Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

 رضا ملک‌زاده در سمینار آموزشی «مشارکت در طرح‌های پژوهشی بزرگ‌ ترین برنامه‌ تحقیقات و نوآوری در اتحادیه اروپا» به تشریح وضعیت سلامت در ایران پرداخت و اظهار داشت: مطالعات وسیعی تا کنون در زمینه شناسایی علل و برآورد بار بیماری‌ها در ایران صورت گرفته است.

وی گفت: در کنار مشارکت در مطالعات جهانی مرتبط با این موضوع، ایجاد برنامه ثبت بیماری‌ها، راه اندازی مراکز مطالعات کوهورت در استان‌های مختلف، به ویژه اجرای مطالعه بزرگ کوهورت پرشین روی جمعیت 200 هزار نفری در شهرهای مختلف ایران، اجرای پروژه مهم ایرانوم و پزشکی بازساختی (نخستین پروژه آنالیز دی ان‌ای در ایران)، ایجاد موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ( نیماد ) برای حمایت از طرح‌های تحقیقاتی کلان پزشکی، از دیگر اقدامات در این راستا به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملک‌زاده با اشاره به نتایج مطالعه جهانی بار بیماری‌ها گفت: و ایسکمیک قلبی، سکته مغزی، تصادفات جاده‌ای، پرفشاری خون، آلزایمر، دیابت، بیماری مزمن انسدادی ریوی، بیماری مزمن کلیوی، سایر بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان معده از مهم‌ ترین علل مرگ در ایران محسوب می‌شوند.

وی با تاکید بر وجود بیش از 60 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی دولتی، بیش از 19 هزار هیأت علمی علوم پزشکی، 200 هزار دانشجوی پزشکی، 5500 دانشجوی PhD، 11 هزار دانشجوی بالینی و نیز 86 دانشکده و 61 هزار دانشجوی شاغل به تحصیل در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: در حال حاضر، 736 مرکز تحقیقاتی و 42 موسسه تحقیقاتی در زمینه علوم پزشکی و سلامت در ایران فعالیت می‌کنند.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، همچنین در زمینه انتشار مجلات علمی علوم پزشکی یادآور شد: 388 مجله Peer review (داوری همتا) در حوزه علوم پزشکی منتشر می‌شوند که از این مجموع، 72 مجله در مدلاین ، 47 مجله در وب آو ساینس و 81 مجله در اسکوپوس نمایه می‌شوند.

ملک‌زاده، رتبه ایران در تولید علم جهان را بر اساس داده‌های بانک اطلاعاتی اسکوپوس، 17 و سهم تولیدات علمی ایران از تولید علم جهان را در حال حاضر 1.79 درصد و سهم همکاری‌های بین المللی از تولیدات علمی محققان ایران را شامل 30. 27 درصد، همکاری‌های علمی منطقه‌ای و 20.4 درصد، همکاری‌های علمی جهانی اعلام کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، همچنین روند انتشارات علمی محققان علوم پزشکی ایران را از سال 2000 تا کنون دارای رشدی بسیار سریع توصیف کرد و افزود: ایران، بر اساس داده‌های پایگاه اسکوپوس، در تولیدات علمی، رتبه اول منطقه را داراست و بالا‌تر از ترکیه، رژیم صهیونسیتی و عربستان سعودی قرار دارد و 10 سال زود‌تر از افق چشم انداز پیش بینی شده به رتبه اول تولید علم منطقه دست یافته است.

وی همچنین ایران را دارای رتبه نخست در استنادات مقالات در منطقه دانست و گفت: ایران رشد چشمگیری در استناد به مقالات با تاکید بر کیفی سازی مقالات طی سالهای اخیر داشته است.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، همچنین سهم ایران از تولید علم بر‌تر دنیا بر اساس داده‌های پایگاه ISI، در سال 2017 به 1.9 درصد رسیده که این سهم در سال 2007 تنها 7 دهم درصد بوده است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سلامت ایران علوم پزشکی سرطان مرگ دانشگاه آزاد تحقیقات و فناوری جهان فناوری عربستان سعودی رشد معاون وزیر بهداشت پارس سمینار بین الملل پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز