرح زیر است:

میزبان: ازبکستان به عنوان میزبان‌
آسیا: ایران، تاجیکستان، تایلند و افغانستان
آفریقا: آنگولا، لیبی، مراکش
کونکاکاف: کاستاریکا، کوبا، گواتمالا، پاناما
آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، پاراگوئه، ونزوئلا
اقیانوسیه: نیوزلند
اروپا: کرواسی، فرانسه، قزاقستان، هلند، پرتغال، اسپانیا، اوکراین

سیدبندی این دوره از مسابقات به شرح زیر است:

سید یک: ازبکستان- برزیل- اسپانیا - آرژانتین - پرتغال و ایران

سید دو: قزاقستان - پاراگوئه - اوکراین - مراکش - تایلند و پاناما

سید سه: کاستاریکا - گواتمالا - ونزوئلا - نیوزیلند - کوبا و لیبی

سید چهار: افغانستان - آنگولا - کرواسی - فرانسه - هلند و تاجیکستان

فرمت برگزاری جام جهانی ازبکستان ۲۰۲۴
۲۴ کشور در ۶ گروه ۴ تیمی قرار خواهند گرفت. دو تیم برتر هر گروه به همراه چهار تیم برتر رتبه‌های سوم به مرحله حذفی راه خواهند یافت. پس از آن، مرحله یک‌هشتم، یک‌چهارم، نیمه‌نهایی، رده‌بندی و فینال برگزار می‌شود.
تیم‌های اسپانیا، برزیل و آرژانتین با ۱۰ دوره حضور بیشترین تجربه را در این مسابقات دارند و سپس تیم ملی ایران با ۹ دوره حضور با تجربه ترین تیم این مسابقات است.

تیم‌های افغانستان، تاجیکستان، فرانسه و نیوزلند نخستین حضور خود را در جام جهانی تجربه خواهند کرد.

قهرمانان ادوار گذشته:

۱۹۸۹: برزیل
۱۹۹۲: برزیل
۱۹۹۶: برزیل
۲۰۰۰: اسپانیا
۲۰۰۴: اسپانیا
۲۰۰۸: برزیل
۲۰۱۲: برزیل
۲۰۱۶: آرژانتین
۲۰۲۱: پرتغال

کد خبر 6088021

دیگر خبرها

  • انتظارات بازیکنان تیم ملی فوتسال ایران برای حضور در جام جهانی
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه ای خود رسید
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند