Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@05:25:18 GMT

کارگران؛ قربانی نوسانات نرخ ارز

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۲۶۳۷۲

کارگران؛ قربانی نوسانات نرخ ارز

ایران اکونومیست - هادی ابوی ، اظهار کرد: هرگونه نوسانات قیمت در بازارهای مسکن و ارز تاثیر مستقیم خود را بر معیشت کارگران و کارمندان و حقوق بگیران می‌گذارد و موجب لطمه به بخش‌های مختلف اقتصاد می‌شود.

وی افزود: این امر در تولید بی‌تاثیر نیست ولی تولیدکننده کالای خود را به بهای تمام شده عرضه می‌کند بنابراین آن کسی که ضرر و زیان می‌بیند، ‌قشر حداقل‌بگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به رقم سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی سبد هزینه ماهانه خانوارهای کارگری، گفت: اعضای شورای عالی کار با همه تلاشی که سال گذشته داشتند، به افزایش ۲۰ درصدی حداقل مزد رسیدند و کمترین میزان حقوق یک کارگر با در نظر گرفتن مزایای جانبی، بن خواربار و حق مسکن به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت، در حالی که هزینه سبد معیشت کارگران به چهار میلیون تومان نزدیک شده است.

ابوی متذکر شد: وقتی ناخواسته تحت تاثیر نوسانات نرخ ارز قرار می‌گیریم، شک نکنید که ایاب و ذهاب، مواد غذایی و اجاره بهای مسکن از این امر تاثیر می‌پذیرند؛ بنابراین افزایش ۲۰ درصدی حداقل مزد هم جوابگوی هزینه‌های زندگی کارگران نخواهد بود و دیگر حتی به 10 روز ماه هم نخواهد رسید.

به اعتقاد این مقام مسئول کارگری در کشوری که تاحد زیادی تحت تاثیر نوسانات ارز و بازارهایی نظیر آن قرار دارد، باید از این نگرش که افزایش حقوق‌ها تورم‌زاست، دوری کرد.

او تصریح کرد: بخش عمده‌ای از کالای تولید داخلی را کارگران مصرف می‌کنند و اگر پول نداشته باشند، نمی‌توانند بخرند؛ بنابراین در شرایط کنونی باید به سمت بهبود قدرت خرید برویم تا حداقل تولید ملی و تولیدکننده داخلی لطمه نبیند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در پایان پیشنهاد کرد: دولت تیم منسجمی با فرماندهی واحد و دارای اختیارات تام برای مقابله با نوسانات ناگهانی بازارهای جهانی و داخلی تشکیل دهد که این تیم از هماهنگی و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری بالایی برخوردار باشد.

در روزهای اخیر بازار طلا و ارز نوسان شدیدی پیدا کرد و به طور ناگهانی با جهش بی‌سابقه قیمت طلا و ارز روبه‌رو شد، به نحوی که قیمت دلار از مرز 6000 تومان عبور کرد و سکه تمام به دو میلیون تومان رسید. این امر هجوم بسیاری از مردم به صرافی‌ها برای خرید و فروش دلار و سکه را به دنبال داشت. در این بین اقلام و اجناسی که وابستگی ارزی شدیدی داشتند نیز تحت تاثیر افزایش قیمت‌ها قرار گرفتند.

تا روز گذشته که در پی تشکیل جلسه فوق العاده ستاد اقتصادی دولت برای مدیریت بازار ارز، معاون اول رییس جمهوری از تک نرخی شدن دلار و عرضه آن با قیمت ۴۲۰۰ تومان خبر داد. طبق اعلام دولت، فروش دلار با قیمتی غیر از ۴۲۰۰ تومان قاچاق محسوب و با خریداران و فروشندگان برخورد خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۶۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شاخص کل بورس تهران بازار سرمایه در اولین روز هفته ثبات نسبی داشت. امروز (شنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۵۲ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحد رسید تا بازار سرمایه به روند کج‌دار و مریز هفته‌های اخیر ادامه داده باشد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۳۹۵ واحد رشد کرد و در عدد ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحد ایستاد.

امروز بیش از ۳۶۹ هزار معامله در بورس انجام شد که ارزش آن ۵۵۹۱ میلیارد تومان بود.

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل

فملی بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بورس داشت اما شپنا و شستا تاثیر منفی ایجاد کردند. ذوب، کاما و خزامیا نیز از نمادهای پرتراکنش بودند.

روز شنبه فرابورس ایران ۸۵ واحد افت کرد و به ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۲۵ هزار فقره به ارزش ۶۷۶۳ میلیارد تومان بود.

آریا و شگویا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند اما تجلی تاثیر مثبت ایجاد کرد. خاور، کرمان و کرومیت نیز از نمادهای پرتراکنش بودند که همگی قرمز به کار خود پایان دادند.

کد خبر 847484 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • فرمول اضافه حقوق ۱۴۰۳؛ چقدر به حقوق شما اضافه می‌شود؟ | عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند