Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از ساری،عبدالله مهاجر صبح امروز در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن شماره یک استانداری برگزار شد،از صادرات 123 هزار تن کالا به ارزش 68 هزار دلار  در دوماه نخست 97 در مازندران خبر داد و اظهار داشت: این میزان صادرات در بازه زمانی سال قبل 6 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به فعالیت آزمایشگاههای بخش خصوصی افزود: بسیاری از آزمایشگاه های این حوزه از ظرفیت بالایی برخوردار هستند اما از مجوز مرجع برخوردار نیستند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی مازندران ظرفیت آزمایشگاه‌های همکار استان را بسیار بالا دانست و گفت: یکی از مشکلات جدی در حوزه آزمایشگاهی به‌روز نبودن تجهیزات است وآزمایشگاه های همکار بخشی از مشکلات را حل می کنند.

وی افزود:با توجه به اینکه بر اساس تبصره 2 ماده 10 آیین نامه اجرایی نظرات بهداشتی دامپزشکی صدور پروانه بهداشتی در مرحله بهره برداری،مشروط به معرفی مسئول فنی بهداشتی می باشد.

مهاجر ادامه داد: بر این اساس از اتحادیه ،شرکتهای تعاونی کشاورزی و صنعت و دامپروری مازندران نسبت به معرفی دکتر دامپزشک بر اساس شرایط ماده 12 آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی انجام دهند.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه‌های همکار نیازمند دریافت مجوز از سوی دامپزشکی است خواستار همکاری لازم از سوی دولت شد و افزود: این آزمایشگاه‌های همکاری می‌توانند در بخش‌های مختلف به اتاق بازرگانی و بخش کشاورزی کمک کنند.

محمدحسن رضوانی مدیرکل دامپزشکی مازندران نیز گفت: در سال 96 مجوز آزمایشگاه‌های همکار را دریافت کردیم واکنون سه آزمایشگاه همکار دامپزشکی در استان فعال است و محدودیتی برای ارائه مجوز نداریم.

وی بابیان اینکه آزمایش نهاده‌های وارداتی باید توسط سازمان دامپزشکی انجام شود افزود:در این بخش نیز آماده واگذاری مجوز به آزمایشگاه‌های همکار هستیم و در بخش آزمایش‌هایی که محدودیت داریم نیز می‌توانیم کار را به آزمایشگاه‌های همکار واگذار کنیم.

دلاور حیدر پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بابیان اینکه مردم از نظام دامپزشکی شکایت دارند گفت:رفتار با ارباب‌رجوع در این سازمان نیازمند بازنگری است.

وی با بیان اینکه مقررات نظام دامپزشکی نیازمند پایش و بازنگری است ،ادامه داد: باید متناسب با شرایط و ظرفیت استانی تصمیمات اتخاذ شود.

حیدرپور پیشنهاد داد تا نظام دامپزشکی متناسب با شرایط استانی با دامداران همکاری لازم داشته باشند.

 رئیس جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مسئول فنی باید یا دامپرور و یا دامپزشک باشد و نظارت‌های لازم از سوی سازمان نظام دامپزشکی و نظام‌مهندسی کشاورزی صورت گیرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دلار دولت کشاورزی سازمان دامپزشکی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۷۴۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید