Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@02:47:04 GMT

آمارهای حیرت‌انگیز کسب و کار استارتاپی

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۰۷۳۷۳

آمارهای حیرت‌انگیز کسب و کار استارتاپی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، پرهام رضایی، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و هند در نشست خبری که امروز با موضوع نقش تشکل های جوانان در بهبود فضای کسب و کار  و تسهیل ورود جوانان به بازار کار برگزار شد، گفت: بعد از چندین سال بحث و اختلاف نظر در مورد تشکیل انجمن جوانان بالاخره این انجمن شکل گرفت؛ این در حالی است که در سال ١٣٨٥ که نزدیک به انتخابات اتاق ایران بود، با توجه به نقش پررنگ آن کلید تشکیل این انجمن زده شد؛ اما متاسفانه بعد از انتخابات به فراموشی سپرده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ١٣٩٦ بالاخره مسئولان به نقطه نظر مشترکی در زمینه تشکیل این انجمن رسیدند و اتاق تهران چندین جلسه را برای را تشکیل انتخابات برگزار کرد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران و هند خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات عمده ای که در اتاق بازرگانی شکل گرفته، هدف عمده ما تشکیل یک انجمن برای برآورده شدن کمبودها و برطرف شدن مشکلات جوانان است؛ به نحوی که در حال حاضر درخواست ما ایجاد تشکل های استانی و ملی برای ایجاد کسب و کار جوانان زیر نظر اتاق بازرگانی ایران است که تاکنون شکل نگرفته است.

وی تصریح کرد: در زمینه استارتاپ ها باید گفت که جوانان در این زمینه بسیار موفق عمل کردند و در زمینه اقتصادی آمارهایی را از خود نشان دادند که حیرت انگیز است؛ بنابراین جوانان از طریق ایجاد انسجام می‌توانند تحول بزرگی را در کشور ایجاد کنند.

رضایی با بیان اینکه جانشین پروری در اتاق بازرگانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، خاطرنشان کرد: از پیشکسوتان اتاق بازرگانی باید بخواهیم تا ضمن میدان دادن به جوانان، اجازه مشارکت در بحث های اتاق بازرگانی را به جوانان بدهند تا زمینه ساز تحولات بزرگی در اقتصاد کشور باشند؛ این در حالی است که جوانان دهه ٦٠ با مشکلات بسیار زیادی مواجه هستند و تلاش ما بر این است تا از طریق مشارکت در این انجمن ها زمینه بهبود وضعیت اشتغال آنها را فراهم کنیم.

همچنین میلاد بختیاری، عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان تجهیزات پزشکی ایران گفت: با تشکیل انجمن جوانان به دنبال ایجاد تشکل مستقل و تقویت فضای کسب و کار هستیم. این در حالی است که ارتباط بین دولت و جوانان نیز باید برقرار شود و به طور حتم باید اقداماتی در راستای تقویت استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اتاق بازرگانی به عنوان یکی از ارگان هایی تلقی می شود که می تواند اطلاعات و آمار دقیقی را در اختیار جوانان قرار دهد، بنابراین مرکز آمار اتاق بازرگانی باید به عنوان یکی از نهادهای آمار دهنده نقش خود را پررنگ و اقداماتی را برای تقویت آن انجام دهد.

همچنین عطاالله اشرفی اصفهانی، عضو انجمن واردکنندگان سم و کود ایران نیز گفت: مسئولیت اجتماعی، شبکه‌سازی کارآفرینی و جانشین پروری سه هدف اصلی تشکیل این انجمن است تا جوانان از طریق یک‌نهاد قانونی پیگیر مطالبات خود باشند؛ ضمن اینکه در حال حاضر مجموعه‌های بزرگ اقتصادی توسط دولتی تا و مدیرعامل‌هایی با بیش از ۵۰ سال اداره می‌شود؛ در حالی توسعه اقتصادی باید به دست جوانان و در بخش خصوصی دنبال شود.

عضو انجمن واردکنندگان سم وجود ایران با اشاره به این‌که مبارزه با فساد تنها از طریق واگذاری امور به بخش خصوصی محقق می‌شود، گفت:در این راستا برای جانشین پذیری اقتصاد باید مهارت افزایی و آموزش‌های مدیریتی انجام شود که انجمن جوانان این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین کسب و کار استارتاپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۷۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آبادان علیه رکورد حیرت انگیز محرم
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوان
  • اعلام اسامی راه‌یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه انجمن سینمای جوانان ایران
  • اعلام اسامی راه یافتگان پیچینگ ملی مستند کوتاه
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تشکیل حیرت‌انگیز یک دریاچه در کویر اصفهان + فیلم
  • تصاویری حیرت‌انگیز از فرود جنگنده اف ۳۵ بر روی برج العرب + فیلم
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار