Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - شاهد خاقان عباسی نخست وزیر پاکستان در سفر غیر رسمی خود به واشنگتن، با معاون رئیس جمهوری آمریکا و دو تن از اعضای کنگره این کشور دیدار و در باره مسائل افغانستان با آنان گفت و گو کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از رسانه های رسمی پاکستان، شاهد خاقان عباسی در واشنگتن با مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا دیدار و درخصوص فرآیند صلح افغانستان رایزنی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرفین بر استفاده از روش مذاکرات و سیاسی کاری برای حل تنش ها در افغانستان تاکید کردند.
پایگاه خبری 'داون 'پاکستان به نقل از منابع رسمی این کشور گزارش داد:ملاقات 30 دقیقه ای 'عباسی' و 'مایک پنس' به درخواست طرف پاکستانی انجام شد که در آن دیدار، دو طرف درباره مواضع کشورهای یکدیگر در بحث افغانستان گفت و گو و تبادل نظر کردند.
این منابع خبری افزودند: نخست وزیر پاکستان با یادآوری فداکاری های این کشور در جنگ علیه تروریسم، به طرف آمریکایی تاکید کرد که اسلام آباد برای کمک به حل مسئله افغانستان تلاش های صادقانه انجام می دهد زیرا امنیت در افغانستان برای پاکستان مهم بوده و هیچ کشوری مانند پاکستان خواهان صلح و ثبات افغانستان نیست.
شاهد خاقان عباسی همچنین با 'تد یوهو' عضو کنگره آمریکا و رئیس کمیته امور آسیا و اقیانوس آرام، 'براد شرمن' و نماینده دموکرات کنگره نیز دیدار کرد که این ملاقات 40 دقیقه به طول انجامید.
به گفته منابع آگاه، نمایندگان کنگره نیز با بررسی اوضاع افغانستان، نسبت به افزایش نفوذ چین در پاکستان نظرات خود را ابراز کردند.
نخست وزیر پاکستان در واکنش به اظهارات این دو نماینده کنگره آمریکا گفت که روابط نزدیک چین با پاکستان هرگز علیه آمریکا نیست و ما خواستار روابط خوب با هر دو کشور هستیم.
به گزارش ایرنا، خانم «تهمینه جنجوعه» معاون وزیر امور خارجه پاکستان نیز پیش از این، هفدهم اسفندماه سال جاری در سفر به واشنگتن، در جمع خبرنگاران رسانه ها با تاکید بر احیای مجدد روابط اسلام آباد- واشنگتن گفت که احیای این روابط بیش از آنکه برای پاکستان ضروری باشد، برای آمریکا حیاتی و ضروری است.
وی ادامه داد:روابط 70 ساله و تمامی گفت گوها و اقداماتی که برای پیشبرد روابط پاکستان و آمریکا طی سال های پیش انجام شده را باید مجددا احیا کنیم.
معاون وزیر امور خارجه پاکستان در ادامه سخنانش بر لزوم آغاز گفت و گوهای راهبردی اسلام آباد و واشنگتن تاکید کرد.
این دیپلمات ادامه داد: اسلام آباد و واشنگتن شریک یکدیگر در زمینه مبارزه با تروریسم هستند و این دو با کمک هم توانستند به فعالیت های شبکه تروریستی «القاعده» پایان دهند.
آمریکا از زمان روی کار آمدن دولت ترامپ راهبرد سختی را نسبت به پاکستان اتخاذ کرده و انجام اقدامات بیشتر از سوی اسلام آباد را خواستار شده است.
رئیس جمهوری آمریکا چندی پیش در هنگام اعلام استراتژی خود در قبال کشورهای آسیای جنوبی و افغانستان، با انتقاد شدید از پاکستان و متهم کردن این کشور به حمایت از تروریسم از اسلام آباد خواست تا هر چه سریع تر پایگاه های امن گروه های تروریستی در خاک خود را نابود کند.
آساق*274*6125**1577

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۲۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • تور منطقه‌ای «جان بس» برای رایزنی درباره افغانستان
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود